Reklama

Reklama

VOD (1)

Příběh začíná tím, že se obyčejný chlapík, který zoufale hledá práci, začne chovat jako násilník, když se dá dohromady s vůdcem kultu, strýčkem Davem. Jejich prvním skutkem je vloupání do zábavního parku, ale zjišťují, že totéž plánuje i Taliban. Nastává chaos a Postal Dude se teď musí postavit nejen teroristům, ale také významným politickým osobnostem. (Filmbox)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (258)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

na to že je Boll totální looser,je postal až překvapivě dobrej.moje oblíbená hra,je ale rozhodně víc brutálnější,uwe zvládnul podstatu parodování americkýho chování od a do z,ale nepohrál si moc s akcí,samozřejmě díky malému rozpočtu.rozhodně sem čekal víc scének s kočkou použitou jako tlumič.... :-)je tam hodně znát,že boll je prostě mizerný režisér,ale kdybych nepřiznal,že jsem se celkem bavil,tak bych byl pokrytec. ()

BitlDjus 

všechny recenze uživatele

Já vám nevím... hru Postal miluji a od Bolla jsem čekal nějakou skvělou píčovinu, která se mi dostala. Film jako takový stojí fakt za hovno, ale pro milovníky Paradise City a ostatních věciček od Running With Scissors tohle musí vážně potěšit. A že to potěšilo dost! Filmem nás doprovází dobře vybraný a vypadající hrdina, neskutečně suchý, černý humor, vypatlaně srandovní scény a řekl bych, že skvěle zvládnutá atmosféra tohoto buranského městečka. Když bych si měl na živo představit Paradise City, tak by se mi nastínilo zrovna tohle. Takže stručně, Boll si může být nejhorší režisér, který všechno zmrví ale Postalem ve filmu se opravdu předvedl. Konečná scéna mě dokonale odzbrojila. "Co to bylo ?!" "Lekl jsem se, že jsme píchli, ale jen jsme přejeli nějakou holku." ()

Reklama

Superpero 

všechny recenze uživatele

Po HOTD nejlepší Uwe!! Chvílema to je opravdu docela vtipné a troufám si říct, že tam i je ta nihilistická atmosféra totálního ujetýho chaosu jako ve hře. Samozřejmě že film je o hodně mírnější a Uwe si myslí bůhvíjak to všechno neni hrozně cool a nekorektní a jak na všechny vyzrál. Je to sice blbost, ale oproti jeho jiným skvostům má Postal ohromnou přednost a to je hlavní hrdina. Ten zrzáč v hlavní roli je prostě dobrej. Sympaťák co by utáhl i mnohem lepší film. Je to celkem paradox, že Uwemu prospělo snížení rozpočtu a tudíž bezmoc najmout si všechny ty Slatery, Stathamy a Lokenový. ()

Sobis87 

všechny recenze uživatele

Allo, menovala se Uwe Boll und já měla rád videohry. A taky ráda natáčela filmy, nejlépe videoherní adaption. Já jich už pár natočila, aber lidem moc nelibila, ja nechapala proč...podlě mě to jsou gut filmy. Ja teď zkusila natočit hochkontrovers adaptaciu hry Postal, kde hráč mohla chcát na lidi a zabíjela Araby a neviná lidi. A aby byla moje film taky hochkontrovers, já do filmu dala nackt penis, sex s grose tlusťoška, sehr "fuck", rozstřílela pár kinder, nějaký ten hakenkreuz, Bin Ladin tady velka kamarada zweifach W Bushe. Die Kritiker zase nadávala, ja nechapala, kde chyba, dyť ja dělala sranda z 11.září, ja točila velká satira! Und ja dělala sranda i ze sebe, to byla grose sranda. Die Kritiker nepochopila, aber já to příště zkusila znova...a znova...a znova! 30% ()

Fingon 

všechny recenze uživatele

Další Uweho sračka, ovšem tentokrát je svým (a dosti úchylným) způsobem zábavná - pokud dokážete zapomenout, že se v tomhle veledíle střílí dětičky, kočárek s miminem je rozmašírovaný na kaši dodávkou, co se ani nesnaží přibrzdit a bílá kočka je tu použita jako tlumič pro pistoli. Na straně druhé si střílí z náboženských fanatiků, George Bushe a taky se tu střílí do Uweho, načež do rozkroku zasažený režisér pronese památnou větu "Ich hasse videogames." Co byste taky chtěli za film zaplacený z nacistického zlata, že? Dialogy tentokrát netrhaly mé vzácné uši, protože jsem to viděl v němčině se španělskými titulky a přes to odposlouchané slovenské titulky, které pokrývají tak třetinu dialogů. BTW, tohle je asi zatím finančně nejméně úspěšný film našeho milého Vola... Asi nebudu mít chuť vidět to znovu, ale kdybych to náhodou viděl v angličtině, tak asi dám mnohem nižší hodnocení. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (12)

  • Autor hernej predlohy Vince Desiderio predal práva Uwemu Bollovi pod podmienkou, že sa objaví vo filme v menšej úlohe. Naopak, Uwe Boll sa objaví ako postava v hre Postal 3. (Jakub225)
  • Film se natáčel ve Vancouveru a v Surrey v Britské Kolumbii. (rafix)
  • Výroba kočky, která byla použita jako tlumič, stála 45.000 dolarů, přesto se ve filmu objeví pouze na malý okamžik. (Ahurmen)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno