Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Newyorští hasiči Chuck a Larry jsou už od školy ti nejlepší přátelé. Zatímco Chuck nemá vážný vztah a naplno si užívá mládeneckého života, Larry se po smrti manželky sám stará o dvě děti. Larry má kvůli rizikovému zaměstnáni uzavřenou výhodnou životní pojistku, po smrti své ženy však neurčil nového příjemce pojistky, a tak pojišťovna hrozí, že mu pojistku zruší. Larry přemýšlí, že od hasičů odejde, tíží ho myšlenka, že v případě jeho smrti nebude o děti postaráno, pak ale přichází s geniálním řešením. Uzavřou s Chuckem registrované partnerství, a pokud se s ním něco stane, bude Chuckovi vyplacena jeho životní pojistka a Chuck se pak postará o jeho děti. Jak ale přesvědčit vyšetřovatele sociální správy i okolí, že jsou Chuck a Larry homosexuálové? (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (418)

depony 

všechny recenze uživatele

Některé momenty byly vážně vtipné a i když se jednalo o prvoplánové situačky, měly něco do sebe. Každopádně, jako hromada podobného materiálu, i zde jsou zbytečné trapné scénky, při kterých je lepší přepnout na jiný kanál, a mentorující postavy, které apelují na svědomí všech ... amerických diváků. Bůh chraň Ameriku! :))) ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Sandlarovky jsou vždycky zárukou kvality a dobré zábavy. I když mám poslední dobou pocit, že Adam Sandler hraje pořád jednu a tu samou postavu, kterou hází do čím dál podivnějších situací. A samozřejmě k sobě vybírá protějšky na které je slast se dívat (ehm myslím Jessicu Biel ne Kevina Jamese ;). Tentokrát se vrhl do světa gayů a zákona o registrovaném partnerství a vyšla z toho zase prohláškovaná, jemná satira na lidskou povahu. No a na ty se vždycky rád podívám. ()

Reklama

Eliott 

všechny recenze uživatele

Na film takto nabitý komediálními herci bych teda očekával mnohem větší legraci. Jakožto komedie je to tedy těžký průměr a to je škoda. Naštěstí je příběh poměrně poutavý na sledování s rodinou velmi příjemný. Jen mne trochu mrzí, co tvůrci předvedli u závěrečného soudního procesu. Totální fraška, kde na sebe všichni pokřikují jako u Soudkyně Barbary. ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Chovají se jako gayové, uredně jsou gayové , dělají vše jako gayové , ale gayové nejsou. Sandler je tu , aby nám vtipnou formou dokazal , že gayové jsou normální, vzít si kamaráda kůli pojistce je normální a že Steve Buscemi je vždy (ne)normální. Sandler snad vyzrává? Jelikož jeho role je frajírek co nenechá žádnou sukni na pokoji a tak se chová stále i jako gay a i do konce filmu. Ale nepředbíhejme! Dvojice Kevin James + Adam Sandler má velké kouzlo a báječně se doplní jako Táta s Mámou (Proč musím bát pořád holka já?!). Do malých rolí se vtěsnali (není malých rolí...) Steve Buscemi (sakra takovýto úředníky na magistráty!!!) , Dave Aykroyd ( proč jen mi to sjiždění po hasičkých trubkách a sirény připomněli Ghost Busthers ) a podle nepsané dohody i Rob Schneider ( že jste nepoznali činana neustále opakující slovo Kruh ). Známé vtipy o gayích fungují celkem dobře , i když prostě nepřekvapí . Snad jen urostlý černoch , který si ve sprše tančí a zpívá bourá branice :D. Konec začne skřípat a pořad nechápu proč je nutné , aby se líbáním dokázalo , že je někdo gay. Morální ponaučení neni ani natolik morální jako spíše takové , že celý film se chová jako komedie a najednou se tam "chrstne kapka serioznosti". Na komedii málo blaznivé a na komedii o gayich málo "teplé". Plnou parou vzad u mě vede více :D. Slušných 70 procent si , ale další Sandlerovka zasluhuje. Proč jsem vždy ženská já? Piješ pivo brčkem. To , abych si nesmyl rtěnku! ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Standartní klasickej málo vtipnej humor dvou blbů, Sandlera a Jamese, kterej né každej může. Já s tím nemám problém, nicméně je to vždy jen na jedno pokoukání. Ostatně to, že se člověk musí vymanit z problému jen tak, že si vezme svýho nejlepšího kámoše a musí s ním neustále někde dokazovat jejich bukva teplotu, to se snad nedá vidět ani víckrát. Za mě pro tuhle komediální hódně odlehčenou Zkrocenou horu průměrná známka! 50% ()

Galerie (33)

Zajímavosti (15)

  • Když se v čase 19:02 jedna s dívek ptá Chucka (Adam Sandler), zda má něco k pití, že má žízeň, můžeme vidět, že z pokoje vychází 5 dívek, ale o pár sekund později, když jsou dívky u lednice, jsou jen 4. V dalším záběru je však zase dívek 5. (DanielW94cz)
  • Severoamerické tržby byly 120,1 milionu amerických dolarů, celosvětové pak 187,1 mil. (NIRO)

Reklama

Reklama