Reklama

Reklama

Když se účastníci nové reality show pod vedením režiséra Murphyho vydají do virginských lesů, netuší, že kromě kamer je budou sledovat oči zmutovaných kanibalů, toužících po čerstvé mase. Tentokrát půjde skutečně o život a ten, kdo prohraje, nepřežije...  Měla to být skvělá rodinná reality show odehrávající se v západní Virginii. Pod vedením režiséra Dalea Murphyho (Henry Rollins), který kdysi sloužil ve speciálních jednotkách, se skupina odvážlivců rozdělená na dvojice pokusí přežít v divočině pokryté neprostupnými lesy. Ovšem záhy se ukáže, že účastníky soutěže nesledují pouze kamery. Nikdo nepočítal s tím, že se ve stínu stromů skrývá rodina zmutovaných kanibalů, kteří baží po čerstvém mase. A hodlají ho ulovit za každou cenu. Nejbrutálnější reality show všech dob začíná, tentokrát půjde skutečně o život. Ten, kdo prohraje, skončí pod rezavým sekáčkem nenasytných lidojedů... V dalších rolích hrají Erica Leerhsen, Texas Battle, Daniella Alonso, Crystal Lowe ad. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (401)

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Produkčný tím a partia súťažiacich prichádza do hlbokých lesov, aby tu začali nahrávať ambiciózny televízny projekt. Zúčastnení majú za úlohu prežiť niekolko dní v divočine bez akéhokolvek vybavenia, ale nikto z nich netuší, že v lesoch sídli zdegenerovaná rodina kanibalov, ktorá si podá každého, kto vkročí na ich územie. - Prvé pokračovanie série Wrong Turn sa na rozdiel od jednotky nesnaží o seriózne spracovanie ani napínavý dej, ale ide už len o jednoduchý video film, ktorý sa nedá označiť inak ako guilty pleasure pre hororového diváka. Tam, kde sa prvá časť snažila byť vážna a dávala do ústredia charaktery, o ktoré mal mať divák záujem, dvojka ponúka už len stereotypné postavičky hrdinského vojaka, vtipkujúceho tupca, skrachovaného atléta a všetky ďalšie klasické americké typy postáv. To je v podstate správnou volbou, pretože divák je hneď od začiatku pripravený na to, ako táto banda nesympatických súťažiacich začne padať dole. Ako nenáročný horor má dvojka oproti prvej časti výhodu v tom, že je explicitnejšia a ponúkne viac gore a nejakú nahotu, čo jednotke chýbalo. Kanibali sú tiež aktívnejší, majú medzi sebou aj mierne náznaky komunikácie a dozvieme sa aj niečo o ich rodinnej histórii, aj keď scén s ich otcom / dedom mohlo byť viac. Aj keď to objektívne na plné hodnotenie nie je, päť hviezd tu naďalej ponechám, pretože ide o jedno z diel, ktoré odštartovali moju lásku k hororu a ako reprezentant Hixploitation subžánru patrí tento horor medzi tie najsilnejšie. + herečka z Texas Chainsaw Massacre a Mischief Night + herec z He Never Died + herec z Final Destination 3 + herečka z The Veil a Holidays + herečka z The Hills Have Eyes II, The Collector a Re-Kill + herec z Wolves a Demon Legacy + herečka z Final Destination 3 a Final Destination 5 + herec z The Blackburn Asylum a Joy Ride 3 + herec z Horrified, Frozen a Victor Crowley ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Je to sice brutálnější, krvavější i akčnější než první díl, ale ten mě stejně bavil o něco víc, pravděpodobně díky jeho hereckému obsazení (Eliza Dushku ;-) a vůbec lepším charakterům. Tady je to vážně výkvět, ovšem nad všemi ční ta parodie na Ramba, to jsem se musel fakt gebit :-)) Nemůžu říct, že by to nezažehlo mou zvědavost na další díly, ale už teď jsem si jistej, že první Wrong Turn zůstane v sérii navždy nepřekonán. ()

Reklama

T2 odpad!

všechny recenze uživatele

Rozpočet $4miliónyTržby za predaj DVD v USA $8,870,326 //počet predaných kusov 480,620║ Po celkom solídnej prvej časti prišla dosť odbitá druhá časť, čo vypadá ako čisto televízna produkcia bež štipky pokusu o nejakú zaujímavejší príbehu stavbu, k tomu masky sú odfláknuté ako všetko ostatné. Takýchto nezaujímavých kvázy horrorov tu už bolo nespočetne a v omnoho lepšej kvalite. /10%/ ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Kupodivu ne zas tak blbé. Logika sice opět schytává čestné K.O. (v jednom lese mizí kvanta lidí, přesto nikoho nenapadne podívat se do útrob zavřené továrny; celý systém fungování TV soutěže je přinejmenším podivný), ale už nejde o natolik předvídatelnou a stupidní podívanou, aby výrazněji nudila či urážela divákovu pozornost. Úvodní scéna pobavila. Třetí hvězda za Henryho Rollinse; vždycky jsem si přál, aby se v podobném filmu objevila nějaká drsná militantní guma a nakopala všechny ty zrůdičky do řitě. 5/10 ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Já teda nevím jak to mají kanibalové s trávením, ale počítám že podobně jako my a tudíž kosti nežerou čili nechápu ty exhibice s prstíčkama v kanibalský rozmlsaný pusince. Jinak ty francouzáky nebo spíš pokus o ně v podání těch mutantů, to byla poměrně nechutná záležitost, nejíst večer jen jabko, zřejmě si obsah mýho žaludku udělal procházku do hajzlu. Nemůžu si pomoc, ale mě tam až na Henryho samozřejmě, přišli všichni hrozně nesympatický. U těch degenů to je jasný, ale ta parta mladejch na mě působila hrozně uměle. Vrcholem všeho byla ta čokoládová holka, která měla bejt za drsňačku, přitom na první pohled bylo jasný, že by nezvládla ani výstup na Sněžku. Bohužel napětí asi přišlo na natáčení s omluvenkou od lékáře a šlo si lehnout, protože ve filmu žádný nebylo. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (21)

  • Jak někteří z vás možná spatřili, na konci filmu Wrong Turn přežil jeden mutant. Ten samý hraje v tomto pokračování a na konci filmu ho můžete uvidět také - čili také přežil. (Dines)
  • Keď mutant v aute okusuje Marin (Aleksa Palladino) prst a potom ho odhodí, prst už vyzerá inak, ako ten, ktorý okusoval. (ČSFD)

Reklama

Reklama