Reklama

Reklama

Když se účastníci nové reality show pod vedením režiséra Murphyho vydají do virginských lesů, netuší, že kromě kamer je budou sledovat oči zmutovaných kanibalů, toužících po čerstvé mase. Tentokrát půjde skutečně o život a ten, kdo prohraje, nepřežije...  Měla to být skvělá rodinná reality show odehrávající se v západní Virginii. Pod vedením režiséra Dalea Murphyho (Henry Rollins), který kdysi sloužil ve speciálních jednotkách, se skupina odvážlivců rozdělená na dvojice pokusí přežít v divočině pokryté neprostupnými lesy. Ovšem záhy se ukáže, že účastníky soutěže nesledují pouze kamery. Nikdo nepočítal s tím, že se ve stínu stromů skrývá rodina zmutovaných kanibalů, kteří baží po čerstvém mase. A hodlají ho ulovit za každou cenu. Nejbrutálnější reality show všech dob začíná, tentokrát půjde skutečně o život. Ten, kdo prohraje, skončí pod rezavým sekáčkem nenasytných lidojedů... V dalších rolích hrají Erica Leerhsen, Texas Battle, Daniella Alonso, Crystal Lowe ad. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (401)

pan Hnědý 

všechny recenze uživatele

Jednou řekl Dario Argento: "Když má žena krásnou tvář a tělo, zavraždění jí svědčí mnohem více, než kdyby byla škaredá". Naprostý souhlas, a v tomhle vyniká Wrong Turn 2: Dead End dokonale (například El je výborný kousek). Bohužel je to jediná složka s vykrádačkou klasických hororů bez naturalistických prvků. ()

Falko 

všechny recenze uživatele

70%. O nieco slabsie, ako jednotka, ale stale sa mi to celkom pacilo. Dobry rozbeh hned na uvode, ta vrazda bola dost brutalna, potom nastane asi tak polhodinka nudy a pomaly sa to zacne opät rozbiehat, ked zacnu buduce obete prichadzat na to, ze niekto ich tam vrazdi. Nepovedal by som, ze je dej uplne predvidatelny, pretoze prave ten hrdina, o ktorom som si bol isty, ze sa mu nic nestane, prave on to schytal. Takze kto to prezije a kto nie, zostava pre divaka len zahadou... 08.06.2010 ______ Erica Leerhsen - (Nina) +++ Henry Rollins - (Dale) +++ Texas Battle - (Jake) +++ Aleksa Palladino - (Mara) +++ Daniella Alonso - (Amber) +++ Steve Braun - (Jonesy) +++ Crystal Lowe - (Elena) +++ Kimberly Caldwell - (Kimberly) +++ Hudba: Bear McCreary ()

Reklama

lamps 

všechny recenze uživatele

Standardní jateční sezóna Virginijského JZD, která sice staví na poněkud ztrouchnivělých žánrových mechanismech a klišé a pod kudlu posílá partu nadutých mladíků s IQ jen o něco málo vyšším než mají jejich zmutovaní soupeři, ale nikdo ji (alespoň v mých očích) neodpáře vysoce smrtonosné tempo, řádně krvelačné mordy, zábavná pomrkávání směrem k populárním filmovým výjevům (Rambo, Predátor, Texaský masakr) a jednu skvělou postavu, která se rozhodne vypořádat se zlem skutečně vybraným způsobem. Zábavný výplach, který možná postrádá logiku a skutečné napětí tváří v tvář tak odporným násilnickým kreaturám, ale jinak v něm všechno, alespoň v měřítkách přímočarého teenagerského slasheru, funguje v podstatě na jedničku.... ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

In the forest, only they can hear you scream. Pach Krve mi svého času přišel jako povedená hororová oddychovka a dvojka je v tomhle celkem podobného ražení. Parta lidí vyrazí do opuštěných lesů natáčet jakousi post-apokalyptickou reality show na způsob Survivera, jenže ty lesy zaprvé nejsou opuštěné a zadruhé v nich žije rodinka zmutovaných buranských vrahů/ kanibalů. Mínusem je v současnosti už dost otřepané téma reality show a ne až tak velká sranda jako u prvního dílu. No a jako klady vidím osobitého Henryho Rollinse (škoda že není vidět víc, jak tady tak ve filmech obecně) v roli moderátora a bývalého vojáka a to že ten film prakticky nemá hlavního hrdinu, což znamená že může umřít kdokoli. Vedle toho nesmí chybět pár povedených vraždících a kuchacích momentů. No a parta teenagerů není ani kladem ani záporem, ne že by mě štvali ale ani nebyli ničím moc zapamatovatelní. Jo a dvojka taky jedničku dost ignoruje, protože je zde nulová návaznost. Hodnotím 6-7/10. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Nebudem sa pozastavovať nad mnohými logickými dierami v scenári. Nejdem ani kritizovať povrchosť príbehu, s čiste účelovou, nereálnou zápletkou o akejsi reality show. Na niečo podobné ma už stihla pripraviť prvá časť tohto filmu. Jedná sa o rýdzi béčkový vyvražďovací horror, ktorý spestruje svojimi akčnými scénami vyprsený, potetovaný veterán, Henry Rollins. "Wrong Turn" je lacná vykrádačka horrorových klasík "Texaský masaker motorovou pilou" a "Hory majú oči". ** ()

Galerie (20)

Zajímavosti (21)

  • Tento film vznikl jako pocta hororovým pokračováním z 80. let. (LUKICKK)
  • Ve filmu se nikdy nezmínila jména kanibalů. Jeden z nich nám byl představen už v prvním díle, jde o kanibala Three Fingers. Ostatní čtyři kanibalové ovšem nikdy nezmínili své jméno, jsou zobrazováni jako Pa, Ma, Sister and Brother. V překladu se jedná o Mámu, Tátu, Sestru a Bratra. (Dines)
  • Podle režiséra Joea Lynche se ve filmu použilo přes 300 galonů umělé krve. (-bad-mad-wolf-)

Reklama

Reklama