Reklama

Reklama

Producent BRYAN SINGER (režisér X-Menů a Superman se vrací) a scenárista a režisér MICHAEL DOUGHERTY (spoluautor X2 a Superman se vrací) přicházejí se strašidelnou, temně komickou oslavou nejděsivější noci roku. Halloweenská noc dovádí princip Creepshow a Povídek z krypty do zcela nových, temných hlubin a servíruje nám čtyři vzájemně propletené příběhy, které se odehrávají o halloweenské noci: ředitel střední školy (DYLAN BARKER) melouchaří jako nemilosrdný sériový vrah; touha panenské dívky po tom pravém muži se strašlivě zvrtne; skupina teenagerů provede drsný kanadský žert s katastrofálními následky a mrzoutský starý muž (BRIAN COX) se utká se zlomyslným halloweenským démonem. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (355)

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

MÍSTY DROBNÉ SPOILERY: Jaké to milé městečko kdesi v Ohiu. Příjemné sousedství a bujaré oslavy jsou zárukou. Mezi bodrými lidmi zde najdeme kupříkladu úchylného ředitele školy se svým povedeným synkem, o kus dále leží v opuštěném kamenolomu autobus s mrtvými retardíky, kteří si o Halloweenu vyhazují z kopýtka, na návštěvu se přijdou podívat i vlkodlaci a na to vše dohlíží roztomilý malý koledník Sam, jehož vizáž je více než dýňová. NA TOHLE JSEM TAK DLOUHO ČEKAL! Konečně příjemný originální zábavný horůrek, poskládaný z jednotlivě provázaných tématických příběhů, které zde petero trefně přirovnal k Příběhům ze záhrobí. Rozhodně to není horor, alespoň, co se strachu týče. Ten zde nehledejte. Ale je to úžasně příjemná, atmosferická a především zábavná podívaná nejen na Halloween. Po dlouhé době byla má očekávání naplněna. A Warneři by zasloužili, aby je navštívil koledník Sam. Tohle rozhodně není Direct-to-DVD produkce. Tohle je kus poctivé filmařiny, které se většina dnešní mainstreamové hororové produkce nemůže ani v nejmenším rovnat... ()

Němi 

všechny recenze uživatele

Trick 'r Treat nádherně vykresluje atmosféru halloweenské noci, kdy člověk vidí na každém rohu jiné strašidlo. Dougherty okouzleně těká pohledem po všech a jeho jedinou ambicí je skutečně jen zachytit atmosféru noci, kdy by se mohlo stát cokoliv. Pokud přistoupíte na jeho hru a nebudete od každé linie chtít vyvrcholení, budete se královsky bavit. ()

Reklama

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Tahle hororová komedie by se dala brát jako halloweenská klasika, stejně jako je Mrazík klasikou Vánoc. Narozdíl od většiny snímků této žánrové kombinace je zde opravdu komplexní zápletka hned několika příběhů a tvůrcům se podařilo dát tyto jednotlivé dílky skvěle dohromady. Herecké obsazení je příjemné, stejně jako ponurá atmosféra a hudba. Film nepostrádá akci, vtip, napětí, krev a úžasný závěr, takže co víc si přát. Zkrátka snímek, který podle mě splnil svůj účel - pobavit a postrašit v "den, kdy je nejtenčí hranice mezi mrtvými a živými". ()

Madsbender 

všechny recenze uživatele

Vraždiaci psychopati, vlkodlaci, duchovia, nevrlí starí susedia, nevinný detský žartík, ktorý sa nepríjemne zvrtne... A odkazy, odkazy, odkazy. Od samotného Halloweenu až po súčasnú béčkovú hororovú scénu ovládanú menami ako Rob Zombie. Trick ´r Treat je síce poviedkový film, no s jediným režisérom a preto je konzistentný a v polčase si drží úroveň. Nechýba ani pár dobrých vtipov, a trojica Dylan Baker, Anna Paquin a Brian Cox neskutočne tiahne. "Béčko až na půdu". ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Takové... zajímavé:) Kvalitní a efektní masky i atmosféra, vydařené scény, ty lekací i komické, a působivé propojení jednotlivých příběhů. Dylan Baker je pro mě pořád učitel Petera Parkera ze Spideyho, Anna Paquin aktuálně Sookie, které se zde zase někdo zakousne do krku a Lauren Lee Smith zase půvabná Lara z The L Word. Nehybně postávající či příliš naopak aktivní děcka s plátěným pytlem přes hlavu budou pro mě vždy děsivým hororovým elementem. A tento malý čipera se zřejmě rozhodl, že "pomůže" nesprávně se chovajícím lidem v tom, aby pochopili, jak se má správně a dle pravidel, slavit Halloween. Beztak stál někde opodál Michael Myers, ale když viděl tu spoustu podivných a bláznivých postav a jejich excesivní chování, raději usoudil, že bude vhodnější, držet se bokem:) ()

Galerie (29)

Zajímavosti (21)

  • Film mal pred začiatkom natáčania veľa zmien názvu. Pôvodný názov "Season's Greetings" bol zmenený, pretože to znelo príliš ako vianočný film. Potom prišli názvy ako "Halloween Terrors", "Jack O' Lantern Tales", "October 31st" a "Trick or Treat". Nakoniec sa ujal posledný názov, ale keďže už bol vydaný film s rovnakým názvom, zmenili pravopis na Trick 'r Treat. (Arsenal83)
  • Snímek byl natočen na motivy stejnojmenného komiksu Marca Andreyko, ilustrovaného Fionou Staples. (Terva)

Související novinky

"Jedenáctka" se utká s Godzillou

"Jedenáctka" se utká s Godzillou

30.01.2017

Vedle filmových vesmírů se superhrdiny, kouzelníky nebo rytíři Jedi nám roste před očima také univerzum s obřími monstry. V roce 2014 ho rozjela Godzilla, už za pár týdnu ho obohatí Kong: Ostrov… (více)

Reklama

Reklama