Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zatímco Sidney Prescottová žije na bezpečně chráněném místě v ústraní, kolem natáčení nejnovějšího snímku pod názvem Bodnutí 3 na motivy hrůzných vražd z Woodsboro, které právě probíhá v Hollywoodu, se začne rojit počet mrtvol. Když ji narůstající teror konečně přiměje opustit úkryt, Sidney a další přeživší z Woodsboro jsou opět vtaženi do zákeřné hry ve stylu chaotického hororového filmu. Zrovna když si ale začnou myslet, že už dokáží hrát podle pravidel, zjistí, že byla všechna pravidla porušena. (HBO GO)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (335)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Scream 3 je najhorsi diel kultovej serie od Wesa Cravena. Zaporaci bez akejkolvek charizmy a dejova linia bola predvidatelna, pocas prvych 20 - 25 minut som vedel, kto je vrah. Atmosfera sa nekonala, scenar bol zosmolichany asi za 3 minuty, ked si scenarista potreboval odskocit na malu potrebu. Ani ten jeden vybuch to nezachranil od 30 % ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

Opět skvělé pokračování. Zde funguje téměř vše co fungovalo ve dvojce. Skvělé napětí, atmosféra, napínavost, lekací scény, krvavost, neznámý vrah v masce, skvělé herecké obsazení, které opět excelovalo. Hudba stejně dobrá jako vždy. Úplně se to nemůže vyrovnat dvojce, přeci jenom některé věci jsou ve filmu už vyčerpané, ale téměř bych to k dvojce přiřadil. Hodnotím na 96% = ***** ()

Reklama

ladylucifer 

všechny recenze uživatele

Původně svěží a zábavný horor zdegeneroval v nijaké cosi, které neví, jestli se má brát smrtelně vážně nebo se raději sebeparodovat a přejít na lehčí notu. Výsledek je takřka nekoukatelný. Zcela vážné momenty jsou prokládány scénami, které jakoby se nevešly do Scary movie, ale přesto je někomu bylo líto nepoužít. Jednu hvězdičku dávám z nostalgie a za cameo Carrie Fisher. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

#3 Scream. Trojka přišla trochu později, ale vcelku přirozeně se to celé do sebe zacyklilo. Nejprve byla napsána knížka Vraždy ve Woodsboro, na což navázala filmová série Ostří, takže nápad na třetí díl, který se bude odehrávat na place dalšího filmového pokračování, rozhodně špatný není. Humor vychází z toho, že hlavní postavy interagují se svými herci. Neve Campbell je nejprve mimo hlavní děj, ale jako Sydney je velmi přirozená, takže to nevadí. Courteney Cox opět mění styl, ale rozkošná je pořád stejně... a David Arquette? Na toho je samozřejmě taky spolehnutí. Zajímavé menší role tu mají Kelly Rutherford, Patrick Dempsey nebo Carrie Fisher. Nové prostředí Hollywoodu inspiruje k prohloubení původního příběhu ze 70. let, což je jeden z nejzajímavějších nových aspektů. ()

DruidKarel 

všechny recenze uživatele

1063. hodnocený film: Další variace na příběh o vraždícím monstru, které je zahaleno pod rouškou hororové masky. Neve Campbell mi zůstane asi navždy spojena s rolí Sidney Prescottové, podobně tak zi zapamatuji i jiné role, například roli hloupého a mě nepříjemného policisty. Rozhodně tento díl série s ničím převratným nepřišel, a proto uděluji průměrné hodnocení 3*. Opravdu tak mohu doporučit jen těm, kteří by se necítili dobře, kdyby neviděli další díl ze série. 3* ()

Galerie (19)

Zajímavosti (39)

  • Skladba "Red Right Hand" zazněla i v obou předchozích dílech (1996, 1997). (beyli)
  • Z dialogů lze vydedukovat, že děj snímku se odehrává čtyři roky po událostech prvního dílu. Stejný byl i časový odstup mezi uvedením filmů. (Chipsonator)

Reklama

Reklama