Reklama

Reklama

Producent BRYAN SINGER (režisér X-Menů a Superman se vrací) a scenárista a režisér MICHAEL DOUGHERTY (spoluautor X2 a Superman se vrací) přicházejí se strašidelnou, temně komickou oslavou nejděsivější noci roku. Halloweenská noc dovádí princip Creepshow a Povídek z krypty do zcela nových, temných hlubin a servíruje nám čtyři vzájemně propletené příběhy, které se odehrávají o halloweenské noci: ředitel střední školy (DYLAN BARKER) melouchaří jako nemilosrdný sériový vrah; touha panenské dívky po tom pravém muži se strašlivě zvrtne; skupina teenagerů provede drsný kanadský žert s katastrofálními následky a mrzoutský starý muž (BRIAN COX) se utká se zlomyslným halloweenským démonem. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (355)

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Proč jsem si to pustil? Anna Paquin, není to dlouhý a v žánru je komedie. Dojmy? Ztráta času. Humor? Možná na začátku trochu konverzační. Je to mozaika několika příběhů, které nakonec dají smysl. SPOILER Ale smysl je odhalen až na konci, a to ne celý, a navíc je stupidní. Napětí ani lekačky nefungovaly - to, že se stařík pomalu otáčí na schodech a rozhlíží, není strašidelné, ale nudné, jako většina filmu. Nejlepší scéna byla s vlkodlaky, kde zahrál Marilyn Manson Sweet Dreams; a vůbec těch pár minut kolem Anny nebylo tak špatných. # Dobrý komentář: tron. # příběh 3 | hudba 5 | humor 1 | akce 0 | napětí 4 | pustil bych si znovu 2 ()

juta 

všechny recenze uživatele

Divím se, že spousti lidí tu kritizuje tenhle dobře vypadající halloweenský film. Práce s kamerou byla skvělá, když je taková jako tady, tak to je potom zážitek, podobný styl mám rád. Atmosféra ta pravá na dušičky a konec tu všechno osvětluje a spojuje příběh do takové podoby, kdy víme kdo zde hraje jakou roli. I když zde dostala prostor taková zvláštní stvoření, tak se to musí překousnout, strašáci a podobná havěť k halloweenu prostě patří. ()

Reklama

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Takové... zajímavé:) Kvalitní a efektní masky i atmosféra, vydařené scény, ty lekací i komické, a působivé propojení jednotlivých příběhů. Dylan Baker je pro mě pořád učitel Petera Parkera ze Spideyho, Anna Paquin aktuálně Sookie, které se zde zase někdo zakousne do krku a Lauren Lee Smith zase půvabná Lara z The L Word. Nehybně postávající či příliš naopak aktivní děcka s plátěným pytlem přes hlavu budou pro mě vždy děsivým hororovým elementem. A tento malý čipera se zřejmě rozhodl, že "pomůže" nesprávně se chovajícím lidem v tom, aby pochopili, jak se má správně a dle pravidel, slavit Halloween. Beztak stál někde opodál Michael Myers, ale když viděl tu spoustu podivných a bláznivých postav a jejich excesivní chování, raději usoudil, že bude vhodnější, držet se bokem:) ()

Ant 

všechny recenze uživatele

Skvělá tak trochu parodie na halloweenské filmy. Celý děj tvoří několik příběhů a i přes jejich komediální nádech jsem se po konci cítila trochu nesvá. Navíc film nadchne svou dokonalou křiklavou atmosférou. Z herců mě nejvíce pobavil Brian Cox, v takové roli jsem ho opravdu nečekala. Nejlepší na celém filmu je ale fatální konec každého z příběhů, u kterého se chtě nechtě pousmějete. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Trick 'r Treat je jako jízda na horské dráze. Střídají se slabší pasáže s opravdu promakanými. Nejvíce se mi líbil kromě Briana Coxe příběh kolem havarovaného autobusu. Tam asi toho napětí bylo nejvíce. Naopak úvod filmu s tím tlustým klukem mě téměř nebavil. Stejně tak bych mohl mluvit o povídce 4 dívek, které si přijedou do městečka vyrazit. Co se mi líbilo byly nečekané zvraty na konci jednotlivých povídek. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (21)

  • Meno postavy Sam (Quinn Lord) je odvodené od Samhainu, starovekého keltského sviatku mŕtvych, z ktorého je odvodený aj dnešný Halloween. (Arsenal83)
  • Celkovo vzniklo až 18 návrhov scenára. (Arsenal83)

Související novinky

"Jedenáctka" se utká s Godzillou

"Jedenáctka" se utká s Godzillou

30.01.2017

Vedle filmových vesmírů se superhrdiny, kouzelníky nebo rytíři Jedi nám roste před očima také univerzum s obřími monstry. V roce 2014 ho rozjela Godzilla, už za pár týdnu ho obohatí Kong: Ostrov… (více)

Reklama

Reklama