Reklama

Reklama

Ward 13

Krátkometrážní / Animovaný / Horor / Komedie
Austrálie, 2003, 15 min

Obsahy(1)

Srazí vás auto, v nemocnici vás poskládají do původního tvaru a zase vás hezky pustí. Chudák ale náš hlavní hrdina. Místo pěkné sestřičky s úsměvem na tváři ho v nemocnici přivítá "doktor" s poněkud křivým obličejem a děsivým úsměvem na tváři. Z této nemocnice si "doktoři" udělali jakousi výrobnu na mutanty všeho druhu. Hrdina má ale zřejmě svůj život rád a klidně zaboří svou botu do obličeje zeleného "před chvílí pána", aby si vybojoval své právo na obvyklý vzhled. (WDY)

(více)

Recenze (27)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Krátkometrážní snímek Ward 13 diváka především zaujme svou akčností. Po většinu děje se něco děje a je svědkem hned několika zvratů, které určují další hrdinovy kroky. Nejpůsobivější jsou však asi samotné souboje s nemocničním personálem, který hodlá neposlušného pacienta rozsekat na maděru. Právě v nich je i nutná dávka černého humoru, ke kterému nenadálé situace přímo svádějí. Divák se tak bude smát od ucha k uchu a zaručeně se nudit nebude. ()

Reklama

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Naprosto odzbrojující, černým humorem nasáklý kraťas, který během krátkých patnácti minut dá vzpomenout tolika akčním a hororovým šlágrům, že vám z toho půjde hlava kolem. A baví stejně dobře i při opakovaném zhlédnutí. Pak jsem zaregistroval jméno režiséra Petera Cornwella, které se mi zdálo dost povědomé. A beng ho, vždyť je to osoba, co stojí za povedenou duchařinou Hrůza v Connecticutu! ()

Bajda 

všechny recenze uživatele

V téhle 15ti minutové parodii nechybí snad jediné filmové klišé béčkových i nebéčkových hororů. Dramatickou hudbou plnou smyčců počínaje a muži v maskách s motorovými pilami konče. Zažijeme honičky, souboje, jízdu o život (ne v autě ale na kolečkových křeslech), mutanty, šílené experimenty....mám pokračovat? Ano - skutečně se toho do 15ti minut vleze tolik :-) Navíc ve vtipné a odlehčené podobě. Jak se to Peterovi Cornwellovi povedlo ale máte čas rozmýšlet až po konci, protože v průběhu se ani na chvíli nudit nebudete. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Vskutku velmi povedený akční horror! Hlavního hrdinu srazí auto, což je samo o sobě děsivé. Kdyby jen tušil, že to nebude nic proti nemocnici, kde skončí na ,,léčení". Monstrum, operační sál hrůzy, nože, pily a dvouhlavý pes! Báječná jízda na kolečkovém křesle, na němž se hrdina, pronásledovaný šíleným doktorem, řítí do dechberoucího finále. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama