Reklama

Reklama

Když se účastníci nové reality show pod vedením režiséra Murphyho vydají do virginských lesů, netuší, že kromě kamer je budou sledovat oči zmutovaných kanibalů, toužících po čerstvé mase. Tentokrát půjde skutečně o život a ten, kdo prohraje, nepřežije...  Měla to být skvělá rodinná reality show odehrávající se v západní Virginii. Pod vedením režiséra Dalea Murphyho (Henry Rollins), který kdysi sloužil ve speciálních jednotkách, se skupina odvážlivců rozdělená na dvojice pokusí přežít v divočině pokryté neprostupnými lesy. Ovšem záhy se ukáže, že účastníky soutěže nesledují pouze kamery. Nikdo nepočítal s tím, že se ve stínu stromů skrývá rodina zmutovaných kanibalů, kteří baží po čerstvém mase. A hodlají ho ulovit za každou cenu. Nejbrutálnější reality show všech dob začíná, tentokrát půjde skutečně o život. Ten, kdo prohraje, skončí pod rezavým sekáčkem nenasytných lidojedů... V dalších rolích hrají Erica Leerhsen, Texas Battle, Daniella Alonso, Crystal Lowe ad. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (401)

petero 

všechny recenze uživatele

Poviem to takto. Wrong Turn 1 som ani nedopozeral. Proste ma to prestalo baviť keď sa film začal odohrávať v korunách stromov a už som sa k tomu nemal chuť vrátiť. Dvojka je však tak zábavná že to asi aj spravím. Na rozdiel od podobne zábavného The Hills Have Eyes II som však tentoraz nemal chuť rozbiť monitor pretože postavy nie sú tak debilné že sa na to ani pozerať nedalo, ale bolo to presne naopak. Postavy zo začiatku nevedia čo sa deje a keď sa to dozvedia zdrhajú. No a je tu jeden týpek Dale (tuším že má meno toho skutočného vojenského veterána čo cvičí hercov do vojenských filmov) a ten si to s nimi pekne v štýle Ramba rozdá. Horory mám celkom napozerané, no ešte v žiadnom som si nevšimol že utekajúcej postave, ktorú sníma kamera od spodu pripevná na bruchu, sa jej zasekne sekera do hlavy. Proste krása. ()

numi 

všechny recenze uživatele

Naprosto ujetá a nechutná sračka, která se ale mezi obdobnými béčkovými horory může cítit důležitě, protože funguje přesně tak, jak by fungovat měla. Ne, nestojí sice za pozornost a dívat se na ni je místy opravdu utrpení, ale v rámci svého žánru obsahuje vše, co obsahovat má: Imbecila, lesbičku, dvě playmate kočky, tlupu mutantů a tři tuny vnitřností... Druhý Wrong End má oproti jiným ještě navíc Henryho Rollinse, který skvěle zaparodoval Ramba a na scény s ním se dá i těšit. A proto i ten druhý bodík. [leden 2008] ()

Reklama

Slasher 

všechny recenze uživatele

In the forest, only they can hear you scream. Pach Krve mi svého času přišel jako povedená hororová oddychovka a dvojka je v tomhle celkem podobného ražení. Parta lidí vyrazí do opuštěných lesů natáčet jakousi post-apokalyptickou reality show na způsob Survivera, jenže ty lesy zaprvé nejsou opuštěné a zadruhé v nich žije rodinka zmutovaných buranských vrahů/ kanibalů. Mínusem je v současnosti už dost otřepané téma reality show a ne až tak velká sranda jako u prvního dílu. No a jako klady vidím osobitého Henryho Rollinse (škoda že není vidět víc, jak tady tak ve filmech obecně) v roli moderátora a bývalého vojáka a to že ten film prakticky nemá hlavního hrdinu, což znamená že může umřít kdokoli. Vedle toho nesmí chybět pár povedených vraždících a kuchacích momentů. No a parta teenagerů není ani kladem ani záporem, ne že by mě štvali ale ani nebyli ničím moc zapamatovatelní. Jo a dvojka taky jedničku dost ignoruje, protože je zde nulová návaznost. Hodnotím 6-7/10. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Neumírej, nebuď mrtvej, pomóc !!!......... Pak došlo k rozpůlení osobnosti a já se musel pousmát. Je to scéna hned na začátku filmu, vlastně je to první mrtvola. To jak byla zabita je také použito ve snímku Horor skeleton farms halloween http://www.csfd.cz/film/283720-skeleton-farms-halloween-horrorshow/ jako součást videoklipu skupiny Wendesday. CITÁT - Vítejte v Apokalypse - hra začíná.......... Mám rebus : Jedna dvojice chodí po lese tři hodiny a nenarazí ani na jednu past, ale pak najednou všichni - docela divné. Tento příběh se mi zdá akčnější než první film, ale zcela určitě je o třídu výše než film třetí. Mutanti tu dokonce i v některých záběrech mluví a to docela srozumitelně a logicky. CITÁT - Sakra, sakra, sakra.......... Plno nechuťáren, krve, kanibalismu, spousta mutantů a hezkých holek ( na obou stranách - cha cha ). ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Pri hororoch by mal byť človek zosratý strachom alebo minimálne napnutý ako struna od napätia. Tu nič také nehrozí. Sám som film nevyhľadával, náhoda chcela, že sme to pozerali hromadne na jednej návšteve. Švagor bral film dosť vážne, my ostatní sme si z filmu iba uťahovali a o zábavu bolo postarané. Najviac zabil na konci ten malý "velociraptor" , ktorý dostal namiesto cumlíka ľudský chrumkavý prstík...Zábavná hovadina. 40%. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (21)

  • Při poslední scéně, kdy kanibal krmí zmutivané dítě uříznutým prstem, se vlastně jedná o gumový prst. A dítě, které prstem krmí, je pohyblivá panenka. (Dines)

Reklama

Reklama