Reklama

Reklama

Škola skončila, zkoušky jsou složené a nastal čas vrhnout se do opravdového života. Ale předtím než se 13 kamarádů z Mezinárodní střední školy v Praze rozuteče do světa, hodlají uspořádat večírek, jaký tady ještě nebyl. Nápad uspořádat nelegální párty v největším místním bazénu je přijat všemi a její přípravy jsou v plném proudu. Ale co začne jako noc všech nocí, se rychle změní v boj na život a na smrt. Tajemný maskovaný zabiják začíná svůj lov. Studenti panikaří a začíná jim docházet, že vrahem musí být jeden z nich... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (276)

Jamal 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem, že to bude odpad, jedna hvězda za to, že to je natáčené v Praze a v Liberci, druhá za Geislerovou a Rybovou. Líbilo se mi jak byl všude Heineken, nebo teda spíše pobavilo, ale nejvtipnější scéna filmu je jak se chtějí dostat ven klimatizaci která je asi tak ve dvou metrech a musejí si pomáhat, holky bych chápal ale ten posledni to zvládnout mohl. (( :: každopádně asi nejpovedenější scénka, je sjezd na tobogánu a následná menstruace :) ()

Aleee89 

všechny recenze uživatele

Zase jeden z klasických vyvražďovacích hororů. Některé scény se povedly, ale když už předem očekáváte, že skoro všichni zemřou a vždycky přežije jeden maximálně dva, případně se ve skupině objeví rozkol, je to trochu nudné. Většině scén jsem se spíše smála, než abych se u nich bála. A čeští herci se tam ani moc nestačili ohřát a už je zabili. Prostě nic moc. ()

Reklama

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Zaprvé absolutně nechápu nálepku nejhorší film. Bazén je, když už nic jiného tak vcelku povedený horor a průměrný film. Uznávám, že spousta věcí je nedovedeno do konce, ale na druhou stranu se film může pyšnit několika dobrými nápady. Zaprvé je to samozřejmě Praha a Liberecký Babylon. Prostřihy na Karlův most, Staromák a další je prostě hezké zpestření. Navíc herecky si stěžovat taky nemůžu. Kromě Rybové tu je i James McAvoy. Po vcelku dlouhém úvodu do "bazénu" se konečně ocitáme v jednom komplexu plném vody, opilých teenagerů a jednoho blázna v černém obleku s mačetou. Ano, film se nevyhne předvídaným scénám a nelogickému chování některých postav. I kdybych řekl, že se jedná o česko-německou verzi Vřískotu (1996), nebyl bych daleko od pravdy. Zároveň bych si trošku lhal do kapsy. Hra na vraha vůbec nefunguje. Kdo se skrývá pod gumovou lebkou, mě napadlo nedlouho po té, co se až v polovině filmu začne vytvářet ona tísnivá atmosféra. Bazén mě bavil a má dobrých pár chvil (větrací šachta a Linda Rybová v tobogánu). Krom nedotaženého scénáře se tedy, ale film pro mě může trošku pyšnit nálepkou kultovní. Mě tyhle teen-slashery docela baví a tenhle film není vůbec špatný. (55 %) ()

eraserhead666 odpad!

všechny recenze uživatele

Hlavní hrdinové jsou tak nechutně odporná banda buržoazních bohatých namyšlených, namachrovaných a vylízaných dětiček, že jsem film vydržel dokoukat jen proto, abych se pokochal jejich smrtí. Celej film jsem vrahovi v masce držel palce, ať je sejme co nejrychleji. Uf, nejhorší herecký výstup Ani Geislerové....(navíc jsem viděl verzi, kde ji dabuje jiná česká herečka, k zblití) Tohle je total brutal sračka ve který za něco stojí snad jen zabití Lindy Rybové a postava Isly Fisher, jinak je to prostě šunt slepující jeden stupidní dialog a nelogickou scénu za druhým/druhou.... Nezachrání to ani české prostředí, ani čeští herci a herečky.... A ta největší idealistická kráva to přežila, sakra..... Ale jako reklama na aquapark by to špatné nebylo. ()

Jello Biafra odpad!

všechny recenze uživatele

Ťažko povedať na čo som práve myslel ked som si kedysi tento film napálil na dvd a pozrel. Maximálne ujetá chujovina plná nesympatických hercov. Jediný sympaťák tu bol tak maximálne James McAvoy ale ten vo filme povedal pár slov a zabili ho. A to odhalenie vraha je fakt na facku. Vyhýbajte sa oblúkom tejto srágore. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (7)

  • Ve scéně, kdy jde Frank (John Hopkins) poprvé vraždit, nasedá do stříbrného auta značky Toyota, v jehož odraze je možné spatřit odraz kamery. (Pepy)
  • Přestože příběh filmu je zasazen do Prahy, interiéry bazénu se točili v Liberckém aquaparku a exteriéry v Příbrami. (x_silver)
  • Poté, co je Sára (Kristen Miller) vrahem bodnuta do nohy, plazí se, aby mu utekla. Později, kdy vraha podpálí, jde po schodech a dokonce běží, pričemž noha vypadá v pořádku. (Sufferer)

Reklama

Reklama