Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zatímco Sidney Prescottová žije na bezpečně chráněném místě v ústraní, kolem natáčení nejnovějšího snímku pod názvem Bodnutí 3 na motivy hrůzných vražd z Woodsboro, které právě probíhá v Hollywoodu, se začne rojit počet mrtvol. Když ji narůstající teror konečně přiměje opustit úkryt, Sidney a další přeživší z Woodsboro jsou opět vtaženi do zákeřné hry ve stylu chaotického hororového filmu. Zrovna když si ale začnou myslet, že už dokáží hrát podle pravidel, zjistí, že byla všechna pravidla porušena. (HBO GO)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (335)

Terva 

všechny recenze uživatele

Kdo vydrží vřískat do závěrečných titulků??? Scénář : Kevin Williamson. Kamera : Peter Deming. Hudba : Marco Beltrami - Producenti alba : Incubus, Slipknot, Joe Barresi, Terry Date, Sully Erna, GGGarth, Steve Haigler, Scott Litt, Sylvia Massy, Rick Rubin, John Kurzweg, Ulrich Wild, Malcolm Springer, Powerman 5000, Sevendust, Ross Robinson, John Travis, System Of A Down, Josh Abraham, Joel Mark, Orgy, Ear2000, Ed Gerrard, Staind, Mudrock, Edsel Dope, Wayne Static a Randy Spendlove. Ve filmu třeba zazní - Incubus - Crowded Elevator http://www.youtube.com/watch?v=CH_UOabuW1c CHYBA VE FILMU - V druhém díle Riley kulhá a má téměř nepohyblivou pravou ruku. Ve třetím díle nejen že téměř nekulhá, ale v některých scénách úplně v pohodě pravou ruku používá. CITÁT - Dwight " Dewey " Riley ( David Arquette ) - Dej pozor, Sid. Randy říkal, že vrah je nadčlověk....... ()

Hismael

všechny recenze uživatele

Třetí pokračování stylem připomíná Columba ještě víc než druhý díl. Opět dost zahleděné do sebe, stejně příběhově nevěrohodné jako dvojka a spíš se z toho stává taková temnější občas zábavná detektivka, která se nechce brát moc vážně. Film obsahuje klasické “lekací“ scény, překážky připravené na vhození do schodiště proti vrahovi a podobně. Vrah je stále extrémně schopný a dokáže předvídat všechna rozhodnutí obětí a čekat na místech kam oběti utečou, spadnou atd. Komentář píšu v době kdy je na světě už čtvrtý díl a jen doufám, že Sidney neměla šílenou babičku, která se taky rozhodla vraždit. ()

Reklama

Bauer 

všechny recenze uživatele

Ne, tak ani Vřískot 3 nezvýšil kvalitu této horové trilogie, která je lehce průměrná. Tentokrát se nedočkáme ničeho nového. Je to spíš, jakoby se zkloubili dva přechozí díly a vytvořili jeden trapný celek. To poskakování od jednoho ke druhému podezřelému mně opravdu silně nebavilo. Jako by si tvůrci této slataniny řekli: Byl jeden podezřelý. Šup a jdeme se za ním podívat. Udělali jsme chybu, ten vraždy nespáchl. Teď tam dáme nějakou tu vraždu, která bude spravně thrillerová (ne, nebyla ani jedna nijak napínavá a strašidelná). Potom přejdeme k dalšímu podezřelému a tak dále a tak dále, až se nakonec dostaneme k tomu právému vrahovi. Nuda nehorázná!!! Ale docela dobré bylo, že jsem vážně nevěděl, kdo je vrah a s netrpělivostí jsem vyčkával, kdo to zase bude a kdo mně bude šokovat. Courteney Coxová už není tak sexy jako byla v přechozích dílech. Nejspíš ty vlasy. A potěší určitě menší role Lance Henriksena. Jinak kde nic, tu nic! Jediné snad pozitivní bylo prostředí Hollywoodu. Jediné co by zbývá po příšerné trojce je, doufat, že žádné další pokračování nevznikne, protože to bych asi už nerozdýchal. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Série Scream se vždy snažila být v rámci Slasherů nápaditá, originální a nadsazená. Je pravda že zpočátku film híří jedním nápadem za druhým a ta signalizovaná scénaristická nádstavba je znát:( Patricka Dempseyho jsem tipoval na vraha hned zpočátku, byl krajně nesympatický, jenže jsem se opět spálil, prostě Scream umí překvapit. Nicméně abych to uzavřel, Trojka je skutečně s trilogie jasně nejslabší a hodně působí jakýmsi přilepeným dojmem. Neúčast scénaristy prvních dílů je prostě znát. 45% ()

Mefistofelle 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem přemýšlela nad tím, co je pro tenhle díl typické a co jej odlišuje od ostatních, až jsem přišla na jedno... všechny 4 díly vlastně jedou v tom samém zaběhnutém schématu natolik, že je velmi obtížné je od sebe navzájem odlišit. Mnoho z vás by mohlo namítat, že takto je to u spousty vyvražďovacích sérií, a mohli byste mi jich z fleku vyjmenovat nejméně deset, ale nemůžu si pomoct... nikde mi to nevadí tolik, jako právě zde. Postavy, ačkoliv jsou skvěle herecky obsazené, prostě po čase začnou nudit a touha po nových tvářích je marná. To, že příběh je nekonečné omýlání toho samého, tomu rozhodně nepřidává. Inu, vyloženě jsem se nenudila, ale pocit deja vu byl natolik silný, že s hodnocením jít výše nemohu. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (39)

  • Zelený oblek, který nosí Jennifer Jolie (Parker Posey), nosila i Gale Weathers (Courteney Cox) v původním filmu Vřískot (1996). Je to však replika, protože všechny obleky byly po dotočení první části zničeny. (newpage)
  • Když Riley (David Arquette) vystřelí po zabijákovi v masce, aby zachránil Gale (Courteney Cox), tak jej zásahy odmrští na stojící auto dvakrát po sobě. (Duoscop)

Reklama

Reklama