Reklama

Reklama

Když se Will rozhodne vyprávět své dceři příběh, jak potkal její matku, zjišťuje, že ohlédnutí do minulosti mu možná pomůže vyřešit svou budoucnost. Zkrátka nikdy není pozdě dát lásce druhou šanci...
Třicátník z Manhattanu Will Hayes (Ryan Reynolds) se právě nachází uprostřed rozvodového řízení a jeho desetiletá dcera Maya (Abigail Breslinová) se ho začíná vyptávat na jeho život před svatbou. Will jí vypravuje o svých milostných úspěších i pádech - o dívce ze sousedství Emily (Elizabeth Banksová), o nejdůvěrnější přítelkyni April (Isla Fisherová) i o volnomyšlenkářské Summer (Rachel Weiszová)... Tři romance... tři zlomená srdce. Maya si skládá dohromady dílky tátovy milostné skládačky a začíná chápat, že láska vůbec není jednoduchá. Will si díky ní ale také uvědomuje, že nikdy není příliš pozdě na to, aby dal lásce druhou šanci. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (556)

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Podstatná část romantických komedií se natáčí pro teenagery a tomu odpovídá prostředí, naivita i výrazové prostředky filmových hrdinů. Tenhle film zjevně cílí na zralejší diváky ve věkové kategorii 20-35 let. Je kultivovanější, ale taky učesaný, sterilní a přeslazený. Není v pravém smyslu slova špatný, ale pouze v rámci svého žánru a pro cílovou skupinu diváků. Mně osobně nemá co nabídnout. Postavy mi byly lhostejné, navíc přemoudřelé dětičky považované za střed všehomíra, které zařizují život svým blízkým, obecně v kinematografii nemusím. Tady je navíc jejich aktivita přesunuta do extrému. Dceruška nemá po zjištění, že se její rodiče rozvádějí, na starosti jejich usmiřování, nýbrž se cele věnuje hledání nové partnerky pro otce, aby se necítil opuštěný. Tohle ani nepotřebuje komentář a stálo snímek jednu hvězdičku. Celkový dojem: 40 %. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Jako na kolotoči. Vzpomínáte, když jste jako malé děti na něm jezdili stále dokola a dokola a střídali je? A pak se vám z nich udělalo špatně? Bylo jich prostě moc! A stejné je to i v tomto případě, akorát tu máme místo kolotočů tři Willovy přítelkyně. A hádejte, na kterém kolotoči jezdil nejraději?:-) Za to čekání to stojí, alespoň jeho dcera oživuje absolutně mrtvý děj, který se ještě k tomu všemu motal kolem politiky. Okrajově, ale přece:-) A za celou dobu jsem se ani jednou nezasmál! Na komedii docela bída, nemyslíte?:-) 40% ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Další z příběhů, variující spletitou cestu za tou skutečnou láskou!! Nakonec jsem moc rád, že Clintonův příznivec Will Hayes skončil v náruči Isly Fisher, ale to je zhruba tak všechno!! Milá, leč nikterak ohromující komedie.. naratologicky netradičně vyprávěná, obohacená nějakou tou scénkou, která se vymkne zaběhnutému romantickému klišé a i herci jsou příjemně uvolnění (pouze percepce a inteligence Abigail Breslin má do reality hodně daleko). Těžiště tak zejména leží, a buďme za to vděčni, v dosti konverzačním scénáři, který má co nabídnout. Holt, každý si jde svou vlastní cestou, aby se v závěru mohli opět shledat a mohli žít šťastně.. však to znáte.. Prostě snímek pro všechny, jenž se v kině i kdykoliv jinde nezapomněli bavit - jen já čekal krapet víc!! ()

nunka 

všechny recenze uživatele

Dostala som chuť na niečo filmovo sladšie a novšie... A tak som si zamlsala na tomto neškodnom mierne pocukrovanom filme....mal šťastie, že bol roztomilý, preto mi ani tie americké vlajky a poučovacie malé deti nedvíhali adrenalín. Najväčšie sympatie má bezpochyby u mňa malá Abigail Breslin. Páčil sa mi aj netradične prerozprávaný príbeh. Koniec koncov, ono to zase nie je až taká bombastická chuťovka, no má to dušu a zaslúži si to viac než priemerné hodnotenie. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Příjemná změna podívat se na romantickou komedii,která mě pobaví a vzápětí neznechutí hektolitry slz a tunami zbytečného patosu.Naprosto pohodový film s velmi kvalitním obsazením a fungujícím scénářem,který u mě rozhodně nezapadne mezi ostatní snímky tak typické pro tento žánr.Jsem divák,který zrovna dvakrát nemusí mít ve filmech děti nebo zvířata,jelikož obé je až příliš často využíváno k citovému vydírání,ale Abigail Breslin mi do příběhu seděla a bavila mě.Za mě jednoznačně spokojenost. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (7)

  • Roli Emily měla původně hrát Rachel Weisz, která si ve filmu nakonec zahrála roli Summer Hartley. (žvanimírek)
  • Většina barových scén byla natočena v baru Jake's Dilemma na ulici 81. a Amsterdam. (žvanimírek)
  • Scénarista a režisér Adam Brooks hraje knihkupce, u kterého Will Hayes koupí Tu pravou Janu Eyrovou. (Huntelaar)

Reklama

Reklama