Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Federální agent (R.Gere) před odchodem na odpočinek zaučuje svou nástupkyni (C. Danes) a přitom hledá nezvěstnou dívku. Je přesvědčen, že za její zmizení je odpovědný propuštěný sexuální násilník, kterého vyšetřuje. Přestože ho tlačí čas, rozmotá klubko stop vedoucí k potencionálnímu vrahovi. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (78)

Fallen_One 

všechny recenze uživatele

Uvěřitelný Richard Gere, nepřesvědčivě "občas" hysterická Claire Danes a Avril Lavigne v pozici, v jaké ji asi v žádném klipu neuvidíte, pokud nezačne zpívat death metal. Film ubíhá rychle, svižně, jakoby sám chtěl být co nejdřív skončený. Filmy o úchylácích má asi rádo široké spektrum lidí, takže by to možná chtělo víc rozvést - to málo, co tady ukáží, je...opravdu málo. Zlatých 8 mm. Ale beztak je to průměrný, možná lehce, lehce nadprůměrný film, který nezamrzí. ()

Dexter1 

všechny recenze uživatele

Tento film môže zaujať svojou svižnou kamerou, dobrým strihom a Richardardom Gereom, a to je tak všetko. Dej sa ťahá ako sopeľ a kým príde k niečomu "nepotrebnému" ako zápletka, tak si počkáte zhruba 40 minút. Film by mohol vďaka téme zo seba vytrieskať viac, ale asi nechcel, a miesto drsnej kriminálky si zazívate pri nudnom sprievodcovi sexuálnych úchyliek. ()

Reklama

ecis 

všechny recenze uživatele

Akesi nemastne, neslane, obycajne - klasicka videopozicovna zo spodnych regalov. Kriminalka o sexulanych delikventoch so zostarnutym Richardom, pri ktorej som sa nenudil, ubehla rychlo, ale zaroven ma nicim nezaujala. Typicky produkt pre cesko a slovenske televizie na sobotnu desiatu hodinu vecernu. Jedna hviezdicka dole za antisympatie k panovi Gere :) ()

Fr 

všechny recenze uživatele

V USA je registrováno půl milionu sexuálních deviantů. Každé 2minuty je zneužita žena nebo dítě….. Filmy na takováto témata mi nejsou příjemný. Může se to zvrhnout v neustálé zobrazování utrpení a to nemusím. R.Gere zde působí jako dobrý průvodce. Jeho postava ,,služebníka veřejnosti“, který nás a svoji nástupkyni seznamuje s prací, která je jako každá jiná, provádí ,,své“ terapie a zatahuje do místy zajímavého pátrání mi vyhovuje víc, než u leckterých rádoby romantických komedií. Kvituji také vizuální stránku, ale samozřejmě, že vše tu již bylo. A jistě i lépe. Ovšem zase taková tragédie to není a jedno zhlédnutí nikomu neublíží. Lepší ***. ()

ViktorEl 

všechny recenze uživatele

Nie je to zlé, ale zase ani dobré, niečo tak v strede a možno aj slabšie, ale rozhodne sa to dá pozrieť, ale len raz. Celý film pohorel asi na scenári, lebo tomu chýbalo všetko čo by mal poriadny thriller obsahovať najmä nejaké to napätie. V niektorých momentoch mi to prišlo také plytké a o ničom, ale od polovice sa to už začalo podobať na thriller a dalo dopozerať. Keby tam nehral Richard Gere, tak ešte by som dal hviezdičku dole a neviem či by som to potom aj pozeral, pretože tá úloha mu jednoznačne sadla. Ale kto ho nemá rád tak nech to potom ani nepozerá, lebo je to fakt dosť slabé. Včera som pozeral Lovci stínu a to sa mi zdalo ešte slabšie tak neviem koľko hviezdičiek dať. Bolo to také na 50% dám mu 3, aj keď s prižmúrenými očami, ale súhlasím aj s tým kto dal dve. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama