Reklama

Reklama

VOD (1)

Příběh začíná tím, že se obyčejný chlapík, který zoufale hledá práci, začne chovat jako násilník, když se dá dohromady s vůdcem kultu, strýčkem Davem. Jejich prvním skutkem je vloupání do zábavního parku, ale zjišťují, že totéž plánuje i Taliban. Nastává chaos a Postal Dude se teď musí postavit nejen teroristům, ale také významným politickým osobnostem. (Filmbox)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (258)

BadoXXII 

všechny recenze uživatele

Pozerateľné, dokonca v niektorých momentoch aj veľmi vtipné. Je však veľká škoda, že podstatnú časť stopáže zaberajú úplne (s prepáčením) jebnuté scénky, ktoré sa snažia byť prehnane vtipné, ale čo i len kúsok vtipu postrádajú. Inak odkazov na hru sa tu pár nájde (mačka ako tlmič, karavan, pojašenie obyvateľov a aj veľká podobnosť filmového hrdinu s tým herným). Hru som hrával (rád som v nej šťal na ľudí) a atmosféru hry v podstate film vystihol. Nosnejší príbeh sa však určite vymyslieť dal, ale čo už. Za ten parádny koniec a streľbu detí si to 2* zaslúži. Ku koncu som sa bavil náramne (ach, ak by bol taký celý film...). 30%..........singin ooooooh ooooh ooooooooooh ()

Dadel 

všechny recenze uživatele

Tohle je první film Uweho Bolla, jaký jsem kdy viděl, a nebylo to tak hrozné, jak jsem čekal. Je to hezky politicky nekorektní, občas i vtipné, a sám velký Uwe ve svém cameu ukázal, že si umí udělat legraci i ze sebe. Flim mi místy připomínal dokonce..Pink Flamingos!:) Tak, a teď k těm podstatnějším a záporným věcem. Uwe skutečně neumí vůbec režírovat, film nemá žádný pořádný děj, a je to jen pásmo více či (častěji) méně vtipných scének. Stejnojmenou hru jsem sice nehrál, ale film toho s ní taky asi moc společného nemá... Uwe Caesar! ()

Reklama

HAL odpad!

všechny recenze uživatele

Snaha nasrat všechny okolo humorem který se absolutně vymezuje politické korektnosti by mohla být roztomilá, ale to by za ní nesměl stát Uwe Boll který byť i potenciálně vtipné scénky jako hádání se teroristů z WTC s Usámou o počet panen v ráji (byť je to těžce retardovaný styl humoru.. něco jako Sandlerovky bez zábran) pohřbívá nezajímavou režií a hlavně tunou rádobyhumorných sraček které nejenže nejsou ani vzdáleně vtipné, ale dokonce ani nějak extrémně ofensivní či znechucující, útočící na divákovy nejzazší limity snesitelnosti - ne, ony jsou prostě jen nudné, ať už je to střelba do dětí, souložení s něčím podobným hrochu, fekal, perverse, krev, střeva, zvratky... je to všechno příliš předvídatelné, příliš otravné a nezábavné, příliš nuceně kontroverzní za každou cenu a přitom film působí přesně opačně. nic z toho co ve filmu je mě nedonutilo se ne zasmát, ale ani aspoň trochu pozvednout obočí. I přes papírově zajímavé gagy je to prostě klasický Uwe - jeho Postal je tak nudný že by se z toho jeden posral. 1/10 (za závěrečný odkaz na Casablancu) ()

bouncer 

všechny recenze uživatele

Uwe Boll je podle mě stále filmová pohroma a doporučuji se jeho filmům jen výhýbat. U Postal je ale situace trochu jiná. Námětem je počítačová hra (jak jinak) Postal 2, která je už sama o sobě tak špatná až je vlastně zábavná. A něco podobného se stalo i s Uweho filmem. Zde nebylo co zkazit jako u jeho předchozích počinů a naopak si myslím, že se mu povedlo vystihnout násilného, ironického a svým drsným způsobem zábavného (extračerně) ducha hry. Tu jsem svého času hrál a docela se u ní bavil. Sebeparodující role režiséra je fajn (už vím, kde sakra vzal peníze na ty shitový snímky... nazi-zlato) i cameo tvůrce hry. Pár vtípků vydařených, pár klasicky trapných...ale celkově jsem byl spokojen, zvlášť co se týče navození šílené atmosféry hry. Ale zároveň asi těžko film uspěje u někoho, kdo hru nezná nebo se mu hnusila...pak to dopadne jako u ostatních Uweho "opusů". ()

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Oceňuju tři věci: hudbu, kočku jako tlumič a fakt, že si Boll dokázal udělat legraci sám ze sebe. Jinak je to jeho typické dílo, ve kterém svou zmatenou režií zanechal jemu tak vlastní bordel. Uznávám, vymyšlené to měl dobře, ale ta nekorektnost je dost laciná a první půlka natolik zbrklá, až jsem musel ovladač hodit pryč, abych to neposunoval dopředu či úplně nevypnul. Docela to zachraňuje závěrečná půlhodina, která je takovým koncentrátem absurdity a absolutních ‚wtf momentů‘, až budete uvažovat nad tím, jestli to náhodou není schválně. Korunuje to závěr, který už je prostě z jiné dimenze diváckých zážitků. Ale nutno uznat, že je to zábavné. Nakonec slušné dvě hvězdy, možná taky za to, že Zack Ward je absolutní sympaťák a hraje stylem, že moc sakra dobře ví, o co běží. Dost dobře možná jako jediný na place. :) ()

Galerie (10)

Zajímavosti (12)

  • Uwe Boll prohlásil, že se jedná o jeho stěžejní film. (Petr23)
  • Autor hernej predlohy Vince Desiderio predal práva Uwemu Bollovi pod podmienkou, že sa objaví vo filme v menšej úlohe. Naopak, Uwe Boll sa objaví ako postava v hre Postal 3. (Jakub225)
  • Po deseti letech první film, ke kterému si Uwe Boll napsal kompletně scénář. (Petr23)

Reklama

Reklama