Reklama

Reklama

VOD (1)

Příběh začíná tím, že se obyčejný chlapík, který zoufale hledá práci, začne chovat jako násilník, když se dá dohromady s vůdcem kultu, strýčkem Davem. Jejich prvním skutkem je vloupání do zábavního parku, ale zjišťují, že totéž plánuje i Taliban. Nastává chaos a Postal Dude se teď musí postavit nejen teroristům, ale také významným politickým osobnostem. (Filmbox)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (258)

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Bollův doposud asi nejlepší a nejzábavnější film (z těch, co jsem viděl, stále mi chybí jeho novější kousky, jako Tunnelrats, Rampage, nebo Blubberella)... Oproti předchozím filmům zde hraje důležitou roli jeden zásadní fakt, totiž že Boll k adaptované látce evidentně má vztah a přistoupil k ní s čímsi, čemu se s přimhouřenýma očima dá říkat "úcta". Pravda, pojem je to značně relativní, mluvíme-li o filmu, kde se střílí do dětí, rozjíždí se kočárky a popravují se zmatené čínské babičky za volantem. Všechna ta zběsilost, nahodilost, absurdita a brutalita ale k fenoménu Postal patří a je příjemné vidět Bolla, který si utahuje sám ze sebe a ještě zvládá kupit odkazy, které fanoušky hry prostě musí potěšit. Mimoto se mu daří pointovat gagy a kupodivu i předvádět řemeslně slušné sekvence, které představují v kontextu dosavadní Bollovy tvorby vysoký nadstandard. Bavil jsem se mimořádně. Zack Ward jako Postal Dude sedne jako prdel na hrnec. Uwe Boll je možná bezvěrec, ale natočil velmi zábavný film! ()

Dadel 

všechny recenze uživatele

Tohle je první film Uweho Bolla, jaký jsem kdy viděl, a nebylo to tak hrozné, jak jsem čekal. Je to hezky politicky nekorektní, občas i vtipné, a sám velký Uwe ve svém cameu ukázal, že si umí udělat legraci i ze sebe. Flim mi místy připomínal dokonce..Pink Flamingos!:) Tak, a teď k těm podstatnějším a záporným věcem. Uwe skutečně neumí vůbec režírovat, film nemá žádný pořádný děj, a je to jen pásmo více či (častěji) méně vtipných scének. Stejnojmenou hru jsem sice nehrál, ale film toho s ní taky asi moc společného nemá... Uwe Caesar! ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele

Holt, tohle není můj styl humoru. Tak jo, je to nekorektní, ale tak nějak ne až tak moc, pár scén je i docela vtipných, i jedna dvě hlášky, ale celkově vlastně nevím, jestli to měla být parodie, kritika společnosti, nemá to žádné zacílení, nic, co by ospravedlnilo to podivně nechutné dění na plátně (nebo obrazovce). ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

S video hrou "Postal" som sa zoznámil pred rokmi prostredníctvom hracej konzoly Sony Play Station 2. Bol to pomerne drsný titul. Rád som ho hrával. V roku 2007 ho do filmovej podoby spracoval nemecký režisér a scénarista Uwe Boll. Na svojom konte má viacero zmršených filmov, čo vznikli na základe videohier. "Dom mŕtvych", "Sám v temnote", "BloodRayne", "Far Cry"... Hodne mizerné snímky. No "Postal" Uwe Boll až tak moc neposral. Natočil to s nadhľadom a pomerne ostro. Celkom fajn som sa pri tom pobavil. ** ()

LV.Helter 

všechny recenze uživatele

Uwe Boll nám poriadne vymäkol. Z Postalu sa mohlo vyžmýkať viacej brutality, kontroverznosti a iných uchilných veci. Namiesto toho je tam fakt zbytočný a debilný príbeh a kopu mrtvých zasranov. Ale je pravda že Boll si tam robil úplne zo všetkého srandu- aj zo seba. Po hre som čakal večši zárez do bieleho. Škoda. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (12)

  • Uwe Boll prohlásil, že se jedná o jeho stěžejní film. (Petr23)
  • Film stál iba 15 mil. dolárov. (Mihail123)
  • Původní scénář byl kompletně v němčině. (rafix)

Reklama

Reklama