Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V malém městečku Petrovice řádí sériový vrah a zabíjí studenty tamní střední školy. Policie pátrá po pachateli, ale nemůže najít žádnou stopu. Vše nasvědčuje tomu, že maskovaný zabiják má spadeno na Karin Tomečkovou, jejíž rodiče byli před 8 měsíci brutálně zavražděni. Vraždy začínají přibývat, stejně jako podezřelých. Policie se snaží vraha dopadnout, ale aby už nebylo pozdě. Vrah může být kdekoliv. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (303)

noriaki odpad!

všechny recenze uživatele

Debilnost tohohle projektu se dá krásně ilustrovat na zvolené hudbě. Ten rádoby děsivý motiv, ozývající se snad co dvě minuty, je dejme tomu ještě v pořádku. Ve zbytku stopáže Kučera ukázal, že nemá absolutně žádný cit a soudnost. Pustit k pátrání po vrahovi barokní kánon, hodící se spíš k nějaké milostné scéně, by mohlo vyznít jako cynická parodie, ale tomu by musela předcházet pečlivě vypointovaný děj a předen připravená atmosféra. Takhle bohužel. Závěrečná písnička, vypůjčená zřejmě z nějaké letní komedie o zamilovaných středoškolácích, už je úplně mimo. Film jsem si pustil kvůli Petře Horváthové, kterou jsem týden předtím viděl v hospodě v jakési televizní soutěži. Nebýt jejího výstupu v mokrém tričku, který považuji za nepřiznaný vrchol filmu, tak by šlo o plýtvání časem. Protože jak ona, tak všichni ostatní zahráli jako tragická kopyta. ()

rogerkint 

všechny recenze uživatele

Edwoodovský přístup k detailům, šťavnaté neherectví Mira Šmajdy, postavy, objevující se v uzamčených objektech zřejmě zásluhou Rumburakova zvonečku, logo stavební společnosti na dveřích policejní služebny, české maloměsto, v němž je střední škola vybavena bazénem, koncertním sálem, posilovnou a saunou, a další a další detaily, které dělají z Kučerova opusu jeden z nejsilnějších filmových zážitků roku. Turkish Star Wars a Lady Terminator málem pokořeny :) ()

Reklama

RedAK odpad!

všechny recenze uživatele

Pokud počet vašich mozkových buněk převyšuje číslo jedna, zcela jistě si řeknete, proč by se někdo dobrovolně díval na film, jehož potenciál zoufalé trapnosti se začal projevovat už během porodu prababičky pana režiséra. Heh, to ještě neznáte kupříkladu takového RedAKa, jenž si libuje ve filmovém masochismu a kokotem neustále šťouchá do včelího úlu. Jsem si jist, že jednou to fakt přepísknu a moje zprzněná čivava mě najde s pěnou u huby ležet ve vlastních výkalech, zrovna když v telce poběží Kameňák pětsetdvanáct. Nebudu lhát, přežil jsem tohoto přečinu proti lidské důstojnosti jen něco přes čtyřicet minut, přesto se cítím více než kompetentní na možné riziko akutního infarktu ostatní uživatele upozornit. Kdybych měl děti, jakože nemám, tak bych je utopil, aby tohohle nemusely být náhodou svědkem. Osobně zvažuji emigraci na Pluto, protože s touto volně dostupnou píčovinou nechci sdílet jednu planetu. ()

M.a.t.t. odpad!

všechny recenze uživatele

Koniec zábavy. Čepel smrti, akokoľvek sú jej celkové kvality mizerné, je čiastočne ospravedlniteľná tým, že ide o prvotinu vydanú na DVD, ktorá sa aspoň snaží o niečo nové v domácej produkcii. Vykrádanie Vreskotu druhý krát po sebe však už prestáva byť zaujímavé a s výnimkou o niečo lepšej technickej stránky sa len opakujú tie isté chyby. Príšerne natočené a zahrané, bez akejkoľvek gradácie, zmysluplného deja či dialógov - a to ešte majú Kučerovci tú drzosť pretlačiť svoj pokus o film do bežnej kinodistribúcie. A ako ku kinofilmu už k Výkriku nejde pristupovať so žiadnymi ohľadmi. ()

ivan_drago odpad!

všechny recenze uživatele

Big fail... Normálně bych zde vyblil smršť sprostých slov, ale taková na popsání této ... neexistují... Trapnost čiší z každého jednotlivého záběru a tento film by měl být pro výstrahu veřejně popraven... A dělá z ostatních filmů pětihvězdičkové záležitosti... A slovy Járy Cimrmana bych tvůrcům poradil “Věnujte se jakékoli činnosti, ale JINÉ...“ protože nejenže je to debilně natočené, ale i neuvěřitelně blbé a jakýkoli smysl postrádající.... ()

Galerie (11)

Zajímavosti (7)

  • Největší fotku a jméno na plakátě měla Iveta Bartošová, která byla ve filmu pouze prvních 5 minut. Na oficiálních stránkách filmu na facebooku je uvedeno „V hlavní roli Iveta Bartošová“. (CROWee)
  • Film, na který se Karin (Irena Máchová) ve druhé scéně dívá, je další Kučerův horor Čepel smrti (2009). (jakear)
  • Ačkoliv scéna ve škole probíhá několik minut, na hodinách je stále stejný čas 03:57. (M.B)

Reklama

Reklama