Reklama

Reklama

Když se účastníci nové reality show pod vedením režiséra Murphyho vydají do virginských lesů, netuší, že kromě kamer je budou sledovat oči zmutovaných kanibalů, toužících po čerstvé mase. Tentokrát půjde skutečně o život a ten, kdo prohraje, nepřežije...  Měla to být skvělá rodinná reality show odehrávající se v západní Virginii. Pod vedením režiséra Dalea Murphyho (Henry Rollins), který kdysi sloužil ve speciálních jednotkách, se skupina odvážlivců rozdělená na dvojice pokusí přežít v divočině pokryté neprostupnými lesy. Ovšem záhy se ukáže, že účastníky soutěže nesledují pouze kamery. Nikdo nepočítal s tím, že se ve stínu stromů skrývá rodina zmutovaných kanibalů, kteří baží po čerstvém mase. A hodlají ho ulovit za každou cenu. Nejbrutálnější reality show všech dob začíná, tentokrát půjde skutečně o život. Ten, kdo prohraje, skončí pod rezavým sekáčkem nenasytných lidojedů... V dalších rolích hrají Erica Leerhsen, Texas Battle, Daniella Alonso, Crystal Lowe ad. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (401)

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Wrong Turn, tak jednotka ako aj dvojka, predstavuje nevydarený mix slasheru a exploitation. Ak už existuje nejaký dôvod na pozeranie exploitation, ktorý ospravedlňuje to bezdôvodné násilie, je to záverečná pomsta. To je to, čo je úplne zbytočné v slasheroch, lebo násilie v nich je skôr komické a vrah nie je až taká psychopatická živelná beštia. A to je kameň úrazu Wrong Turn 2: nie je príjemné ani zábavné dívať sa na úprimne nechutné mordy, ale ak už, tak chcem poriadnu krvavú masakrálnu pomstu na konci. Zabitie troch ši štyroch kanibalov to nie je. Radšej by som videl prequel alebo definitívny koniec s komandom, ktoré vymasakruje všetkých tých zmrdov. ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Je to sice brutálnější, krvavější i akčnější než první díl, ale ten mě stejně bavil o něco víc, pravděpodobně díky jeho hereckému obsazení (Eliza Dushku ;-) a vůbec lepším charakterům. Tady je to vážně výkvět, ovšem nad všemi ční ta parodie na Ramba, to jsem se musel fakt gebit :-)) Nemůžu říct, že by to nezažehlo mou zvědavost na další díly, ale už teď jsem si jistej, že první Wrong Turn zůstane v sérii navždy nepřekonán. ()

Reklama

gogo76 

všechny recenze uživatele

Pri hororoch by mal byť človek zosratý strachom alebo minimálne napnutý ako struna od napätia. Tu nič také nehrozí. Sám som film nevyhľadával, náhoda chcela, že sme to pozerali hromadne na jednej návšteve. Švagor bral film dosť vážne, my ostatní sme si z filmu iba uťahovali a o zábavu bolo postarané. Najviac zabil na konci ten malý "velociraptor" , ktorý dostal namiesto cumlíka ľudský chrumkavý prstík...Zábavná hovadina. 40%. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Oni tu nechytajú medvede.“ Prvý diel sa mi páčil (miestami som uvažoval takmer až o hodnotení 80%). Dobrí herci, krásne a tajomne hlboké lesy Severnej Ameriky, fajn masky Stana Winstona, husté gore a provokatívne naznačená mytológia Horských ľudí. Dvojka bohužiaľ klesla až nečakane hlboko. Prvú hodinu som ju nenávidel kvôli mizernej zápletke o nudnej reality šou a otrasným postavám. Gore síce bolo ešte nechutnejšie, ako minule, ale na druhej strane až smiešne samoúčelné. Výprava podstatne slabšia, o hereckých výkonoch a amatérskych maskách nehovoriac. Keď to ku koncu (i vďaka „Rambovi“) dostalo lepší spád, bolo už neskoro. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

|70%| Druhý Pach krve byl ještě šílenější než ten první. Ne, že by původní film byla nějaká ujeťárna, ale ti kanibalové jsou prostě vtipný – neskutečně mě baví. Zde jich bylo víc a ještě víc se šíleně projevovali. Vidět tyto cvoky souložit nebo sledovat jednoho jak si ho honí či nedočkavě míří lukem na oběť – to jsem se málem válel smíchy. Já totiž obdobné ujeťárny nevyhledávám. Občas se ale výjimka najde, například tohle. ;) Vyvraždovačky jsou o něco lepší a krvavější než v jedničce. Herci mě zde sice moc nebavili, už to nebylo takové napínavé, ale zase to nebylo nudně stereotypní, ale zábavné. Takže ty slabší 4* dám s klidnou duší. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (21)

  • Keď Kimberly (Kimberly Caldwell) zrazí na začiatku filmu v lese mutanta a ten na ňu potom vyskočí a zahryzne sa do nej, je vidno, že ju hryzie niekde do krku, ale keď sa Kimberly tacká preč, chýba jej pol líca s ústami. (ČSFD)
  • Mike (Matthew Currie Holmes) má na sobě tričko s nápisem BR Battle Royal, což je asociace s hororem Battle Royale (2000). (kukkik)
  • Podle režiséra Joea Lynche se ve filmu použilo přes 300 galonů umělé krve. (-bad-mad-wolf-)

Reklama

Reklama