Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Newyorští hasiči Chuck a Larry jsou už od školy ti nejlepší přátelé. Zatímco Chuck nemá vážný vztah a naplno si užívá mládeneckého života, Larry se po smrti manželky sám stará o dvě děti. Larry má kvůli rizikovému zaměstnáni uzavřenou výhodnou životní pojistku, po smrti své ženy však neurčil nového příjemce pojistky, a tak pojišťovna hrozí, že mu pojistku zruší. Larry přemýšlí, že od hasičů odejde, tíží ho myšlenka, že v případě jeho smrti nebude o děti postaráno, pak ale přichází s geniálním řešením. Uzavřou s Chuckem registrované partnerství, a pokud se s ním něco stane, bude Chuckovi vyplacena jeho životní pojistka a Chuck se pak postará o jeho děti. Jak ale přesvědčit vyšetřovatele sociální správy i okolí, že jsou Chuck a Larry homosexuálové? (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (419)

petaspur 

všechny recenze uživatele

Dva typičtí hasiči (hobby: odvaha, přátelství, sport, ženy) spolu shodou podivných pojišťovacích okolností tajně uzavřou registrované partnerství. A zatímco Larry (který to vymyslel) je z toho čím dál zoufalejší, tak Chuck (který byl zásadně proti) si svou novou roli náležitě užívá. Příjemně se na to kouká a naštěstí ani moc moralit nenarušuje děj. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Rupert Gregson-Williams: 1. Seven One Eight - Fannypack (3:29 ,2. For One Night Only - Bodyrockers (3:00) ,3. There's A Fire - Longwave (3:22) ,4. The Air That I Breathe - The Hollies (4:04) ,5. L O V E - Nat King Cole (2:33) ,6. Can't Help Falling In Love - Elvis Presley[*] (3:01) ,7. Anything You Can Do (I Can Do Better) - Doris Day & Robert Goulet[*] (3:33) ,8. Always On My Mind - The Pet Shop Boys (3:55) ,9. Dancing Queen - ABBA (3:52) ,10. The Rejection (Disco Mix) - Dangerous Muse (3:50) ,11. Groove Is In The Heart (3:53) ,12. Open Arms - Journey (3:19) ,13. Girls Just Want To Have Fun - Cyndi Lauper (3:50) ,14. Too Much Passion - The Smithereens (4:33) ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Někde jsem četl, že Sandler nabízí divákům humor, který zažili o přestávkách na prvním stupni základní školy. Ukamenujte mě, ale humor, který Sandler v posledních době předkládá (Klik, Zkus mě rozesmát i Larry s Chuckem) jsou spíš hodně veselými pauzami mezi přednáškami těsně před státnicemi někde na vysoké. Tahle sandlerovka je vcelku vkusná a místy skutečně vtipná jízda od začátku do konce (ten je tedy v soudní síni zbytečně patetický, kdy všichni vstávají a dělají věci, kvůli kterým mnozí nesnášejí americké happy-endy – i když jsme v komediálním žánru). Sandler má navíc docela talent na výběr svých hereckých kolegů. Přes stálice (Rob Schneider) se sešel s řadou hereckých es (bravurní Steve Buscemi, spolehliví Ving Rhames, Dan Aykroyd i hlavní parťák Kevin James), vybral i slušné dětské herce a opět si přivzal nádhernou společnici, která se díky bohu zase ráda projde před kamerou ve spodním prádle (Jessica Biel). Napočítal bych hned několik momentů, které si mohli tvůrci odpustit, ale těch povedenějších je výrazně víc.. *** až ****, budeme se lišit, takže 4*.. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Docela snesitelná komedie, která v sobě skrývá i okamžiky vtipné. Pravda není jich mnoho, ale jsou tam. Filmy o buzerantech totálně nesnáším a dokážou mě hravě znechutit. Tento film mi však totálně nevadil. Určitě zde bylo pár minut stopáže nadbytečných s čím je přímo spojen výskyt scén nudných. Opravdu nechápu záměry tvůrců, proč dělat komedii takhle dlouhou. Herci byli obsazení do rolí postav na jedničku a za stejnou známku tyto postavy zahráli. Příběh už mě tolik nazaujal. Kdybych to měl říct hodně mírně, tak byl nepravděpodobný. A závěr byl zbytečný vrchol trapnosti. Přes 2* jít nemohu. ()

kobejn odpad!

všechny recenze uživatele

Jako obvykle je tato komedie s Adamem Sandlerem taková píčovina, že mi neni jasný, jesli sem debil já nebo 15 tisíc ostatních, kerý tomu dali schovívavý tři hvězdičky podle pravidla neurazí nenadchne. Ale že je to totální hovadina, kerá neni vtipná, ale trapná, buď neviděj nebo dělaj, že neviděj, aby nebyli za debily. Nesnášim tydle stupidní americký morality převlečený za "komedie". Je to žumpa a hnůj. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (16)

  • Náklady na výrobu byly zhruba 85 milionů amerických dolarů. (NIRO)
  • Severoamerické tržby byly 120,1 milionu amerických dolarů, celosvětové pak 187,1 mil. (NIRO)

Reklama

Reklama