Reklama

Reklama

Hororová komedie odehrávající se na Divokém západě přináší vtipné gagy, efektní scény a hravou kombinaci několika žánrů. Vojenský dezertér Elmer Winslow (James Denton) a kovboj Luke Budd (Chris Kattan) se ocitnou na opačné straně zákona poté, co okradou obávaného šerifa Claypoola. K dvojici hrdinů na útěku se přidá ještě indiánská bojovnice Sue (Navi Rawat), která se chce pomstít americké armádě za vraždění svého kmene. Jejich plány zkomplikuje velké prokletí apače Geronima, na základě kterého se bílí lidé začnou měnit v zombie. Skupina nemrtvých nemilosrdně pronásleduje charakterově odlišné trio. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (54)

Haymar 

všechny recenze uživatele

Zombícko-westernová komedie parodující oba zmíněné žánry a vlastně (občas nechtěně)... i sama sebe. Pojetím a stylem je to hodně podobný "Kovbojům a Vetřelcům". Undead or Alive sice nemá v rukávu dvě esa (jako byli pánové Craig a Ford) ale zato má mnohem víc humoru a nebere se ani špetku vážně (i když finále už bylo dost out :-)) ()

BlackTom 

všechny recenze uživatele

Dlho som premýšľal nad zombie westernom, no toto teda nenaplnilo moje očakávania. Herci sú hrozný, dej je chabý a zápletka okolo Geronimovej kliatby neuveriteľne hlúpučká. Film zachraňuje len pár dobrých scénok a masky niektorých zombie. Možno, keby to vzal do rúk Rob Zombie, vyzeralo by to inak. P.S.: James Denton nevie hrať... ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Praktický neznámý(at už u nás nebo ve světě) horůrek který je sice spíše komedie, ale pobaví. Bavil jsem se prakticky neustále, plno narážek na jiný filmy. Jediná nevýhoda co bych viděl je to že ty zombie mluvily, je to sice spestření ale raději mám ty nemluvné. Gore je prakticky parádní, a dost mě překvapilo, i když tu není nijak moc tak je prostě dobré, herci v čele s Kattanem jsou vtipný a bezproblémový. TAková neškodná blbůstka která ale pobaví. ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Nemůžu říct, že bych se nudil, ale ani jsem se nějak moc nesmál, což u komedie není dobré znamení. Pár dobrých gagů se tu najde, ale hlavní problém téhle rádoby taškařice je v tom, že její vtipy jsou určené tak pro 13ti leté děti. Jinak Kattan, kterému povážlivě roste vana, je pořád docela zábavný. Podle IMDb se Phillips podílel na mnoha dílech South Parku. Je zvláštní, že tady mu s gagy došel dech. Tak snad příště. ()

Teardown 

všechny recenze uživatele

Dobrě natočená, svěží, černá zombie western komedie, stojící především na harmonickém souznění dvou hlavních pistolníků. Když je nazvu Patem a Matem s kolty(pokud jim zrovna neupadly), nebudu zas až tak daleko od pravdy. Jeden pseudointelektuální tele, druhý rádoby machr a drsoň. Jednoduše dvojka k pohledání. K tomu všude hladový zombie a o zábavu je postaráno. A i když je to misty dost pošahaný, já měl hubu na roztrhnutí. Kupa seků a přešlapů se tu samozřejmě najde, ale to vem čert. Já se bavil skutečně královsky. 3+ ()

Galerie (25)

Zajímavosti (2)

  • Sestřelený Elmerův (James Denton) klobouk v 51. minutě letí dozadu, avšak střelec stojí za Elmerovými zády. Klobouk by tedy měl letět na opačnou stranu. (Terva)
  • Zatímco se během přestřelky na šerifově obličeji objevuje zlověstný "zombie" make-up, krátce po přímém zásahu po něm není ani stopa. (Conspi)

Reklama

Reklama