Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Při demolici starého vězení dojde k děsivému objevu. Hluboko v podzemí pod západním blokem cel jsou skryty prostory, kam nikdo sto let nevkročil. Jsou zde nalezeny kosterní pozůstatky několika brutálně zavražděných dětí. V okamžiku, kdy na místo přijíždějí specialisté z kriminálky, objevuje se ještě děsivější skutečnost. V podzemí čekalo na své propuštění sedm démonů, každý ztělesňující jeden ze smrtelných hříchů. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (24)

messi@h 

všechny recenze uživatele

Rozporuplnější pocity jsem po filmu už dlouho neměl. Začátek je docela dobrý, prostředních zhruba 20 minut je naopak tak špatných, že připomínají nejhorší chvíle z filmů Uwe Bolla, no a pak film zase docela chytí dech a je možné ho bez větší újmy dokoukat do konce. A konec je asi největším kladem filmu. Jednoduše, konec mě prostě překvapil. Ale zase musím doplnit, že i když je jeho pojetí překvapivé, je znovu ne moc dobře zvládnuté. Takže shrnuto - tenhle film má určitě pár kladů, ale bohužel proti každému kladu stojí minimálně jeden zápor. Za nejlepší moment osobě považuji 3 lepé děvy alias zombies připojené na jakési pupeční šňůře - tady má film na pár vteřin dokonce i náznak atmosféry. ()

ScreamJay odpad!

všechny recenze uživatele

Víra je jak plechovka plná piva. Naplňuje tě ku vlastní spokojenosti, opíjí tě, dává ti pocit moci nad životem a když náhodou selže, dojde, dá se zmačkat a zahodit. Věřil jsem, že oběť dvou baget k sváče a následná investice do Fallen Angels naplní mě alespoň spokojeně strávenou hodinou a půl u obrazovky. Houby! Pod slupkou zajímavé, hororově vydatné zápletky o odvrácené tváři dobra, zaštítěné polámanými křídli padlých andělů, schovává se neuvěřitelně impotentní snaha o jakousi Barkerovskou či Carpenterovskou démonologii a monstrologii. Jeff Thomas zpatlal dle vlastního scénáře cosi, co svým vzhledem (nutno poznamenat, že kamera i střih jsou naprosto příšerné) připomíná béčkové televizní lekačky ze sklonku 80tých let. Tragické charaktery postav a stejně toporné herecké provedení. Naopak menší či větší roličky hororových „maskotů“ Kane Hoddera (aka. Jason Vorhees), R.A. Mihailoffa (aka. Leatherface) či Reggie Bannistera (Phantasm), kteří z valné většiny stáli za filmem coby výkonní producenti, beru jako takové pomyslné plus. Stejně tak bych ještě pochválil pár přímočarých oldschool gore efektů (které ovšem nekompromisně sterilizuje ta strašná kamera) a více méně standardní (leč padnoucí) hudební doprovod Lance Warlocka. Musí přijít ještě nějaké ALE? Musí! Když už jsem se tak nějak chystal udělit jednu hvězdičku, přehlížeje hrůzný dabing a všudypřítomný démonův hlas (který zněl spíš jako by sežral zapařenou brokolici a pak už jen čekal, až se nekřesťansky pobleje), přiškrtil mou benevolenci úplný závěr. Už sem zažil několik randez-vous s démonem, ale tohle bylo suverénně (jak bych to filozoficky) nejrektálnější. Teď jsem mohl bejt plnej bagety, sejru, šunky, zkrátka nažranej a místo toho sem…….(hádanka pro soutěživé) [1/10] ()

Reklama

cariada 

všechny recenze uživatele

Poněkud zvláštní horor. Místy je to docela nezáživné až ten konec je docela dobrý ,kdy padlý anděl s rohama se snaží dostat svou obět ,jenže ta se nedá a odpouští mu. Celé se to odehrává v opuštěné věznici kde jsou nalezeny ostatky několka těl a policie to vyšetřuje do toho se ztratí mámě dospívající dcera a ona jí hledá vše to má spojitost ,ale jako celek je to spíš nezáživné a nudné. Co je pěkné jsou vraždy kdy obětem jsou třeba vytrhovány zuby či zatlačováni oči. ()

-bad-mad-wolf- odpad!

všechny recenze uživatele

Odporně amatérská přehlídka něčeho, co by snad chtělo být filmem. Delikátní zprasenost. Tragická stavba scén, nevýslovně slabá technická stránka (kameraman, střihač i pánové od zvuku by zasloužili doživotní zákaz činnosti) a turbodebilní příběh. Strašlivě mi vadily především postavy, a to všechny - pokud už se nechovají jako tlupa idiotů, provádějící všechny klišovité nelogičnosti dávno objevené v jiných mizerných filmech, pronášejí alespoň rádoby filozofující žvásty o víře, nejčastěji zničehonic. A raději ani nebudu mluvit o tom, že rejža se scénáristou (spolu s neandrtálským štábem) i z tak pitomého příběhu dokázali udělat místy absolutně nepřehlednou a nesrozumitelnou kaši. Netroufám si tolik amatérskou srágoru zařazovat do nějakých žebříčků, což je její jediné štěstí - v top 3 nejhorších filmů všech dob by se vyjímala perfektně. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Pěkný cover, slušné herecké obsazení. A při tom celkem slabší kousek. Bohužel. I když jsem si začátek celkem dost užíval a vždy kdy se objevily herecké béčkové hororové legendy tak jsem byl dost rád. Ale bohužel ať jde o naprosto zpackaný(a ne špatný) příběh nebo tragickou hudbu tak dám aspoň ty 3*. Další z mála věcí co bych chtěl pochválit je pár celkem povedených atmosférických scén, a ještě celkem dobré masky zrůd, ty se celkem povedly a kolikrát mi dávaly na vzpomenutí béčka 80 let. Ale to je asi tak bohužel všechno, nýbrž zbytek je celkem dost špatný. Ostatní herci nestojí za nic, příšernej kameraman a nebo i celková levnost. Je vážně škoda že to nevyšlo lépe.Potenciál to mělo. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v Dublinu, v Livermore a v San Ramonu v Kalifornii a v Mansfield v Ohiu. (rafix)

Reklama

Reklama