Reklama

Reklama

VOD (1)

Příběh začíná tím, že se obyčejný chlapík, který zoufale hledá práci, začne chovat jako násilník, když se dá dohromady s vůdcem kultu, strýčkem Davem. Jejich prvním skutkem je vloupání do zábavního parku, ale zjišťují, že totéž plánuje i Taliban. Nastává chaos a Postal Dude se teď musí postavit nejen teroristům, ale také významným politickým osobnostem. (Filmbox)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (258)

Kryton 

všechny recenze uživatele

Konečně prozradil odkud má pořad ty peníze. Nacistického zlata je bohužel ještě pořád dost. To , že nemá rád videohry potvrdil nejen tímto filmem , ale i vlastníma slovama. Jednu hvězdu za to , že Uwe konečně umřel. Bouchnem šampanské z recyklované moči?! Jinak je to film tak nehorazné stupidní (ona herní předloha není o moc lepši), stupidně napsaný scenář,stupidně zahraný a stupidně točený. Snad si tento film zkoukne skutečný USAMA, třeba vyhlaší džihád Uwemu. "Aláh Akbar!" ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Po HOTD nejlepší Uwe!! Chvílema to je opravdu docela vtipné a troufám si říct, že tam i je ta nihilistická atmosféra totálního ujetýho chaosu jako ve hře. Samozřejmě že film je o hodně mírnější a Uwe si myslí bůhvíjak to všechno neni hrozně cool a nekorektní a jak na všechny vyzrál. Je to sice blbost, ale oproti jeho jiným skvostům má Postal ohromnou přednost a to je hlavní hrdina. Ten zrzáč v hlavní roli je prostě dobrej. Sympaťák co by utáhl i mnohem lepší film. Je to celkem paradox, že Uwemu prospělo snížení rozpočtu a tudíž bezmoc najmout si všechny ty Slatery, Stathamy a Lokenový. ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Som fanúšikom videohry, i keď je dosť prehnane agresívna. Hrával som ju ale veľmi rád, lebo bola originálna a vtipná a na tú dobu bola vážne jedinečná. Toto dielko sa ale veľmi nepodarilo, bodaj by sa aj, keď sa úlohy režírovať zhostil Uwe Boll. Uznávam, že pár postavičiek sa podobá na tých z videohry ale príbeh je príííšerný a nudný a nemá hlavu ani pätu. Trocha pochválim slovenský dabing, Usáma je vďaka nemu nezabudnuteľný a tiež scénka, keď si Bush volá s Usámom a nazve ho starým kujebákom, ale to je tak všetko. Dve hviezdy dávam za to, že som fanúšikom hry a že bol aspoň pokus sfilmovať úspešne túto gamesku. ()

bouncer 

všechny recenze uživatele

Uwe Boll je podle mě stále filmová pohroma a doporučuji se jeho filmům jen výhýbat. U Postal je ale situace trochu jiná. Námětem je počítačová hra (jak jinak) Postal 2, která je už sama o sobě tak špatná až je vlastně zábavná. A něco podobného se stalo i s Uweho filmem. Zde nebylo co zkazit jako u jeho předchozích počinů a naopak si myslím, že se mu povedlo vystihnout násilného, ironického a svým drsným způsobem zábavného (extračerně) ducha hry. Tu jsem svého času hrál a docela se u ní bavil. Sebeparodující role režiséra je fajn (už vím, kde sakra vzal peníze na ty shitový snímky... nazi-zlato) i cameo tvůrce hry. Pár vtípků vydařených, pár klasicky trapných...ale celkově jsem byl spokojen, zvlášť co se týče navození šílené atmosféry hry. Ale zároveň asi těžko film uspěje u někoho, kdo hru nezná nebo se mu hnusila...pak to dopadne jako u ostatních Uweho "opusů". ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Taková neškodná blbost. Překvapivě se tomu nedá moc co vytknout, snad jen až moc velká lehkomyslnost. Z Postalu se dalo vymačkat mnohem víc... Je tady všechno to 'šokující' - masakr harantů, přejetí mimina, headshot šikmooký babky, Bush, Usama a tak dál. Ale pořád v takový decentní míře, žádný vetší efekt z toho. Naopak skoro žádný gore a žádný kozy. Takže podprůměr. Tak ale hlavně, že si to Uwe užil. (screeny) ()

Galerie (9)

Zajímavosti (12)

  • Výroba kočky, která byla použita jako tlumič, stála 45.000 dolarů, přesto se ve filmu objeví pouze na malý okamžik. (Ahurmen)
  • Film stál iba 15 mil. dolárov. (Mihail123)
  • Uwe Boll prohlásil, že se jedná o jeho stěžejní film. (Petr23)

Reklama

Reklama