Reklama

Reklama

VOD (1)

Příběh začíná tím, že se obyčejný chlapík, který zoufale hledá práci, začne chovat jako násilník, když se dá dohromady s vůdcem kultu, strýčkem Davem. Jejich prvním skutkem je vloupání do zábavního parku, ale zjišťují, že totéž plánuje i Taliban. Nastává chaos a Postal Dude se teď musí postavit nejen teroristům, ale také významným politickým osobnostem. (Filmbox)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (258)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Som fanúšikom videohry, i keď je dosť prehnane agresívna. Hrával som ju ale veľmi rád, lebo bola originálna a vtipná a na tú dobu bola vážne jedinečná. Toto dielko sa ale veľmi nepodarilo, bodaj by sa aj, keď sa úlohy režírovať zhostil Uwe Boll. Uznávam, že pár postavičiek sa podobá na tých z videohry ale príbeh je príííšerný a nudný a nemá hlavu ani pätu. Trocha pochválim slovenský dabing, Usáma je vďaka nemu nezabudnuteľný a tiež scénka, keď si Bush volá s Usámom a nazve ho starým kujebákom, ale to je tak všetko. Dve hviezdy dávam za to, že som fanúšikom hry a že bol aspoň pokus sfilmovať úspešne túto gamesku. ()

MoRTy 

všechny recenze uživatele

Tohle byl první film od Uwe Bolla co sem viděl - takže sem neměl žádnou negativní zkušenost s jeho tvorbou. No co říct, film dost dobře vystihuje atmosféru hry POSTAL, kde je celej svět totálně zvrhlej, každej má bouchačku, policajti sou ty největší svině a každej je do morku kosti prohnilej. Děj je víceméně žádnej, ale musim přiznat že sem se bavil, Uwe se nebojí střílení do dětí, legrace z vozíčkářů, nacismu ani zbytečného násilí, a proto i když tenhle film není kdoví co, tak si ode mě vysloužil čtyři hvězdy - dokonce se zde objeví i legendární "kočičí" tlumič známý z herní předlohy. Nic od tohohle filmu nečekejte, ale pokud máte nadhled a trochu zvrácenej smysl pro humor (ano, střílení do bezbraných dětí mě opravdu bavilo), tak se na to koukněte a Uwe-předsudky nechte stranou! ------------ Po opětovnym shlédnutí snižuju na 3* ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 5/10 Děj 6/10 Hudba 4/10 Akce 6/10/// PLUS: některé momenty jsou TOP "hele kočka!, že ji nepoužije jako tlumič?" (od smíchu jsem spadl z křesla a málem zalehl kocoura) MÍNUS: stále dost laciné a humorem a narážkama poplatné době 15 let zpět, zároveň, některé scény jsou fakt za hranou vkusu i nevkusu/// Shrnutí: Náhodně jsem tuhle Bollovinu viděl v televizi a uvědomil si, že mi 15 let unikala. Respektive to už je skoro tak stejně dlouhá doba od maratonu filmů Uweho Bolla. Zřejmě jsem celou dobu nepotřeboval vidět jeho další kousky. Hře je to docela podobný: hra i film jsou extrémem svého žánru. Myslím si, že v době vzniku filmu bych si film ještě užil o hvězdičku víc, přeci jen, dnes už teroristé nejsou tak v kurzu a jsem taky starší, myslím si, že to spíš osloví náctileté publikum/// Celkem 55%/// ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Po HOTD nejlepší Uwe!! Chvílema to je opravdu docela vtipné a troufám si říct, že tam i je ta nihilistická atmosféra totálního ujetýho chaosu jako ve hře. Samozřejmě že film je o hodně mírnější a Uwe si myslí bůhvíjak to všechno neni hrozně cool a nekorektní a jak na všechny vyzrál. Je to sice blbost, ale oproti jeho jiným skvostům má Postal ohromnou přednost a to je hlavní hrdina. Ten zrzáč v hlavní roli je prostě dobrej. Sympaťák co by utáhl i mnohem lepší film. Je to celkem paradox, že Uwemu prospělo snížení rozpočtu a tudíž bezmoc najmout si všechny ty Slatery, Stathamy a Lokenový. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Hrál jsem hru Postal 2, takže jsem byl připraven v tom smyslu, že mě nezarazilo nějaké vraždění bez důvodu, kočka jako tlumič a podobně. Ale tohle byl můj první Uwe. A už vím, proč má titul "nejhorší režisér". Naštěstí je tu pár scének, kdy se celkem i pousmějete (přátelství G.W.Bushe s Usámou, již zmíněná kočka jako tlumič). Ale jinak nic. Hned tento film mažu z HDD a zřejmě si jej už nikdy nepustím. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (12)

  • Původní scénář byl kompletně v němčině. (rafix)
  • Film stál iba 15 mil. dolárov. (Mihail123)
  • Vince Desiderio, ktorý pracoval aj na scenári, chcel pôvodne omnoho temnejší príbeh. Uwe Boll to však odmietol s tým, že radšej by chcel film poňať ako čiernu komédiu. (Jakub225)

Reklama

Reklama