Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Randy Daytona (Dan Fogler), byl okouzlující a slavný ping-pongový šampión. Jeho kariéra skončila, když se po vraždě otce zhroutil na olympiádě. Po čase je kontaktován FBI s žádostí, aby infiltroval nebezpečnou ilegální ping-pongovou organizaci. Jejím bossem je vrah jeho otce, nádherně odporný a zlý Feng (Christopher Walken). Ten pořádá tajný nezákonný turnaj v ping-pongu, kde jediným pravidlem je, že žádná pravidla nejsou. V sázce je život a smrt, ale Randy je tentokrát připraven zasmečovat...

Roli nelítostného bosse Fenga si užívá jeden z nejslavnějších hollywoodských záporáků Christopher Walken (Oscar za nejlepší herecký výkon ve vedlejší roli v dramatu Lovec jelenů, nominace na Oscara za nejlepší herecký výkon ve vedlejší roli ve Spielbergově krimi komedii Chyť mě, když to dokážeš). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (164)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Ale jo celkem to šlo, jen mi přišlo že každý vtip jsem už někde slyšel, ale překvapila mě sešlost známejch herců, co mě už nepřekvapilo byl hlavní Fogler, kterej mi přijde takovej divnej, co mě ještě moc nepřekvapilo bylo to že neuvidíme moc duelů s pinpongem, spíše se film snaží udržet laťku vtipnosti což se moc nepovedlo(především scéna s "prostitutkamy" mi přišla vrcholně trapná) herec hrajícího toho Němce či co to bylo mi připomínal Sandlera a jeho Zohana. a Walken je parádní pošuk. Uspokojivé nicméně né nějak moc dobré. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Mělo to potenciál na to,aby to byla taková pohodová ulítlá komedie. Místo toho jsme ale dostali trapárnu, při které jsem skoro až trpěl. Vtipy jsou většinou trapný, Dan Fogler je zoufalec a Walken by si měl uvědomit, že hrát pořád dokola stejné typy blbců není moc dobré. Pochvalu si zaslouží jenom Maggie Q, která je vážně super. To je ale fakt všechno, protože jinak je to jedna velká zoufalost. ()

Reklama

hroubek 

všechny recenze uživatele

Příjemná odechovka, která Vás přímo prosí abyste vypnuli mozek a smáli se šíleným vtipům.Film mě přišel jako kombinace Vybíjené a Žhavých výstřelů 2 jen o moc horší.Mile mě potěšilo, že tam nebyl žádný vtip o exkrementech a fekalií a pokud byl tak jsem ho nezaznamenal.Herci příjemně přehrávají,trenik jevtipný a ping-pongové matche jsou fajn a k tomu všemu to Maggie Q sluší.Není to film co si bude pouštět pořád dokola ale pokud si chcete odpočinout tak tímhle filmem nic nezkazíte. ()

Baronne 

všechny recenze uživatele

Je to dost béčkovej film, o tom žádná, škoda že to neni udělaný čistě jako sportovní comedy film, sere to tam dost ta přiblblá akce, střílení a všechny kraviny okolo. Jinak si myslim, že kdyby takhle zbytečně necpali dva žánry dohromady, mohlo to bejt na úrovni Vybíjený. Stejně to hodnotim docela kladně, párkrát jsem se zasmál, a Fogler, Walken, Maggie a hlavně TERRY CREWS byli awesome. ()

campix 

všechny recenze uživatele

Sportovní filmy mám opravdu rád a sportovní komedií taky nikdy nepohrdnu. I když je zde ping pong občas lehce upozaděn a Dan Fogler opravdu není typem chlápka na kterého bych se rád koukal, tak stejně mi z Balls of Fury vyjde příjemná, pohodová komedie na zkrácení dlouhé chvíle. Dá se říci, že většina vtipků funguje a jen občas se najde nějaký opravdu špatný. Walken je zde super a i díky němu mi vychází čistý průměr, který i na podruhé nenudil. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (1)

  • Scenárista a herec Thomas Lennon písal postavu Fenga s tým, že ju bude hrať on sám. Produkcia nakoniec do tejto úlohy obsadila Christophera Walkena. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama