Reklama

Reklama

To nejlepší podle Johna Cleese

(video kompilace)
  • Velká Británie John Cleese's Personal Best

VOD (1)

Obsahy(1)

Během více než čtyřiceti let si JOHN CLEESE získal miliony – ba možná miliardy – fanoušků, kteří se díky němu často prosmáli téměř do stavu inkontinence. Ale zeptali jste se někdy sami sebe: “Čemu se směje sám JOHN CLEESE?” Nezeptali, že ano, vy sobečtí mizerové? Tak dobře, zkuste teď - aspoň jednou v životě - přemýšlet o někom jiném a podívejte se na To nejlepšího podle Johna Cleeseho. Uvnitř naleznete šokující soubor pythonovských kousků vybraných velikým Cleesem osobně a dále původní - dosud nikde neuvedený - materiál vytvořený panem „Velkolepým“ exkluzivně pouze pro toto posvátné DVD. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Eddard

Eddard (hodnocení, recenze)

woody: Nj, i když nevím na kolik si s tím výběrem toho nejlepšího dali kluci záležet (jestli to náhodou nenastříleli od boku :-). Faktem je, že hodně z mých nejoblíbenějších sketchů napchali do Grahamova výběru, což je šlechtí... No a co se týká toho Cleesova - tam mě docela (narozdíl třeba od Erika) bavili ty intermezza s krásnou blondýnkou :)

woody

woody (hodnocení, recenze)

Eddard: Mě to zase, jako doopravdového fanouška, potěšilo tím, že se pokochám, čemu se oni ještě dokážou po letech zasmát, nebo čeho si na své práci cení...

Eddard

Eddard (hodnocení, recenze)

monolog: Pro nás, co známe všechny cirkusy tam a zpátky nazpaměť možná, ale pro lidi co je neznají, nemají, nebo viděli třeba jenom Briana, nebo pár dílů cirkusu, to může být bomba...

monolog

monolog (hodnocení, recenze)

já nevím, neviděl jsem to, ale i když mám Pythony rád, samozřejmě, tak mi to přijde už přeci jen jako několikrát vyvařený ponožky.

Reklama

Reklama