Reklama

Reklama

Pach krve 4: Krvavý počátek

  • Česko Pach krve: Krvavý počátek (více)
všechny plakáty
Trailer

Skupina vysokoškolských studentů, kteří uvízli ve vánici, nachází útočiště v opuštěné nemocnici. Tu však obývá rodina vraždících kanibalů. Izolované sanatorium uprostřed divočiny v Západní Virginii je opuštěno od chvíle, co se podařilo uprchnout venkovské rodině kanibalů, která se zatoužila pomstít svým věznitelům. O několik desetiletí později hledá v oné nemocnici skupina vysokoškolských studentů útočiště před sněhovou vánicí, jež jim zmařila plány na víkendové lyžování. Když se ale studenti setkají s bývalými pacienty sanatoria, mají jenom dvě možnosti – bránit se... nebo zemřít! (HBO Europe)

(více)

Videa (10)

Trailer

Recenze (368)

POMO 

všechny recenze uživatele

Miestami dosť béčkové (obzvlášť úvod), s adekvátne inteligentným chovaním postáv, ale zasnežené horské exteriéry a do nich umiestnený cvokhaus sú príjemnou zmenou, obnažených lesbických scén je požehnane, a mordy nesklamú. Ten najšťavnatejší z nich - zdĺhavé porcovanie zaživa - je až perverzne úchylný. ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Začátek filmu skvělý, pak se to zvrtlo v lesbo erotiku a nudný mejdan. Konečně se zase objevila degenerovaná rodina kanibalů. A začaly vraždy. A to dost brutální vraždy. Společné masové fondue ze živé oběti mne fakt pobavilo. :-) Škoda, že se film neodehrával v lese. Přece jen různé pasti, nahánění obětí v lese a zoufalý křik je lepší atmosféra pro horror, než nějaká psychiatrická klinika. Ale i tak jsem se pobavil. 70% A doufám, že bude Wrong Turn 5! ()

Reklama

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Dělám printscreen, aby budoucí generace viděly, že zde byl chvíli Wrong Turn 4 v červených číslech. Jinak by tomu neveřily. (Koment až se vzpamatuju, čsfd mě nepřestává překvapovat.) Po příšerném třetím díle Wrong Turnu jsem si myslel, že Declan O´Brien nadějnou vyvražďovací sérii zabil. No evidentně se mu to nepovedlo úplně, a tak od Foxů dostal ještě jednu šanci. Čtyřka je nakonec kupodivu o něco menší zlo než předchozí díl, ale pořád je to hnědé a smradlavé... Když se porcujou oběti, tak se na film celkem i dá koukat, ale jakmile mezi sebou musí provádět nějakou interakci kladní hrdinové, je to celé k smíchu. Strašně zahrané, strašně zrežírované, vlastně jde úplně mimo můj rozsah chápání, jak na tohle někdo může pět ódy. Se subjektivismem odsaď podsaď. ()

iamek 

všechny recenze uživatele

Na první dva díly to nemá ani náhodou, ale aspoň to je lepší než tragický třetí díl. Film začíná jako každý slasher. Parta nádherných holek se svýma klukama jedou na chatu, uvíznou, nemají signál a prostě řeší klasické hororové klišé problémy. Vraždy byly krásně brutální a zábavné. Hlavně scéna kde dozorce byl uvázán za všechny končetiny ke dveřím byla paráda. Bohužel v žánru slasher jsem neviděl nic pořádného pár měsíců a Pach krve 4 to bohužel nezměnil. Tenhle žánr je asi už mrtvej. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Stejný režisér jako v případě velmi nepovedené trojky. Jeden by si i zpočátku myslel, že se režisér zamyslel:) a šel do sebe, to jsem si ale myslel úplně špatně:) Slibně (a to myslím vážně:) se rozjíždějící vyvražďovačka se postupem času až neuvěřitelně rozpadne v ubohou plejádu nesmyslných skečů a nelogičností. Za všechny závěrečný hon na přeživší děvčata na prázdné sněhové pláni, tam jsem se i nahlas smál, vracení se pro ztracený pohrabáč ve sněhu, to mě opravdu odstřelilo:) Nicméně možná se přisypalo pár korunek či na to šli tvůrci trochu jinak, ale krvavé scény byly tentokrát lépe natočené než v "digitrojce" a opět nechyběla docela dost dobrá finální tečka ( s přivřenýma očima nad logikou pochopitelně) a já si říkám proboha proč zase až na konec. Dvě hvězdy si to ale zaslouží, byla to vcelku pěkná sranda:) ()

Galerie (60)

Zajímavosti (16)

  • Jedná se o prequel prvních tří filmů. (asxasx)
  • Natočeno za 19 dní. Točilo se ve skutečně opuštěném sanatoriu. (ČSFD)
  • Sekvence fondue byla natočena poslední den natáčení. (asxasx)

Reklama

Reklama