Reklama

Reklama

Nebezpečný cíl

  • USA Bangkok Dangerous (více)
Trailer 1

VOD (1)

Remake úspěšného akčního dramatu bratrů Pangových z roku 1999. Život nájemného /nelítostného/ zabijáka Joa (Nicolas Cage) se obrátí vzhůru nohama ve chvíli, kdy je vyslán na kšeftík do Thajska, kde má za úkol zlikvidovat nepřátele bosse místního podsvětí Surata. Jako pomocníka si najímá známou firmu, pouličního kapsáře a výtržníka Konga (Shahkrit Yamnarn), kterého se hodlá na závěr zbavit. Zpočátku jde všechno bez problémů. Ale jen do chvíle, kdy se Joe, do té doby zapřísáhlý vlk samotář, nečekaně sblíží s mladou dívkou... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (333)

Jamal 

všechny recenze uživatele

Cage patří k hercům, u kterého si nemůžu být jist nikdy ničím. Na jeho filmy do kina chodím rád, ale je to velký risk, zda budu spokojenej za tu cenu, kterou vysolím za lístek a za čas, který tomu investuju. Nebezpečný Bangkok bohužel patří k těm horším. Vůbec mu tu neveřím tu jeho drsnost a také jeho postupný přerod v citlivého muže, obraz slona, který natáčí do všech úhlů a nakonec ho spálí, jeho žáka, který mu je odevzdán, jeho profesionalitu a vypočítavost. Prostě skoro nic. Neříkám, že se na to nedalo dívat, jen mi to prostě nesedlo, stejně jako například polohoror Rituál. Nehodí se mi sem, stejně jako ty jeho dlouhé vlasy. Bratři Pangové to nejspíš přepangovali, a to jsem neviděl jejich prvotní verzi. Naštěstí pro ně a pro Cage. ()

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Původní film jsem viděl už hodně dávno... nicméně tohle mě, i přesto že se jedná o skoro úplně jiný film, příjemně překvapilo. Jasně, díru do světa to určitě, co se scénáře týče, neudělá, ale i tak jsem se dobře bavil. Člověk od tohodle kousku nemůže očekávat akční inferno, ale prostě a jednoduše film o nájemné zabijákovi, kterého hraje Cage :) Za tohle hodnocení mě tu nejspíš většina lidi bude chtít postavit na pranýř... ale na to sere pes ! ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

Jmenuje se Joe a čeká ho poslední práce. V Bangkoku…. Cage s visáží asiata, pronášející 100x slyšená moudra ,,o řemesle“ nepůsobí vůbec důvěryhodně. A je to ještě horší, když v sobě začne probouzet city. A nejhorší to je, když přichází romantická chvilka u slona. U nikterak výjimečné akce (pár honiček, střílečka) stojí za povšimnutí snad jedině hudba. Možná by tenhle příběh mohl fungovat, kdyby tu nebyl Cage, vždyť originál (dle hodnocení) asi není úplná zrůdnost. PŘÍBĚH ** HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ * Co uvidíme (možná) příště? Bratři Pangovci se budou více věnovat zabijáckému pravidlu č.4: VĚDĚT, KDY VYPADNOUT! V hlavní roli N.Cage! A pošlou jej do filmového důchodu. ()

Hakha 

všechny recenze uživatele

Tak tohle se nepovedlo, slabý scénář, který ani režiséři nezvládly uspokojivě pro diváka zrealizovat na plátno. Akční scény nenapínavé a nudné a nikdy bych nevěřil, že mě bude dost vadit vizáž Nicolase Cagea, který zde vypadal jak mimozemšťan s parukou, a měl jsem strašné choutky ho ostříhat. Jinak pár kladů film má a to překrásné japonské slečny a roztomilou prodavačku v lékárně, který tento nudný film mírně zpestřovali. Já tuto jednohubku hodnotím 1,5 hvězdičky… ()

petero 

všechny recenze uživatele

To čo fungovalo v origináli, napriek tomu že bol prvotinou bratov Pangovcov, tu žalostne nefunguje. To čo tam bolo pekné tu vyznieva trápne, napriek tomu, že to bolo pozmenené. Napríklad hlavný hrdina nie je hluchonemí ale je hluchonemá dievčina do ktorej sa zaľúbi, on nie je zaúčaný do remesla ale naopak zaúča iného a tam kde si šiel kúpiť do lekárni lieky na chrípku tu si ide kúpiť náplasť na ranu lebo sa poškriabal, chudáčik nájomný vrah. Pár scén možno na papieri mohlo vyzerať dobre, ale vo filme to nefunguje (prepadnutie zaľúbenej dvojice na prechádzke) tak ako chémia medzi kýmkoľvek vo filme. Rovnako do prázdna vyznieva i posledný výstrel. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (4)

  • Snímek bratrů Pangových je remakem jejich vlastního filmu s názvem Sniper z Bangkoku (Bangkok Dangerous, 1999). Tam byl však hlavním hrdinou hluchoněmý mladý Thajec. (hippyman)
  • Film se natáčel také v Praze. (S.U.E.S.)

Související novinky

MacGyver míří do kin

MacGyver míří do kin

25.05.2010

Parodie od chlápků ze Saturday Night Live nazvaná MacGruber během uplynulého víkendu totálně propadla (4 miliony dolarů se zoufalým průměrem na jedno kino jsou fiasko i pro film za skromných 10… (více)

Reklama

Reklama