Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mafiánský boss Fay nařídil zabít jednoho ze skupiny pěti kamarádů / gangsterů, protože se ho pokusil zavraždit. Za úkol to dostane dvojice jeho kamarádů, druhá dvojice se rozhodne tomu zabránit. Ke střetu dojde u něj doma a po divoké přestřelce se dohodnou, že společně provedou ještě poslední zakázku a potom vyrovnají své dluhy... (sheen)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (74)

Niktorius 

všechny recenze uživatele

Vynikající záležitost. Pomalu plynoucí sled epizod ze života partičky gangsterů, o jejichž minulosti jako diváci víme akorát to, že byla hodně temná. Přestřelky tu nejsou samoúčelné (ale až s jednou výjimkou se objevují jako vrchol nějaké mistrovsky vygradované scény) a jejich poetizované zpracování si nazaslouží být zaměňováno s lacinou efektností. Typický příklad filmu, který se nesleduje, nýbrž vychutnává. ()

Renton 

všechny recenze uživatele

MFF KV .. Scénář: Kam-Yuen Szeto, Tin-Shing Yip .. Chladný mafiánský opus. Neuvěřitelně hloupé, nemožně naivní a neskutečně samoúčelné. Prostě iracionální blábol. Film má sice několik slušných přestřelek evidentně dělaných na rádoby efekt, ty jsou však spojeny nudným dějem, který je plný těžko uvěřitelných náhod. ___ A neviditelných neprůstřelných vest, fakt :-/ ()

Reklama

Natascha 

všechny recenze uživatele

Největší karlovarské zklamání. Film, který je vizuálně nádherný, má působivou atmosféru a když se začně střílet, vypadá to neskutečně cool, ale......to je vše. Naprosto nelogický děj, ve kterém jsem se navíc neorientovala (a který ve mě vyvolával pocit, že okamžitě usnu - nestalo se tak jen kvůli mému výskajícímu kamarádovi posilněnému rumem s colou) - asi proto, že byl tak jednoduchý, že jsem neustále hledala něco navíc, plus přehršel od sebe nerozeznatelných postav. Nuda a zmatek! ()

Philcze 

všechny recenze uživatele

Jeden z vrcholů asijských kriminálních thrillerů. Osudovost z toho teče už od prvního zaklepání na dveře a i přes brutální tempo je na emoce dost času. K tomu obrovský příval vizuálně neskutečně vymazlených přestřelek, kterým To tentokrát dodal trochu asijské mystiky, čímž jdou veškeré výtky k nesmrtelnosti některých hrdinů spolehlivě mimo. Kdyby bylo Exiled slavnější než je, tak by se konkrétně dostaveníčko u doktora navždy zapsalo do fondu filmových akčních scén. Ideální příklad filmu, který prezentuje komorní a osobní příběh tak velkolepým způsobem, že budete přikováni k sedačce ještě hodinu po skončení. 100% ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Wo se vrátí. Woa chtějí zabít. Woa kamarádi chrání a za Woa taky zaplatí. Zkrácený obsah, který je roztáhnout na 100 minut, v kterých jsou 3-4 výborné přestřelky, hodně humoru a ještě malá snaha o poctu všem westernům. Amerika je plná reklamy ve filmu, ale právě jí roste v HK konkurence. Pokud by Redbull zaplatil pár yenů navíc možná by se dalo Exiled nazvat reklamou na pití s obsahem takového množství cukrů, že při zásahu kulky se plechovka neporušeně odrazí směrem, který bude střelec chtít. Akce tu není realistická, i když se tak tváří. Herecké výkony jsou postaveny na dobrých hercích, kterým stačí pouze nosit brýle, mít naučený westernovský postoj pro střelbu a pohled tvrďáka (co má i nahý neprůstřelnou vestu na hrudi:)). Režisér pravděpodobně dorazil na natáčení pouze na pár akčních scén a zbytek za něj udělal pomocný režisér nebo někdo, kdo šel zrovna kolem. Komu nevadí humor v akčních filmech, který dokáže zabít každou sebelepší předcházející akční scénu, toho tento film pobaví a ostatní odejdou po pár minutách nebo budou shánět nějaké alkoholické pití po sále. ()

Galerie (14)

Související novinky

Jděte s těmi remaky do háje!

Jděte s těmi remaky do háje!

08.04.2007

...chce se člověku zařvat, když na něj webové filmové zpravodajství prakticky denně chrlí zvěsti o dalších a dalších předělávkách klasických kusů. Člověk by čekal, že ten otravný trend bude slábnout,… (více)

Reklama

Reklama