Reklama

Reklama

Nula od nuly pojde

  • Velká Británie Big Nothing (více)
Trailer

Charlie (David Schwimmer) napsal knihu, ale nikdo mu ji nechce vydat. Kvůli zajištění své rodiny musí přijmout podřadnou práci, z níž je však následně vyhozen kvůli špatné radě svého kolegy Guse (Simon Pegg). Oba rychle potřebují peníze, proto se rozhodnou zrealizovat Gusův plán a požadují od místního reverenda sto tisíc dolarů, jinak se veřejnost dozví o jeho internetových „choutkách“. Že plán nevyjde přesně podle plánu a po okolí města se začne povalovat hromada mrtvol, snad nemá cenu říkat. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (415)

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 7/10 Děj 8/10 Hudba 7/10 Efekty 7/10/// +vtip, je to prostě sranda, scénář a děj -český dabing, hlavně mi neseděl v češtině Simon Peg (můj oblíbenec), jinak skoro nic/// Tak tohle je blbina. Ale je vážně super. Snaží se být originální a přináší spoustu zábavných a netradičkních scének. Možná ste některé už viděli jinde, ale tady jsou snad všechny. A to jak se to semele, to je docela síla. Nebudu ale nic prozrazovat, tenhle film si užijte. Je to taková krimi komedie, nebál bych se to ale označit za thriller. A takový mix jsem ještě neviděl./// Celkem 74%/// ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Ničím výnimočný, ba skôr dosť neoriginálny thriller, využívajúci mnohé moderné filmové postupy. Zložený obraz, zrýchlené zábery, rockový soundtrack, prekombinovaný dej, humorné vsuvky... veci, ktoré môžme dnes tak často vidieť u podobných snímkov. Zo začiatku ma trocha rozptyľovala prítomnosť Davida Schwimmera, herca ktorý spojil svoju karieru so seriálom "Priatelia". Ale ukázalo sa, že svoju úlohu tu zvládol obstojne. Viacej sa mi však páčil výkon Simona Pegga. Celkovo vidím tento film na slabučké tri hviezdičky. *** ()

Reklama

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Hodně příjemná černohumorová ulítlá a místy až parodická komedie, jejíž příběh se graduje ad absurdum a od nevinné původní zápletky se děj rozjede do nečekaných končin. Postavy jsou herecky známé tváře a charakterově slušně napsané, společně s příběhem se rozmotávají i jejich tajemná minulost a identita a hned několikrát jsem se fakt od srdce smál. Potěšující jednohubka, ve které je humoru i mrtvol víc, než by divák na začátku očekával. Pegg a Schwimmer prostě umí. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Docela zábavnej komedio-thriller, kde se hlavně vydařilo výborný obsazení včele se Simonem Peggem a nakonec i ten Schwimmer je tady zábavnej. Jedinej, ale za to celkem velkej problém filmu je kolísavost zábavnosti, kdy jednou to je naprosto extrémě zábavný a hned za okamžik nuda a nic moc se neděje, krom toho mi konec přišel takovej nedotaženej, ale i tak sem se u toho dobře pobavil ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Tak tomuto sa povie tá pravá, kráľovsky delikátna nádielka čierneho humoru, ktorá prišla po dlhom čase a od hereckého spojenia, od ktorého by to ešte nedávno čakal len málokto. Elegantnosť morbídnej zábavy na najvyššom stupni, akurát škoda, že príbeh nemohol svojimi nápadmi a dejovosťou naplniť plnú minutáž a tak sa trošku preťahoval. Ale mimo toho, maximálna spokojnosť, ku ktorej dopomohol aj ten správny výber našlapanej, šťavnatej hudby a scenár tak neskutočne náhodovo vtipne domotaný, až to bolo uveriteľné. 85%! ()

Galerie (10)

Zajímavosti (9)

  • John Polito přijal roli ve filmu díky tomu, že scénář byl "to nezvrácenější, co kdy četl." (Othello)
  • Film byl natočen za 32 dní. (Othello)
  • Scéna s lentilkami je přímým odkazem na film Matrix (1999), kde Morfeus (Laurence Fishburne) nabízí Neovi (Keanu Reeves) také modrou a červenou pilulku, jakožto dvě možné varianty dalšího vývoje situace. (GordonCZ)

Reklama

Reklama