Reklama

Reklama

Škola skončila, zkoušky jsou složené a nastal čas vrhnout se do opravdového života. Ale předtím než se 13 kamarádů z Mezinárodní střední školy v Praze rozuteče do světa, hodlají uspořádat večírek, jaký tady ještě nebyl. Nápad uspořádat nelegální párty v největším místním bazénu je přijat všemi a její přípravy jsou v plném proudu. Ale co začne jako noc všech nocí, se rychle změní v boj na život a na smrt. Tajemný maskovaný zabiják začíná svůj lov. Studenti panikaří a začíná jim docházet, že vrahem musí být jeden z nich... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (276)

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Slasher klasicky krvavý a bohužel i klasicky dementní. Ale některé scény jsou natolik dementní až vás buďto pobaví nebo vám vytvoří doživotní strach z jízdy na tobogánu. Anebo z šaten u bazénů. Celkově je to ale kinematografický omyl a bohužel (nebo naštěstí? přeci jen pohled na naše české holky je fajn, zvlášť na Rybovou a Geislerovou (takové hezké české jméno, že ano?)) Za poslední zmíněné věci taky dávám tu jednu hvězdičku, která má i tak odřené uši. ()

emo 

všechny recenze uživatele

Prekvapivo to nebola až taká katastrofa ako som čakal. Celkom slušná vyvražďovačka ktorej najväčším negatívom je situovanie v Prahe(a tým dôveryhodnosť celého filmu)a asi najhorší herecký výkon aký som videl=Geislerovej som normálne želal smrť za to ako sa tam opičí! Tak topornú herečku treba pohľadať... ()

Reklama

Haymar 

všechny recenze uživatele

Mám averzi vůči německým producentům a "filmařům" obecně. Zejména pak proti jejich neutuchající snaze, za každou cenu kopírovat mizerný žánr, mizerných US filmů, točených mizerným stylem... Kdyby k tomu proboha alespoň ti Němci (coby proslulí pedanti) nepřistupovali tak strašně vážně a neprogresivně?!... Jednu * za přítomnost několika našich herců ()

Paldini odpad!

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu, že jsem dal Long Time Dead jednu *, musím dát tomuhle odpad, protože je tenhle film ještě debilnější. Vykrádá, co se jen dalo, a tudíž je absolutně neoriginální. Obsazení třicátníků do rolí středoškoláků je už úplná zhůvěřilost. Jistě, v jiných filmech a seriálech se to děje taky, ale tam alespoň ti třicátníci vypadají na těch osmnáct, tady ne. ()

mazadlo 

všechny recenze uživatele

Snaha o to natočit vřískot 4 dřív než na to přišel čas. Film těží jen ze slávy svých předchůdců ale jaksi nepochopil že i takový slasher biják má svá pravidla. Tady se teda katanou ohání ,,de**l" a seká s ní prosím i kosti na jedno seknutí. Což mě fakt rozčilovalo. Epesní závěr přichází v momentě kdy šavle projede tobogánem ve chvíli kdy se na něm vesele bobuje....mám rád béčka , mám rád český holky a mám rád slasher - ale tohle je fakt debilita. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (7)

  • Ve scéně, kdy jde Frank (John Hopkins) poprvé vraždit, nasedá do stříbrného auta značky Toyota, v jehož odraze je možné spatřit odraz kamery. (Pepy)
  • Přestože příběh filmu je zasazen do Prahy, interiéry bazénu se točili v Liberckém aquaparku a exteriéry v Příbrami. (x_silver)
  • Ve scéně, kdy vyjde Svenja (Linda Rybová) z bazénu a jde k tobogánu, má mokré vlasy. Při následné jízdě je má ale suché. (Sufferer)

Reklama

Reklama