Reklama

Reklama

Spin

  • USA God is a DJ
všechny plakáty
Krátkometrážní / Komedie / Hudební / Sci-Fi
USA, 2005, 8 min

Obsahy(1)

Tajemný DJ je vyslán do rušné části města, aby zasáhl v řadě řetězových reakcí, které jsou běžnou součástí našeho života, avšak díky záměně časových stop vypuká chaos. (oficiální text distributora)

Recenze (111)

hendrich6 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemnej krátkej filmík,hraničící s žánrem sci-fi.Jedna změna poznamená budoucnost stejně jako v Osudovým doteku nebo Frekvenci.Všechno ale nemuselo dopadnout tak výborně,ale tenhle krátkej film se mi líbil víc než třeba známější Validation nebo Geri´s Game.Navíc celkem pěkná hudba na začátku a pak i u závěrečných titulků. 85 % ()

sospik 

všechny recenze uživatele

suprácký, zaujme jak hudbou tak i příběhem, který se odehrává na nějakém předměstí, je tu opravdu nahodilá směs lidí, probíhá klasický den.. v tom se stane průser, dj, co by anděl, bůh, to chce spravit a svým stage upravuje chod a vrací čas.. jen mu chvílí trvá než to vyladí, aby se všichni nepozabíjeli :D :D ()

Reklama

merigieren 

všechny recenze uživatele

Každá jednotlivost v tomhle filmu je prakticky geniální, od spojení hudby, obrazu, myšlenek. Úplně stejné jako Ink, jen podstatně kratší. Mě to ani těch 8 minut nedokázalo nijak zaujmout, prostě sem vnímal, co se děje bez kouska propojení s tím filmem = nudě. Chybí tomu něco, co Rimmer záviděl Listeroj...(celé tvorbě tohoto autora) ()

annihilation 

všechny recenze uživatele

Jednoduchý krátkometrážní snímek založený na skvělém nápadu - záhadný DJ se snaží změnit špatný průběh událostí, ale zamotává se tím víc a víc do dalších prekérních situací. Roztomilá parafráze na ironii náhody, výborný výběr hlavního představitele a hlavně, ač je tento krátký film beze slov, i dávka vtipu. No považte sami, strážní andělé to asi nemají jednoduché... ()

Maynard. 

všechny recenze uživatele

Jojo, tak takovejhle mixáček vlastnit, to by se daly dělat panečku věci... K "cestování" časem už byly ve filmech používáný lecjaké prostředky či věci, ale ještě sem teda neviděl, že by někdo "cestoval" zapomocí mixážního pultu. Ze kterého se ještě k tomu linula velice zajímavá hudba. Z celého filmu vyplývá jedna (možná i více) věc. A to, že narušení časoprostorového kontinua může způsobit totální selhání a zkrat celého vesmíru. A pozor, to mi to nemyslí zrovna čtyřrozměrně :o) ()

Zajímavosti (4)

  • Producent Joe Sekiya se zde objevil jako chlápek kupující si drogy od dealera. (HappySmile)
  • Film se natáčel 5 dní, a to na kameru Sony HDV. (HappySmile)
  • Konečná verze filmu obsahuje přes 300 záběrů. (HappySmile)

Reklama

Reklama