Reklama

Reklama

Producent BRYAN SINGER (režisér X-Menů a Superman se vrací) a scenárista a režisér MICHAEL DOUGHERTY (spoluautor X2 a Superman se vrací) přicházejí se strašidelnou, temně komickou oslavou nejděsivější noci roku. Halloweenská noc dovádí princip Creepshow a Povídek z krypty do zcela nových, temných hlubin a servíruje nám čtyři vzájemně propletené příběhy, které se odehrávají o halloweenské noci: ředitel střední školy (DYLAN BARKER) melouchaří jako nemilosrdný sériový vrah; touha panenské dívky po tom pravém muži se strašlivě zvrtne; skupina teenagerů provede drsný kanadský žert s katastrofálními následky a mrzoutský starý muž (BRIAN COX) se utká se zlomyslným halloweenským démonem. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (355)

jojinecko 

všechny recenze uživatele

3,5*/5 Jedna z najatmosférickejších vecí, čo som za poslednú dobu videl, Bryan Singer ako producent vedel, čo robí. Z Trick´n´ Treat ide pohoda (ehm...úchylná a horová:), režisér a zároveň scenárista je poriadne nad vecou, niektoré scény ako zo zlatého hororového fondu. A vôbec nevadí, že kopec scén je tak trochu pripomienkou starých kultov, len zabalených v modernom šate. Nič vážne a hlboké, ale ako pocta žánru je to parádna a vtipná jednohubka, ktorá určite stojí za pozretie... ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Šťastný Halloween.“ – „Vyser si oko.“ Nečudujem sa, že relatívne atmosférický poviedkový morbídny horor z produkcie Bryana Singera (odohrávajúci sa počas Halloweenu, v Amerike 31. október), americké publikum nezaujal a u nás išiel rovno na video. Je slabý, nudný, priemerný. Čierny humor mi pripadal detinský (SPOILER chlapík na záhrade zakope drzé obézne dieťa, ktoré sa prepcháva sladkosťami a potom s vlastným synom idú „vyrezať oči“ – a čo ako? SPOILER), triky a masky vzhľadom na neveľký rozpočet „nič moc“, herecké výkony nezaujímavé (od Briana Coxa cez Annu Paquinovú po Dylana Bakera), jednotlivé príbehy ma nebavili, takže som bol rád, že to má ledva hodinu a dvadsať minút. Občas dobrý nápad, občas nápaditá kulisa alebo scénka, ale ako celok to na mňa nefungovalo. Asi nemám slabosť pre „halloweenske horory“ (pritom je ich tak málo...). Nepomohlo dokonca ani to, že som si snímku pozrel 31. októbra v sychravé studené skoré ráno. ()

Reklama

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Pestrobarevný komediální horor, který si mě získal od prvních minut. Pět vydařených příběhů, slušné herecké obsazení, sváteční atmosféra, a nějaké to překvapení. Zklamáni můžou být hardcore fanoušci, co by od Trick 'r Treat čekali snad brutální nářez. Kdybych ho měl k něčemu přirovnat, nevybaví se mi totiž ledajaké povídkové filmy, nýbrž halloweenské díly seriálu Simpsonovi. Vy se smějete, ale svým humorem a barevností k tomu přímo vybízí. Tenhle horor prostě a jednoduše nemá za úkol vás k smrti vyděsit nebo zhnusit, nýbrž pekelně pobavit. A podařilo se mu to velmi slušně. ()

Němi 

všechny recenze uživatele

Trick 'r Treat nádherně vykresluje atmosféru halloweenské noci, kdy člověk vidí na každém rohu jiné strašidlo. Dougherty okouzleně těká pohledem po všech a jeho jedinou ambicí je skutečně jen zachytit atmosféru noci, kdy by se mohlo stát cokoliv. Pokud přistoupíte na jeho hru a nebudete od každé linie chtít vyvrcholení, budete se královsky bavit. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Tržby za predaj DVD v USA $3,034,206 //počet predaných kusov 197,895║ Ja tam strašne cítiť že to je debut, lebo ako celok je ten film doslova nefunkčný, pokiaľ by sa to bralo na samostatné scény tak fajn, tie boli prevažne na dosť dobrej úrovni, kde bolo cítiť slušnú dávku napätia, do príbehu napasovaní čierny humor až tak neberie ale ani neotrávi, film sa dá brať ako čistý priemer bez vyšších ambícii. /50%/ ()

Galerie (29)

Zajímavosti (21)

  • Celkovo vzniklo až 18 návrhov scenára. (Arsenal83)
  • Film se v žebříčku nejlepších 20 hororových filmů desetiletí na webových stránkách Bloody Disgusting, která se zaobírá kritikou hororů, umístil na deváté místo. (Terva)

Související novinky

"Jedenáctka" se utká s Godzillou

"Jedenáctka" se utká s Godzillou

30.01.2017

Vedle filmových vesmírů se superhrdiny, kouzelníky nebo rytíři Jedi nám roste před očima také univerzum s obřími monstry. V roce 2014 ho rozjela Godzilla, už za pár týdnu ho obohatí Kong: Ostrov… (více)

Reklama

Reklama