Reklama

Reklama

Pokud jsi jednou uvnitř, už se nikdy nedostaneš ven! Nejhorší noční můry se stávají skutečností... Mladá teenagerka Madison (Sarah Roemerová) se rozhodne, že nastoupí na univerzitu, kde skoncoval se životem její bratr. Se svými novými spolužáky začne pátrat po děsivém tajemství, které skrývá jejich kolej. Z té se postupně stává vězení, kde stále přetrvává duch vraždícího lékaře. Šance na přežití je téměř nulová... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (94)

Khumbac odpad!

všechny recenze uživatele

Přirozeně krásná hrdinka Sarah Roemer se potká se svými studenty na nové škole. Jaká to náhodička, že všichni z celé party mají nějak narušenou minulost. Sejdou se tedy na škole, která bývala psychinou a postupně se budova rekonstruuje. Po chodbách chodí duch doktora, který prováděl lobotomii na teenegerech. Divím se že tadle blbost má 39 procent :-o. Hovadina na entou. ()

MFZB 

všechny recenze uživatele

Slabý horor strašne a hlavne dosť nudný a v niektorých prípadoch mi prišiel ako dosť jebnutý. Takýchto filmov o šialených doktoroch je milión 5 a toto je práve jeden z tých najhorších. Ani krvavé ani strašidelné, proste nula bodov a prečo vlastne 2*?...už len že to nepôsobilo nejak amatérsky a za celkom fajné ženské. Nic víc... ()

Reklama

Antaeus 

všechny recenze uživatele

Brutálny experiment to je maximálne pre narkoleptikov. Kto z nich to dotiahne až do konca pri plnom vedomí, je vyliečený. Na druhú stranu nedá sa povedať, že by film bol vyslovene nudný. On je "iba" nudný. Násilie je tu celkom OK, ale jedna gore scéna na 10 minút koncentrovanej nudy je zlý pomer aj pre filmového diabetika. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Klasicky stavaná, tínedžerská slasher ducharina, ktorá vám predstaví najprv potencionálnych ´´10 malých černoškov´´ ( povedzme si úprimne, kto si myslí že toto je spoiler, tak asi horory nepozerá ) a potom to môže začať. Ono aj začne, ale fádne a nudne. Gore mohlo byť prehľadnejšie, atmosféra napínavejšia ( námet to ponúka ). Herci ponúkajú typickú žánrovú zostavu, takže ďalšie neoriginálne poňatie. ()

Ondrew 

všechny recenze uživatele

Eeeeer..... eeeeeehmm... ano? Takze asi takto... Film ma nevystrasil ani jediny raz (ak neratam fakt, ze ma spatne vydesila myslienka na stratu casu), herci nezaujimavi, resp. zaujimave tu nie je snad takmer nic. Musim vsak priznat, ze spojenie "cvokarne" a hororu ma vzdy chyti za srdce. Vsetko je vsak absolutne trapne, atmosfera doslova v prdeli, skratka som rad, ze som to napokon vobec dopozeral az do konca. Ked to porovnam napr. s o rok starsim snimkom House on Haunted Hill, nemam co riesit. Toto sa skrata nevydarilo. Co uz. 20%. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama