Reklama

Reklama

Démon pomsty

(TV film)
  • Velká Británie Pumpkinhead: Ashes to Ashes

Už jsou to dvě desítky let, co Ed Harley (Lance Henriksen) naposledy probudil mstitele známého jako Démon pomsty. A teď jeho čas přichází znovu. Obyvatelé malé jižanské vesnice totiž odhalili, že místní lékař (Doug Bradley) obchodoval s orgány jejich zemřelých příbuzných a těla pohřbíval v bažinách. Proto žádají starou čarodějku, aby znovu vyvolala démonův hněv a pomstila jejich znesvěcené rodiny. Netvor poskládaný z mumifikovaných zbytků samotného Eda Harleyho opět pokračuje v konání hrůzy a je jedno, kdo mu stojí v cestě. Po dvaceti letech v zapomnění se Démon pomsty konečně vrací, aby srovnal účty. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (59)

Hennes 

všechny recenze uživatele

Tykvohlav ďábel, partička zaměstnanců krematoria spolu s posedlým doktorem a skupina lidí toužících po pomstě, to jsou "hrdinového" tohoto ničím neohromujícího hororu. Lidé kteří chtějí pomstu netuší, že po jejím ztělesnění s ní spojí své osudy. Pomsta vykonává své a vraždí, ovšem s tím umírají i lidé kteří pomstu chtěli. Nejlepší postavou, díky které dávám hvězdičku, byla stará čarodějnice, jenž pomstu přivolala. ()

Ruut 

všechny recenze uživatele

Hmm tak s Tykvohlavem se nikdo nepárál. Ashes to Ashes pravděpodobně přímo navazuje na skoro 20 roků starý (!!!) Pumpkinheat Stana Winstona a bohužel ten, kdo nezná dřívější souvislosti (jááá) nemá nárok pochopit a vžít se do situace. navíc je to celé v tmě a hodně televizní. Takže podtrženo sečteno nic moc teda. Doufám, že šikulka Jake West (Evil Aliens, Doghouse) se ještě zmátoří a příště si vybere líp. ()

Reklama

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k procentům by člověk čekal další filmový průjem. Nu, není pro mne žádným překvapením, že nic takového se nekonalo. Po průměrné jedničce a zmršené dvojce přichází sice zjevně levná a nijak oslňující trojka, do sračky má však opravdu daleko. Tykvohlav se vrací ke své nezvratně nelítostné démonické podstatě a zabíjí všechny, kteří se mu na jeho cestě za vykonáním pomsty nachomýtnou před pařáty. Nabodeníčko na bleskosvod v deštivé noci či přepad kostela patří dokonce k zapamatováníhodným scénám s až epickým nádechem, samosebou dokážete-li odpustit ty velmi levné triky a popustíte uzdu své představivosti. Čili aťsi kdo chce co chce říká, já byl spokojen, i když to stálo za hovno. ()

matestlust 

všechny recenze uživatele

Místní honocení mi nepříjde moc na místě,pokud někdo viděl už nějaký ze série o ,,tykvohlavovi´´ tak mi dá určitě za pravdu,že si část s podnázvem Ashes to Ashes zaslouží lepší obodovaní.Určitě to není žádnej zázrak, je zde vidět opravdu mraky chyb,kterých by se měl kvalitní tvůrce tohoto žánru vyhýbat,na druhou stranu mi celá stopáž přijde vyplněná do poslední minuty,takže jsem se vlastně ani nenudil,navíc je zde pár slušných gore scének,který k Pumpkinheadovi patří rozhodně.Dle mého názoru tohle není vůbec špatné... ()

obitus 

všechny recenze uživatele

Rozhodně ne tak špatné, jak jsem očekával. Sice jde o klasický, přímo na dvd v Rumunsku točený horror, ale zachraňují ho především slušní herci (Doug Bradley je moc fajn). Děj prakticky ignoruje dvojku a hodně, někdy až zbytečně hodně, cituje první díl. Díky tomu se mohl ve zvlaštní a ne až tak logické roli vrátit Henriksenův Ed Harley. A to je rozhodně dobře. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama