Reklama

Reklama

Nula od nuly pojde

  • Velká Británie Big Nothing (více)
Trailer

Charlie (David Schwimmer) napsal knihu, ale nikdo mu ji nechce vydat. Kvůli zajištění své rodiny musí přijmout podřadnou práci, z níž je však následně vyhozen kvůli špatné radě svého kolegy Guse (Simon Pegg). Oba rychle potřebují peníze, proto se rozhodnou zrealizovat Gusův plán a požadují od místního reverenda sto tisíc dolarů, jinak se veřejnost dozví o jeho internetových „choutkách“. Že plán nevyjde přesně podle plánu a po okolí města se začne povalovat hromada mrtvol, snad nemá cenu říkat. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (415)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Čiernota mi tiekla z obrazovky na posteľ a šteklila ma kde sa dalo. Naozaj veľmi podarený film, ktorý sa nesie vo zvláštnom duchu. Máme 5 postáv, zamiešajme ich ako balíček karát, nech sú s toho diváci zmätení a hodíme tam pár super vtípkov. TAM, kde by iné filmy na podobnom podnete zdochýnali už v prvej štvrtine, sa Nula od Nuly pôjde- vydržala stepovať na obrazovke celú svoju minutáž, bez nejakeho väčšieho prešlapu. Krásne zmutovaná mixáš videného a nevídaného, prepletaného a hlúpeho, ktorá sa v konečenom dôsledku stáva inteligentnou a sofistikovanou zábavou. Krásne trio Schwimmer, Pegg a Eve v úlohách fuckujúcich a strielajúcich parťákov, ktorých jednoduchý plán sa doslova dosral. Jean - Baptiste Andrea krásne zvolil spôsob, nestotožňovania sa s postavami, ale nechal ich voľne plynúť na plátne v takej postupnosti aby sme si sami mohli zvoliť správny smer pôsobenia filmu na nás. Veľmi dobrý film, ktorého jedinou vadou si všetky jeho klady. Niekomu to stačí, ja som tam cítil mänšiu nevyváženosť, ale ako jednohubka navečer. Dostašujúce. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Nevyužitý, zmatený a trochu ztřeštěný příběh, kterému na kvalitách hodně dopomáhá dvojka Simon Pegg a David Schwimmer a jelikož oba herce mám hodně rád, doufal jsem, že Velké Nic bude komedie, u které se často a rád zasměju. Zasmál jsem se, ale ne tak často jak bych chtěl a jak by nejspíš tvůrci očekávali. Příběh je vskutku velice jednoduchý později prošpikovaný vraždami, což mu neubírá na kvalitě ale rozhodně přidává na zmatenosti, která filmu disponuje po celý průběh. Naštěstí to není zas tak dlouhé, tak se to bez sebemenších problémů rozhodně dá v pohodě snést. I tak bych to nemusel vidět dvakrát, jako komedie mě to neoslnilo a už vůbec ne jako thriller. --- Vytáhli tělo mladý holky z jezera. - Bože, sebevražda? - Kdyby si uřízla nohy a ruce a potom se uškrtila... ()

Reklama

Kaka 

všechny recenze uživatele

Srandovní báchorka, kterou natočil francouz v lehce britském stylu s atypickou plejádou herců. Napůl krimi, napůl komedie s notnou dávkou černého humoru. Everybody betrays everybody, akorát že velmi nestylově a v loosers provedení. Že tenhle počin nastartoval kariéru Alice Eve je asi každému jasné, ale že si to tady tak neskutečně užívá už být nemusí. Přece jen o malinko více, než její kolegové. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Takže! Nevím proč, ale svým podáním mi to připomínalo Darwinovy ceny, jestli to bylo těmi náhodnými úmrtími? Nevím. Každopádně jsem se bavil a po dlouhé době taky zasmál. Dost svěží komedie, u které nemusíte přemýšlet a necháte se jen překvapovat fakt hustými situacemi. Swimmerovi jsem přál teda lepší konec, ale to je asi dáno tím, že jej známe z Přátel, takže tento menší delikt bych nepočítal. Jo, doporučuju! 80% ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Černočerně vražedná komedie a první film,ve kterém hraje David Schwimmer v podstatě kladného hrdinu a neleze mi přitom na nervy.Můj oblíbenec Simon Pegg určil směr snímku pomocí dvou vět:"Mám plán." a "Je to naprosto nenásilnej podnik,nikomu se nic nestane."Následuje řada nešťastných a tragicky končících příhod,u kterých jsem se výborně bavil a které perfektně podtrhuje zoufale nevinný pohled Charlieho,jenž se díky jednomu chybnému rozhodnutí ocitne ve vleku událostí.Mám rád černý humor a vzhledem k tomu,že tvůrci nezkazili závěr frenetickým potleskem a zářivými úsměvy,hodnotil bych za čtyři hvězdičky,ale za bonusy jsem udělil pátou.Bonusy:Alice Eve,vražda lízátkem,Engel a Mimi Rogers s Pink Floydy. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (9)

  • V USA byl snímek distribuován rovnou na DVD. (Othello)
  • Charlie (David Schwimmer) čte na začátku filmu knihu "A Brief History of Time", v Česku vydaná pod názvem "Stručná historie času", od kvantového fyzika a astronoma Stephena Hawkinga, pod jehož jménem se představí policistovi. (Driss)
  • Filmováno na Isle of Man, Monmouthshire, ve Walesu, nebo například v Kanadě. (PußyMagnet)

Reklama

Reklama