Reklama

Reklama

Hrůzostrašné pokračování filmu přichází dva roky poté, co nešťastnou rodinu Carterových napadli v poušti Nového Mexika zmutovaní kanibalové. Nyní se tváří v tvář těm samým krvelačným zrůdám ocitají čerství členové Národní gardy, kteří sem vyrazili na rutinní misi. Ale šéf mutantů tentokrát nehledá jen něco k zakousnutí... Potřebuje ženy, které by mu zplodily následovníka! (Magic Box)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (457)

Falko 

všechny recenze uživatele

Celkom slusne, malo to sice pomalsi rozbeh, ako jednotka, ale zial o nieco slabsia. Neviem, ci sa reziser Martin Weisz chcel za kazdu cenu pridrzat toho, co patri k tradicii, ze dvojka nemoze byt lepsia, ako jednotka. Najlepsia bola posledna polhodinka... 28.06.2010 _______ Michael McMillian - (Napoleon) +++ Jessica Stroup - (Amber) +++ Jacob Vargas - (Crank) +++ Flex Alexander - (Sarge) +++ Lee Thompson Young - (Delmar) +++ Daniella Alonso - (Missy) +++ Eric Edelstein - (Spitter) +++ Reshad Strik - (Mickey) +++ Produkcia: Wes Craven +++ Hudba: Trevor Morris +++ ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Banda neschopných vojáků, co jsou naopak během cvičení schopni zlikvidovat vlastní četu, udělá na své cestě zastávku, aby kontaktovala vědce zkoumající dopady radiace po zkouškách jaderných zbraní. Místo vědců však najdou mutanty, kteří s nimi pěkně zatočí. Po letech musím uznat, že tenhle vojenský survival je vlastně zábavný, protože si na nic nehraje. Tvůrci předhodili četu blbců krvežíznivým monstrům perfektně přizpůsobeným svému prostředí, tudíž je jasné, že většina musí zařvat. Oceňuji, že film má spád, akce jede nonstop a leckteré gore efekty jsou povedené. Vyvržení, uťatá ruka, práce sekerou a nechutný porod hned v úvodu. Na laboratorní kuchyni v nitru skal se tvůrci opravdu vyřádili, masky jsou solidní a to vtažení malým otvorem do skály nemělo chybu. Postavy dělají chyby ne proto, aby jim divák za ně nadával, nýbrž proto, aby za ně zaplatily. Neoriginální snímek stojí na akci a mordech, což mě neurazilo. 3,5* ()

Reklama

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Po výborném a atmosférickém prvním dílu přichází nový režisér, nové herecké obsazení a úplně jiný zážitek. Dvojka se až neuvěřitelně často využívá v nechutných gore efektech (ty mi normálně nevadí, tady to však tvůrci přehnali a zvítězil odpor nad šokem). V Martinovi Weiszovi nejspíš nějaký ten talent dříme, ale někdo by jej měl pořádně praštit gumovým kladivem přes palici, aby ho v něm probudil. To všechno by ještě na průměrné hodnocení stačilo, ale samotný příběh a chování všech (!) charakterů mě dohánělo pomalu až k šílenství. Tak takhle tedy ne, parta rádoby "mariňáků" se častuje hláškami trapnějšími než slýchávám v českých seriálech a chová se jako banda imbecilů urvaných z řetězu. Skoro mi až připadalo že Národní garda má stejně jako školství a Olympiáda svou "zvláštní" sekci. Jestli vznikne díl třetí a bude pokračovat v sestupné tendenci, tak se máme nač těšit. ()

Hakha 

všechny recenze uživatele

Opět druhý díl, který nenabízí nic jiného, než peníze tvůrcům, kteří se svezli na prvním dílu. Úvodní scéna vypadala nadějně, ale pouze ta úvodní. Ostatní je brak nezajímavých a nechtěně úsměvných dialogů, kde se mariňáci chovají jak bez mozku. Mužské obsazení je hrozné a dívky neumí hrát, ale aspoň vypadají dobře a tak jsem jim fandil. Jinak doupě zmutovaných je „rébusové“ a ve většině případu se prochází přeskakováním což mě připadá směšné a naleznete tam i mutanta, který vypadá jak intelektuál a nic nevidí, pouze slyší a má brýle na blízku. Bez napětí, bez atmosféry a bez tvůrčího nápadu. No, místo hrůzy mě tento film rozesmál a snad se dalšího hloupého pokračování nedočkáme. Mé hodnocení 0,5 hvězdičky... ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Tak jsem si po dnešní jedničce udělal opáčko i u dvojky a měl jsem správné tušení. Tohle pokračování se mi líbilo více, je to svižnější, akčnější a to hlavní, je to brutálnější, počet úmrtí mluví samo za sebe (Barbar Hovnan TOP). A jak už jsem psal v komentáři u jedničky, Hory mají oči definitivně patří do mé top dvacítky nejlepších brutálních Hororů. Opět viděno v krásném Full HD. Přeji si trojku ! ()

Galerie (27)

Zajímavosti (11)

  • Původně na filmovém plakátu vyčnívala z pytle ruka oběti. Plakát se však stal terčem cenzury a byl označen za děsivý. Zajímavostí je, že byl nakonec povolen, ovšem místo ruky musela z pytle s obětí vyčnívat noha. Důvodem je skutečnost, že ruka se zaťatými prsty vyvozuje v lidech dojem, že oběť je naživu a mučena, kdežto vyčnívající noha evokuje oběť již mrtvou. [Zdroj: Týden.cz] (warner)
  • Hory mají oči 2 se začaly natáčet v létě 2006 v Ouarzazate v Maroku, kde se točil i první díl. (WolfR)

Reklama

Reklama