Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sestry Samantha a Tara Carpenterové a dvojčata Chad a Mindy přežily řádění tajemného vraha ukrytého pod maskou ducha v městečku Woodsboro. Ve snaze zapomenout na tyto tragické události se všichni čtyři přestěhují do New Yorku, aby tam začali nový život. Netrvá to ale dlouho a objeví se nový a ještě brutálnější vrah v masce Ghostface a jejich životy jsou opět v ohrožení. (Forum Film CZ)

(více)

Videa (12)

Trailer 2

Recenze (355)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Ghostface v zářivých světlech velkoměsta. Změna prostředí nejprofláklejší hororovou meta franšízu občerstvila, stejně jako decentní přitlačení na pilu při agresivitě jednání bubáka / bubáků s pofiderními motivy, nicméně u nabubřelé délky a rozmazávání exkrementů doznání po tvářích bez masky už zase byla cítit zatuchlina předchozích produktů. Zarazily mě dvě věci. Že se některým hrdinům vrazí do břicha přes sedm palců dlouhá čepel loveckého nože Buck 120 a oni se po chvíli tváří, jak kdyby jim jen vybírali špínu z pupíčku a že Courteney Cox začíná vypadat jak upír z Lost Boys.. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

To, jak jsem si u pátého dílu vykroutil hlavu nad tím, kdo se to nakonec skrýval pod maskou, tak tady jsem se při odhalení už vyloženě pochcal smíchy. Příště bude vraždit 13leté dítě ? Každopádně, konečně tu zavál nový vzduch, vraždí se v prostředí NYC a většinou na veřejnosti, což bylo docela cool. Brutální je to opět dost, bodá se tu snad do všech částí těla, ale občas to bylo táák strašně komický. Někteří tu schytají masakr a jsou schopni dál pokračovat, třeba típek, který dostane asi deset ran nožem a on nakonec přežije,  pak zase hlavní postava bodne vraha pouze do ramene, jen proto, aby mohl za pár minut pokračovat a dál jí nahánět. Nesmyslů tady bylo na mě fakt dost. Jinak úvod byl klasicky tou nejlepší scénou, kde hned dojde k pěknému zvratu a líbilo se mi opět připomenutí všech dílů. No, nebýt toho debilního konce, měl jsem chuť dát čtyry, ale bohužel. (jen pro mé info - čtyry hvězdy - první, druhý a čtvrtý díl, ostatní po třech) ()

Reklama

POMO 

všechny recenze uživatele

Ghostface takes Manhattan. Závěrečné odhalení opět vycucané z prstu a tentokrát už i trochu směšné. Prostředí NYC ale fajn osvěžením. Pár překvapivých scén, např. sámoška (killer útočí drze i na veřejnosti), scén s velkým ale dostatečně nevyužitým potenciálem (metro) a další násobná bodnutí do břicha, po kterých postavy dál fungují jakoby nic. Z úspěšně oživené série se stává řízná, ale ne zrovna chytrá opakovačka pro teenage publikum, která může běžet napořád. O půl hvězdy slabší než předešlý, pátý díl. Nejvíce cool scéna je po závěrečných titulcích. ()

ancientone 

všechny recenze uživatele

slasher a (priznane) prepálená soap opera v jednom, štýlový vizuál aj soundtrack, nečakane sofistikované odkazy na niche klasiku (NY Ripper, Maniac), závere v až taliansky opulentnom štýle (Argento, Soavi) a zároveň veľmi nenáročná, prístupná zábavka. Baví ma tá vrstevnatosť a univerzálnosť. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Upozornění!!! Komentář může obsahovat spoiler. Na novej Vřískot jsem se samozřejmě těšil ale zároveň jsem měl i obavy. Stejně tak tomu bylo u předchozího Vřískotu(2022) stejné režisérské dvojice a nakonec mi sednul. O tomhle novým Vřískotu to ale říct nemůžu. Má to sice vysokej bodycount a Ghostface se tady poprvé ohání střelnou zbraní tím ale výčet pozitiv končí. Těšil jsem se na každou vraždu, protože postavy ať už nový nebo ty starý mi zrovna k srdci nepřirostly. Jenna Ortega mi v předchozím Vřískotu až tak nevadila ale po tom co jsem viděl seriál Wednesday(2022) kde byla perfektní mě tady její výkon zrovna neoslovil. Působila na mě jako dítě mezi dospělejma. Courtney Cox mě srala už v předchozím Vřískotu a tady tomu nebylo jinak. Nejhorší na tom je že její postava né a né chcípnout. Ke konci už jsem se nudil. Při vysvětlování toho kdo a proč vlastně vraždil zbytečně ukecaný a natahovaný. Takže když to shrnu tak za mě je tenhle poslední Vřískot stejně zbytečnej jako poslední Halloween(2022). Prostě jde o recyklaci a přiživování se na známé hororové značce. Je nad slunce jasný, že tohle není poslední zářez do Vřískotovské série ikdyž každýmu musí být taky naprosto jasný, že první dva díly zůstanou stejně navždy nepřekonány. ()

Galerie (66)

Zajímavosti (31)

  • 16. února 2023 bylo oznámeno, že Demi Lovato nahraje pro tento film píseň s názvem „Still Alive“. (HanzoBureshi)

Související novinky

Sedmý Vřískot vítá staré známé

Sedmý Vřískot vítá staré známé

12.03.2024

Kolem vřískající série bylo v nedávných měsících poměrně velké rušno. Poslední Vřískot 6, jenž měl premiéru zhruba před rokem, v kinech vydělal slušné peníze, stejně jako jeho předchůdce pátý díl,… (více)

Sedmý Vřískot přišel o hlavní hvězdu

Sedmý Vřískot přišel o hlavní hvězdu

22.11.2023

Zajetá a komerčně úspěšná hororová série je ve velkých problémech. Třiatřicetiletá herečka Melissa Barrera, hvězda posledních dvou dílů populární hororové řady Vřískot, totiž dostala vyhazov z… (více)

Sedmý Vřískot střídá post režiséra

Sedmý Vřískot střídá post režiséra

03.08.2023

Oblíbená hororová řada opět mění tvůrčí tým. Poté, co otěže nad sérií původních čtyř filmů z let 1996 až 2011 v režii legendárního Wese Cravena v roce 2022 převzalo režijní duo Matt Bettinelli-Olpin… (více)

Projekty od Universalu loví mladé hvězdy

Projekty od Universalu loví mladé hvězdy

14.04.2023

Studio Universal v současnosti chystá několik projektů, jimiž by rádo navázalo na své zajeté a osvědčené značky. Jedním z nich je tento týden oznámený a blíže nespecifikovaný příspěvek do světa… (více)

Reklama

Reklama