Reklama

Reklama

VOD (1)

Příběh začíná tím, že se obyčejný chlapík, který zoufale hledá práci, začne chovat jako násilník, když se dá dohromady s vůdcem kultu, strýčkem Davem. Jejich prvním skutkem je vloupání do zábavního parku, ale zjišťují, že totéž plánuje i Taliban. Nastává chaos a Postal Dude se teď musí postavit nejen teroristům, ale také významným politickým osobnostem. (Filmbox)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (258)

H34D odpad!

všechny recenze uživatele

Postal to prostě posral... Že je to dějově absolutní nesmysl a scenáristický odpad, to už je u Bolla snad nepsané pravidlo, udivuje mě však, že člověk s doktorátem z literatury, jako je Uwe, nedokáže ani vymyslet příběh, který by držel pohromadě něčím víc, než jen sledem všemožných pokusů o vtip. Film nemá žádnou pointu, nemá dokonce ani nic společného s herní předlohou, dialogy jsou naprosto dementní s nevhodným a nevtipným používáním sprostých slov a celkově je to obrovská a zdlouhavá nuda. Postal není svěží komedie, neoplývá vtipnou ironií, trefnou satirou, ani úsměvnou absurditou, prostě ničím, vše je jen trapný a vtíravý pokus o vtip ala "člověče, teď se směj". American Pie dokáže alespoň z malé části svou přetaženou nechutností sloužit jako odpočinková zábava po těžkém dni v kamenolomu, Postal nikoliv. Symbolický jeden punťík dávám za úvodní "rekonstrukci" 11. září... 1/10 ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Už samotný začátek filmu mě rozesmál. Počet panen za teroristický čin je rozhodující pro dva piloty, kteří unesou letadlo. Není jich sto ani devadesát devět, ale jen dvacet. Serem na to, letíme na Bahamy. Když už se takto rozhodnou a chtějí ušetřit životy unesených lidí tak ti právě vtrhnou do kokpitu a následuje scéna u které jsem brečel smíchy. Já vím, je to krutá scéna, ale já si nemohl pomoci. Je to v poslední době už druhý snímek od Uwe Bolla, co mě docela pobavil a zaujal. Tím prvním byl film Rampage. Ale zpět k tomuto filmu. Hlavní hrdina prochází filmem z velkou nechutí a lhostejností ke svému okolí. Město Paradise už mu leží dlouho v žaludku a chce ho opustit. Zneužívá a ignoruje své okolí. Tak třeba při střílečce na finančním úřadě krade mrtvolám pořadová čísla, dále třeba scéna, kdy okrádají ženu přímo na ulici a náš hrdina co jde náhodou kolem, dělá že nic nevidí, scéna z vozíčkářem taky stojí za upozornění....atd. CITÁT - A pak mezi nás sestoupí on, apoštol, nesoucí v sobě svatou pochodeň spravedlnosti. Vyvede nás ze chřtánu konzumu.......... Film se tak trochu vysmívá konzumní společnosti. Na paškál si hlavně bere američany a jejich způsob života. K výbuchu smíchu mě donutil telefonický rozhovor George Busche z Bin Ladenem. Vše ve filmu se točí okolo dětské hračky z názvem Rozcáplinka, která obsahuje nebezpečnou látku uloženou v každé panence. Loď z tímto produktem však ztroskotá a zbytek nákladu zachrání zábavní společnost Malé Německo, kterou vlastní sám Uwe Boll. Na scéně se i oběvuje Vince Desidero, autor hry Postal a povídá - CITÁT - Cos to Bolle, kurva, udělal s mojí hrou !!!!.......... Film je krvavý, plný střelných zbraní, černého humoru i sebekritiky. CITÁT - Nenávidím videohry !!! Povídá Uwe Boll v tomto snímku. Při scéně " děvka ze sociálky " jsem musel na chvilku vypnout film a vybrečet se smíchy. To chce prostě vidět. Pro odpůrce Uwe Bolla to bude určitě velký problém, ale ten film stojí alespoň za jedno podívání. CITÁT - Naval ptačí chřipku, bezvěrče !!!......... Hudbu k filmu dělala naše stará známá Jessica De Rooij. Zazní zde třeba Jihad killers od Spider nebo dva songy od The Herbaliser a to The sensual woman a 24 carat blay. Ve filmu si osobně zahráli Uwe Boll, Verne Trojer a Vince Desiderie. ()

Reklama

sonnak 

všechny recenze uživatele

Nepochybně nejlepší filmové zpracování počítačové hry všech dob - Postala 2 jsem nahrál dost :). Je mi naprosto jedno, jestli to natočil Boll nebo kdokoli jiný, tohle je tak brutálně přímočarý a jednoduchý humor, že lepší oddechovku si teď nevybavuju. Celé je to podmáznuté parádním soundtrackem a Zack Ward je maximální borec takové úrovně, že to ani není slovy popsatelný. No kam se sere Bond. Postal je vším možným, jen ne pokusem o zmapování politické situace či snahou o jakýkoli přesah. Postal se ani nesnaží vůbec nic říct, a z Uweho tak táhne v dnešní naprosto svěží pocit, že už mu jsou ti teroristi i Bush úplně u prdele. Neskutečně příjemná změna. Netočit to zrovna on, hodnocení jde mnohem výš, protože tohle prostě NENÍ ŠPATNÝ film! On teď hold doplácí na to, že se furt chová jako kokot. Škoda, že to lidi neumí projednout zapomenout a hodnotit film místo tvůrce. Vždyť i hra byla o dost horší. ()

fallangell 

všechny recenze uživatele

Kdokoliv se zde v komentarich ohani tim jak je tento film o nicem, ocividne nevidel jediny Uweho film. Jeho filmy vzdy byly o nicem, tentokrat ale konecne pochopil co mu jde nejlip, a to parodovat, nejlepe i sam sebe. Kaslu na to jestli to bylo necim nekorektni, dnesni doba neni korektni vubec v nicem. Zkratka u tohodle, se proste clovek jen bavi nad banalitou vseho co mu je predkladano. A to naramne. ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Konečně prozradil odkud má pořad ty peníze. Nacistického zlata je bohužel ještě pořád dost. To , že nemá rád videohry potvrdil nejen tímto filmem , ale i vlastníma slovama. Jednu hvězdu za to , že Uwe konečně umřel. Bouchnem šampanské z recyklované moči?! Jinak je to film tak nehorazné stupidní (ona herní předloha není o moc lepši), stupidně napsaný scenář,stupidně zahraný a stupidně točený. Snad si tento film zkoukne skutečný USAMA, třeba vyhlaší džihád Uwemu. "Aláh Akbar!" ()

Galerie (9)

Zajímavosti (12)

  • Film stál iba 15 mil. dolárov. (Mihail123)
  • Podle Uwe Bolla bylo na 90% herců židy. (Petr23)

Reklama

Reklama