Reklama

Reklama

Samatha cestuje se svými zhulenými přáteli na festival lásky, rock and rollový koncert v lesích. Cestou jsou napadeni místními burany, ale podaří se jim ujet. Netuší ovšem, že se v lese skrývá pomatený šílenec v masce Ronalda Reagana. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (86)

P1tr 

všechny recenze uživatele

David Arquette je tragéd. Namísto, aby se svým režisérským debutem snažil co nejvíce odprostit od béčkových, až céčkových sraček, kterých natočil spoustu, vyplodí Řezníka, který se s jeho hereckými položkami může směle měřit. Parta hipíků je velice nesympatická, tedy až na Jasona Mewese, jehož postava je také víceméně k ničemu, ovšem při pohledu na něj si vzpomenete na Jaye ze Smithovek a hned je líp. Jediným charakterem, který je použitelný a dokonce i sympatický je šerif Thomase Janea, který filmu jednoznačně kraluje. Za celý, velice průměrně natočený snímek jsem zaznamenal jen jeden režisérský nápad, který by z průměrnosti celku vybočoval. Nevím, co tímto dílem chtěl Arquette říci, nebo proč něco takového vůbec napsal, ovšem myslím, že tímto si svojí započatou režisérskou kariéru zároveň zakončil. Řezník není dobrý jako seriózní horor, jako komedie se také neuplatní a bohužel to není zas tak velká tragédie, abyste se mohli smát její hlouposti, Zkrátka nepoužitelné. ()

Kosmik 1 odpad!

všechny recenze uživatele

Přátelé tady k tomuto filmu se dá napsat jen jedna věc. Hodnocení odpad! je totiž pro tohle dílo ještě přehnaně dobré! 0% jsem snad ještě žádnému filmu nedal, ale jak se říká....všechno je jednou poprvé. Už dlouho předlouho jsem neviděl takovou hovadinu jako tohle. Pitomé, přiblblé a primitivní, tak na mě Řezník působil. Doporučuji se mu vyhnout a to co možná největším možným obloukem! ()

Reklama

Ichabod 

všechny recenze uživatele

Arquettuv debut se tak uplne nepovedl, sice se snazi pouzivat dost casto zajimave zabery a napady, ale sceny na sebe vubec plynule nenavazuji a strihac vas kazdych par sekund vytrhne z deni. Takze vlastne jen sledujete sled scen dobrych a lehce podprumernych s naprosto neudrzitelnou atmosferou. To, ze to cele je takova politicka satira mi neprislo uplne spatny napad. Osobne nejsem priznivcem ani rekreacnich drog, ktere tu jakoby jsou podavany v horsim svetle, ovsem na druhou stranu nedovedu si predstavit ze si tento film nekdo vylozene uzije bez nich. ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Tak začneme klady...hustej šerif a jeho hláška : Pane to nemůžete nám tu chodit s tím ohněm na hlavě. Tak a teď zápory...chvilka napětí...VŠE OSTATNÍ. Vraždy zoufalých postav zoufale zoufalým vrahem jsou zoufalé a ani trochu dobře provedené. Květinové děti tu jsou tak dementní že jim tu smrt přejete ale vrah je takovej trapák že mu nemůžete fandit ani za boha. Postavy jsou jinak frajeři co se ničeho nebojí. Dacanovi vrahoun usekne ruku a dacan plácne něco jako : Vole co děláš seš normální? Druhej vrahounovi vyčítá ať do něj neseká sekerou protože je republikán a vrahoun má přece masku Reagana tak by ho měl nechat bejt. A podobných trapáren je v tomto filmu hafec. Kdo přežije uhádne průměrně chytrý orangutan dřív než si dožere banán a " neuvěřitelně překvapivej" konec uhádne hned potom co zahodí slupku aby si na ní následně rozbil hubu a narazil prde...ehm...pozadí stejně tak jako jsem narazil já sledováním tohoto skvostu...víckrát ne a Davídku tohle jsi pohnojil ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Píšeme petíciu za to, aby ste prestali rúbať lesy.“ – „A na čom ju budeš mať vytlačenú?“ David Arquette je hororový fanúšik (ÚTOK PAVÚKOV, VRESKOT 1 – 4, JAZDA NA STRELE), takže nečudo, keď/že v roku 2006 režijne debutoval slasher komédiou podľa vlastného scenára a vo svojej produkcii. Plus v produkcii Thomasa Janea (ktorý si zároveň zahral správňackého macho šerifa) a manželky/herečky Courteney Cox. Dosť zvláštna skupinka, to vám teda poviem. David si zároveň udelil roličku miestneho burana, do vedľajšej úlohy obsadil staršieho brata Richmonda a zdrhol so štábom do lesov Severnej Ameriky, aby v nich nakrútil „klasickú“ vyvražďovačku. Je ozvláštnená politickým podtextom (vrah v maske Ronalda Reagana vraždí hipíkov). Inak sa jedná o more klišé, z ktorého je zrejmé, že David má horor rád, ale klišé je stále klišé. Kombináciu humoru a komédie som nikdy nemal rád. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (4)

  • Americká zástava, ktorú možno vidieť v jednej zo scén, je "staršej verzii", je na nej totiž len 48 hviezd. Používala sa do 4.7.1959. (beso74)
  • V Nemecku bežal tento film pod názvom President Evil. (beso74)
  • Během natáčení často pršelo, ovšem v jediný den, kdy se měla natáčet scéna s deštěm, ani nekáplo. (Holina)

Reklama

Reklama