Reklama

Reklama

Captivity

Trailer 1

Obsahy(1)

Známá modelka je unesena a probudí se v neznámé, uzavřené místnosti. Pokouší se uprchnout větrací šachtou, ale útěk se nezdaří. Únosce všechno sleduje kamerami, sám je skrytý a nezbytné věci předává unesené modelce vysouváním plechového šuplíku. Po určité době modelka zjistí, že není sama, protože za stěnou je uvězněn ještě jeden muž. Podaří se jim navázat kontakt a probourat stěnu. Únosce trápí své oběti a ty se snaží vymyslet, jak uniknout. Pátrají po nich také policisté, kteří nejprve najdou kartu se záhadným řeckým nápisem a postupně získávají další zajímavé informace... Děj se odehrává v USA, ale film byl kvůli úspoře nákladů natáčen v Moskvě. (ČSFD)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (82)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $17miliónovTržby USA $2,626,800Tržby Celosvetovo $10,595,018Tržby za predaj DVD v USA $2,701,109 //počet predaných kusov 135,123║ vývarová nekompaktná réžia bez kúska dobrej atmosféry, ani pasce nejak zvlášť nezapôsobia /25%/ ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Captivity je pro mě mírným zklamáním, když si představím, jaký obrovský potenciál v sobě skýtal námět, výsledek není ideální. Elisha Cuthbert je idální představitelkou dívky v krajní situaci a ostatní herci se snaží rovněž, ale na vině bude nejspíš režisér Roland Joffé, který není hororovým fanouškem. Jeho režie není špatná, ale režírovat to takový Eli Roth, výsledek by byl jiný. Takhle je to lehce nadprůměrné dílo, které nad vodou drží Elisha Cuthbert. ()

Reklama

JimmyII 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale mně se to fakt líbilo. Má to spád, atmosféru, sympatického zabijáka a ještě sympatičtější Elishu Cuthbert. Co na plat, že vysvětlení je pitomé? Stejně jsem v zápalu pohlcení řval blahem, jak je to "hustýýý":-) A přitom není, je to bezduché a překombinované, jak už tomu u podobných filmů bývá, ale když se oprostíte od přemýšlení a od Captivity nebudete nic čekat, příjemně se pobavíte. Jen mě zaráží jméno režiséra... ()

4daPeace 

všechny recenze uživatele

Verdikt: Film plný nelogičností (k čemu řecký nápis na kartě?, 700 hostů na párty a první koho policie podezřívá je cateringová firma, takže za 4 dny má 'vyřešený' případ?, milování se se spoluvězněm atd.) a ohraných klišé (alespoň jeden herec, nejlépe policista bude afroameričan, tenhle ještě náhodou umí řecky). Mučení bylo víc v traileru, motivace divákem předvídaných pachatelů zůstala neznámá. Tohle je blbost a i když sem zřejmě viděl tu slabší evropskou verzi, ty 3 minuty pořádného mučení v americké verzi by hodnocení nahoru moc neposunuly. Pokud se chcete pouze ukájet pohledem na Elishu Cuthbert a děj Vám je ukradený, běžte si raději do půjčovny pro zánovní Sexbombu od vedle, uděláte (se) tak lépe. ()

PetrPan2 

všechny recenze uživatele

Jak je proboha možné, že člověk, který natočil filmy jako Vražedná pole nebo Misii, natočí takovou tuctovou slátaninu, která i v dnešní záplavě průměrných hororů je spíš v podprůměru. Joffému buď někdo musel brutálně seškrtat a přepsat scénář anebo byl po mrtvici popřídě pod neustálým vlivem omamných látek. Nuda, nuda a zase nuda a když už to vypadá na něco zajímavého tak se z toho vyklube zase nuda... Zajímavý leč totálně pohřbený nápad. No a ehm, jak tu napsal mandes "žiadne mučenie, žiadne cecky..." to myslím stručně vystihuje :o) ()

Galerie (12)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo v roce 2005 na Mosfilmu. (Dlee)

Související novinky

Underworld of the Dead?

Underworld of the Dead?

12.04.2007

Dopřejte neschopnému, ale zato nadšenému tvůrci ždibec úspěchu a zavalí vás tunami dalších pozlacených výkalů. Určitě je znáte velí jim Paul W.S. Anderson. Dalším do party je Courtney Solomon, který… (více)

Reklama

Reklama