Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Newyorští hasiči Chuck a Larry jsou už od školy ti nejlepší přátelé. Zatímco Chuck nemá vážný vztah a naplno si užívá mládeneckého života, Larry se po smrti manželky sám stará o dvě děti. Larry má kvůli rizikovému zaměstnáni uzavřenou výhodnou životní pojistku, po smrti své ženy však neurčil nového příjemce pojistky, a tak pojišťovna hrozí, že mu pojistku zruší. Larry přemýšlí, že od hasičů odejde, tíží ho myšlenka, že v případě jeho smrti nebude o děti postaráno, pak ale přichází s geniálním řešením. Uzavřou s Chuckem registrované partnerství, a pokud se s ním něco stane, bude Chuckovi vyplacena jeho životní pojistka a Chuck se pak postará o jeho děti. Jak ale přesvědčit vyšetřovatele sociální správy i okolí, že jsou Chuck a Larry homosexuálové? (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (419)

Kryton 

všechny recenze uživatele

Chovají se jako gayové, uredně jsou gayové , dělají vše jako gayové , ale gayové nejsou. Sandler je tu , aby nám vtipnou formou dokazal , že gayové jsou normální, vzít si kamaráda kůli pojistce je normální a že Steve Buscemi je vždy (ne)normální. Sandler snad vyzrává? Jelikož jeho role je frajírek co nenechá žádnou sukni na pokoji a tak se chová stále i jako gay a i do konce filmu. Ale nepředbíhejme! Dvojice Kevin James + Adam Sandler má velké kouzlo a báječně se doplní jako Táta s Mámou (Proč musím bát pořád holka já?!). Do malých rolí se vtěsnali (není malých rolí...) Steve Buscemi (sakra takovýto úředníky na magistráty!!!) , Dave Aykroyd ( proč jen mi to sjiždění po hasičkých trubkách a sirény připomněli Ghost Busthers ) a podle nepsané dohody i Rob Schneider ( že jste nepoznali činana neustále opakující slovo Kruh ). Známé vtipy o gayích fungují celkem dobře , i když prostě nepřekvapí . Snad jen urostlý černoch , který si ve sprše tančí a zpívá bourá branice :D. Konec začne skřípat a pořad nechápu proč je nutné , aby se líbáním dokázalo , že je někdo gay. Morální ponaučení neni ani natolik morální jako spíše takové , že celý film se chová jako komedie a najednou se tam "chrstne kapka serioznosti". Na komedii málo blaznivé a na komedii o gayich málo "teplé". Plnou parou vzad u mě vede více :D. Slušných 70 procent si , ale další Sandlerovka zasluhuje. Proč jsem vždy ženská já? Piješ pivo brčkem. To , abych si nesmyl rtěnku! ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

„Nejpodstatnější je, že ukázali, že ať už milujeme kohokoliv, ať už je to heterosexuál, homosexuál, asexuál, bisexuál, trisexuál, quadrisexuál, pansexuál, transexuál, omnisexuál, nebo žena, která vám dá obojek na krk a pomočí vás, nemá to vůbec nic společného s kvalitou člověka.“ Kromě toho, že má tahle komedie silný odkaz (a ač se podle podobných filmů z poslední doby, může zdát, že pohled na homosexuální/gay/lesbickou/queer komunitu se stále zlepšuje, realita mě pořád přesvědčuje o opaku), je to i hodně dobrá komedie a ještě lepší sandlerovka. Pravda, Sandlerových ujetých vtípků je tu již méně, ale humorných scének poměrně dost. Bavil jsem se hodně. Vynikající tradičně Steve Buscemi a překvapivě Ving Rhames. Už asi vím, jaké bude mé další tetování. ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $85miliónovTržby USA $120,059,556Tržby Celosvetovo $186,072,214Tržby za predaj DVD v USA $68,895,118 //počet predaných kusov 4,103,327║ Celkom zábavné, nájde sa tu niekoľko humusárskych vtipov ale našťastie nejak zvlášť to neznechutia, ústredné trio Adam Sandler, Kevin James a Jessica Biel dobre zapasovalo. Zatiaľ asi najznesiteľnejší teplošský film, teda film o dvoch bukviciach, ktoré aj tak nie su bukvice. /60%/ ()

petaspur 

všechny recenze uživatele

Dva typičtí hasiči (hobby: odvaha, přátelství, sport, ženy) spolu shodou podivných pojišťovacích okolností tajně uzavřou registrované partnerství. A zatímco Larry (který to vymyslel) je z toho čím dál zoufalejší, tak Chuck (který byl zásadně proti) si svou novou roli náležitě užívá. Příjemně se na to kouká a naštěstí ani moc moralit nenarušuje děj. ()

depony 

všechny recenze uživatele

Některé momenty byly vážně vtipné a i když se jednalo o prvoplánové situačky, měly něco do sebe. Každopádně, jako hromada podobného materiálu, i zde jsou zbytečné trapné scénky, při kterých je lepší přepnout na jiný kanál, a mentorující postavy, které apelují na svědomí všech ... amerických diváků. Bůh chraň Ameriku! :))) ()

Galerie (33)

Zajímavosti (16)

Reklama

Reklama