Reklama

Reklama

VOD (1)

Příběh začíná tím, že se obyčejný chlapík, který zoufale hledá práci, začne chovat jako násilník, když se dá dohromady s vůdcem kultu, strýčkem Davem. Jejich prvním skutkem je vloupání do zábavního parku, ale zjišťují, že totéž plánuje i Taliban. Nastává chaos a Postal Dude se teď musí postavit nejen teroristům, ale také významným politickým osobnostem. (Filmbox)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (258)

M.Macho 

všechny recenze uživatele

Boll to dokázal!!! Kromě toho, že natočil film, tak i skutečnou adaptaci hry - neberu to teď jako celek - to byl s tím hodnocením přestřelil. Ale množství servírovaného nevkusu (podobně jak v druhém díle Postalu) je natolik dokonalé, že se můžu zamyslet nad tím, kam posunuje Boll své postavení ve světové kinematografii - je to člověk, kterého nikdo nebere vážně - že by na to přistoupil? Přítomnost tvůrce hry již o něčem taky vypovídá - zřejmě nebere svůj úchylný příběh o muži z karavanu příliš vážně...a proto vystupuje v takové trdlovině... Jojo - nejsou to skandinávští rockeři v Dungeon siege ani mléční zombíci z Far Cry - je to Uwe Boll, co financuje své filmy z nacistického zlata... ()

Fingon 

všechny recenze uživatele

Další Uweho sračka, ovšem tentokrát je svým (a dosti úchylným) způsobem zábavná - pokud dokážete zapomenout, že se v tomhle veledíle střílí dětičky, kočárek s miminem je rozmašírovaný na kaši dodávkou, co se ani nesnaží přibrzdit a bílá kočka je tu použita jako tlumič pro pistoli. Na straně druhé si střílí z náboženských fanatiků, George Bushe a taky se tu střílí do Uweho, načež do rozkroku zasažený režisér pronese památnou větu "Ich hasse videogames." Co byste taky chtěli za film zaplacený z nacistického zlata, že? Dialogy tentokrát netrhaly mé vzácné uši, protože jsem to viděl v němčině se španělskými titulky a přes to odposlouchané slovenské titulky, které pokrývají tak třetinu dialogů. BTW, tohle je asi zatím finančně nejméně úspěšný film našeho milého Vola... Asi nebudu mít chuť vidět to znovu, ale kdybych to náhodou viděl v angličtině, tak asi dám mnohem nižší hodnocení. ()

Reklama

MoRTy 

všechny recenze uživatele

Tohle byl první film od Uwe Bolla co sem viděl - takže sem neměl žádnou negativní zkušenost s jeho tvorbou. No co říct, film dost dobře vystihuje atmosféru hry POSTAL, kde je celej svět totálně zvrhlej, každej má bouchačku, policajti sou ty největší svině a každej je do morku kosti prohnilej. Děj je víceméně žádnej, ale musim přiznat že sem se bavil, Uwe se nebojí střílení do dětí, legrace z vozíčkářů, nacismu ani zbytečného násilí, a proto i když tenhle film není kdoví co, tak si ode mě vysloužil čtyři hvězdy - dokonce se zde objeví i legendární "kočičí" tlumič známý z herní předlohy. Nic od tohohle filmu nečekejte, ale pokud máte nadhled a trochu zvrácenej smysl pro humor (ano, střílení do bezbraných dětí mě opravdu bavilo), tak se na to koukněte a Uwe-předsudky nechte stranou! ------------ Po opětovnym shlédnutí snižuju na 3* ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Po HOTD nejlepší Uwe!! Chvílema to je opravdu docela vtipné a troufám si říct, že tam i je ta nihilistická atmosféra totálního ujetýho chaosu jako ve hře. Samozřejmě že film je o hodně mírnější a Uwe si myslí bůhvíjak to všechno neni hrozně cool a nekorektní a jak na všechny vyzrál. Je to sice blbost, ale oproti jeho jiným skvostům má Postal ohromnou přednost a to je hlavní hrdina. Ten zrzáč v hlavní roli je prostě dobrej. Sympaťák co by utáhl i mnohem lepší film. Je to celkem paradox, že Uwemu prospělo snížení rozpočtu a tudíž bezmoc najmout si všechny ty Slatery, Stathamy a Lokenový. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Tak a Uwe je tu zase. Tentokrát nám chtěl předvést kontroverzní, politicky nekorektní a vtipnou komedii. No a zase se mu to nepovedlo. Je sice fakt, že dva tři nápady se tu překvapivě i našly, ale i ty Uwe zazdil v nějaké trapnosti co přišla potom. A co na tom, že si chtěl udělat tvůrce srandu i sám ze sebe, když to nakonec působí spíš opačným účinkem. Je to prostě demetní, příběh nemá logiku, všechny ty rádoby přemrštěné scény jsou trapné a já být příbuzný některé z obětí 11. září, tak ho snad zabiju. Prostě další shit, tentokrát s malým probleskem průměrnosti, ale pořád shit. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (12)

  • Původní scénář byl kompletně v němčině. (rafix)
  • Vince Desiderio, ktorý pracoval aj na scenári, chcel pôvodne omnoho temnejší príbeh. Uwe Boll to však odmietol s tým, že radšej by chcel film poňať ako čiernu komédiu. (Jakub225)
  • Po deseti letech první film, ke kterému si Uwe Boll napsal kompletně scénář. (Petr23)

Reklama

Reklama