Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Zubař Doug, nešika Dudley, podpantoflák Bobby a právník Woody, který přišel o veškeré peníze, prožívají krizi středního věku. Jsou obklopeni ženami, které je nechápou nebo rovnou opouštějí, dětmi, které je nerespektují, a pracemi, které je neuspokojují. Tito čtyři muži nacházejí jediný oddech v pravidelné jízdě na motorkách do místního baru a zpět. Woody ale nutně potřebuje změnu a navrhne, že by si mohli opepřit svůj nudný život na předměstí a vydat se na motorkářský výlet napříč Amerikou. Ani jeden z nich nemá tušení, že se během cesty za svobodou a volností setkají se skutečným motorkářským gangem Del Fuegos a že dojde k odhalení překvapivých tajemství ve vlastních řadách. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (490)

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Brad Copeland .. Skvěle jsem se v kinosále pobavil, proč to nepřiznat. Divočáci mi šli prostě do noty. Samozřejmě, že film nemá nějaké vyšší ambice, než být středoproudou komedií. Pár vtípku je prvoplánových, také šablona o krizi středního věku a odpoutání se od zaběhlých stereotypů je obvyklá, ale tempo dávkování humorných scén či dialogů má správnou kadenci a tak je celý počátek vyjížďky včetně jízdy samotné až k motorkářskému baru uprostřed pouště velice zábavný. Tam přichází otřepaná zápletka o střetu dobrých a zlých, dosavadní náboj lehce opadá, ale nic markantního se neděje, tyto konflikty jsou prostě nut(d)né a tento nepatřil k nejhorším, páč Liotta a spol. se snaží. Co tuto podívanou zaručeně táhne je herecké obsazení - výtečná sestava kamarádů Tim Allen (zaručeně nejlepší), John Travolta, Martin Lawrence a William H. Macy je přímo ideální volbou, která spolu skvěle funguje. Prostě nečekejte nijak originální nebo geniální zábavu, ale solidní bezstarostná jízda tatíků na hranici zaběhlého klišé to rozhodně je.. 75%. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Ked som film videl prvykrat, tak som bol sklamany, lebo som vdaka skvelemu traileru a ustrednej stvorky zlozenej z mojich oblubencov, cakal ultimativnu komedialnu pecku namiesto ktorej som dostal priemernu komediu. Na druhy pokus som sa najskôr bavil rovnako ako prvykrat, ale uz som vedel jak malo ocakavat, takze tentoraz sklamany nie som a som rad aj za tych niekolko scen, ktore ma rozosmiali. Humor je sice primitivny a az pubertalny, ale niektore vtipy su fakt vydarene. Postavy mohli byt prepracovanejsie a chemia medzi ustrednou stvorkou silnejsia (snaha o nejaku tu dojimavejsiu scenu vôbec nefunguje), ale film drzia nad vodou sympaticki herci svojou charizmou, co celkom staci. Motorky su tiez pekne. Chybali tu uz len pekne baby. Obstarozna Marisa Tomei to nevytrhne. Takze vysledkom je prijemna jednoducha komedia, ktora niekolkokrat rozosmeje. 5/10. ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Parta uťápnutých američanů středního věku,sedne na motorky a vydá se na životní jízdu a já se mám asi smát.Nevim pro koho se tyhle filmy točí.Dětem to nic neřekne,puberťákům už vůbec ne a každýmu dospělýmu chlapovi to musí přijít infantilní a lehce nablblé.Přebarvená komedie,která není ani vtipná,ani trapná,jen neslaná a nemastná.Dokonce i Travolta mě nebavil a to ho mám fakt rád.Zasmál sem se asi 3x jinak se jen nudil.Potěší solidní role Raye Liotty,jinak z hlavní čtveřice mě z těch vyčichlej herců pobavil jen trošku Allen a ta jejich bitka na závěr.Zbytečně americké a vcelku o ničem. ()

Lima 

všechny recenze uživatele

Motorkářský způsob života mi říká velký kulový, ale kurňa, musí to být velká pohoda, vrazit si do uší AC/DC, sednout na harleye a vyrazit po Route 66. Proto ze začátku měli „divočáci“ mé sympatie (v případě pseudokomika Martina Lawrence však se skřípěním zubů) a asi tak půlku stopáže mi to vydrželo, pak se ale celá story překlopila do klišovité komické frašky, kterou jsme už viděli asi stokrát. Pokračování s těmi sympaťáky bych se nebránil, ale pouze s mnohem lepším scenářem. ()

somnar 

všechny recenze uživatele

První polovina slušná, ve druhé už to skřípe jak v dialozích, tak v dramatické zápletce, jejíž závěr nelze brát vážně (přijede Fonda, pokárá Liottu a ten suše konstatuje: "Tak jo, máš pravdu" a odjede... WTF???). Nároky na letní oddychovku Wild Hogs splnili, jen bych příště prosil více Macyho a méně Travolty. P.S. Strašlivé ochotničení zdejších komparsistů je vážně jak pěst na oko. 60% ()

Galerie (30)

Zajímavosti (15)

  • Na začátku filmu, kdy se při parkování Dudley (William H. Macy) omylem rozjede, je výrazně vidět značky Albuquerque, kde se natáčelo. (CliffLee)
  • Celosvětová premiéra proběhla 27. února 2007 v Hollywoodu (Los Angeles, Kalifornie). (BMW12)

Související novinky

Po Divočácích přijdou Staří psi

Po Divočácích přijdou Staří psi

26.06.2007

Souvislost mezi komediemi Wild Hogs a Old Dogs je evidentní. Opět je tu studio Walt Disney Pictures, vrací se režisér Walt Becker i hlavní hvězda (ačkoli s nynější hvězdností Johna Travolty to není… (více)

Reklama

Reklama