Reklama

Reklama

Už jsme doma?

  • Česko Dům snů (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Nick Persons se chystá radikálně změnit život. Ještě netuší, jak moc radikální to nakonec bude. Prodal sběratelský obchod, oženil se s krásnou Suzanne a nastěhoval si ji i s dětmi z prvního manželství Kevinem a Lindsay k sobě domů. Rychle zjistí, že jeho staromládenecký byt není pro život rodiny vhodný. Když mu navíc Suzanne prozradí, že je těhotná a budou mít dvojčata, je mu jasné, že musí najít něco většího. Nakonec se rozhodnou, i přes protesty Kevina a Lindsay, přestěhovat na venkov, kde si vyhlédnou hezky vypadající domek. Nick ho koupí, aniž si ho pořádně prohlédne, a tak se brzy začnou objevovat nečekané potíže. Dům jako by se začínal rozpadat. Elektrika vyhoří, trubky topení a vody se bortí, ve střeše je díra. Nick rychle zjistí, že není natolik schopný řemeslník, aby vše zvládl sám, a když se navíc objeví plíseň, najme svérázného Chucka Mitchella. Svérázného je však slabé slovo. Jeho netradiční stavební metody dům ještě víc likvidují, stejně jako jeho nápady ničí jeho rodinu. Nick má stále neodbytnější pocit, že dům nikdy nedají do obyvatelného stavu. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (88)

Janega 

všechny recenze uživatele

Ďalšia z tuctových béčkových amerických komédií. Ale patrí to do filmov, pri ktorých ked sa do nich zapozeráte, tak sa aj trošku zabavíte. Jedným z hlavných mínusov sú postavy, ktoré sú strašne nesympatické. Aby som bol konkrétny, tak sa jedná o tlstého černocha, ktorý je zo všetkých najmúdrejší, najšikovnejší a najprefíkanejší, teda aspoň si to o sebe myslí. Ďalším nesympaťákom je vždy usmievavý realitný agent, elektrikár, opravár, policajt a schizofrenik Chuck. Najradšej by som mu dal po hube, aby mu vypadali všetky zuby, ale to svedčí o tom, že herec ho zahral dobre. Napriek tomu, že takéto filmy musia mať happy ends, prišiel mi záver filmu trocha nelogický. Dal som tomu 3 hviezdičky, i ked by som pol hviezdičky ubral. ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

Volné pokračování celkem zdařilé komedie Už jsme tam, je bohužel o něco horší. Určitě jde o odpočinkovou komedii, ale bohužel zde není až tak moc vtipných scén. Zatímco v jedničce milé a roztomilé (ironie) dětičky ničili luxuxní vůz Lincoln Navigator, tak ve druhém díle si dali pokoj a byli celkem hodný. Až tedy na tu holku Aleishu Allen, která mi neuvěřitelně lezla na nervy. Byla mi hrozně nesympatická. Ve dvojce se pro změnu ničí luxuxní dům, ale naštěstí se dá do pořádku. Herec Ice Cube mně vážně baví. Je na něm vidět, že je to pohodář a potvrzuje, že ne každý rapper musí být tvrdý gangster, ale že i rapper může hrát v rodinné komedii. Největší peckou byl ovšem borec a zároveň všeuměl John. C. McGinley. S ním mně dostávali snad všechny scény. Bohužel celkově jsou to 2*, ale kdyby vzniklo nějaké další pokračování, tak by mi to ani nevadilo, už jen kvůli sympaťákovi Icovi!!! ()

Reklama

as-minor odpad!

všechny recenze uživatele

Vážení, toto je nevkusná sračka so scenárom, ktorého „IQ“ je na úrovni morskej sasanky, alebo húpajúceho koníka ak chcete. Veľmi rád by som sa zúčastnil vyhubenia všetkých „parazitických“ kópií tohto filmu. Tie by mali byť povinne, teda zákonom ustanovené za zdraviu škodlivé. Následne zničené, spálené a vypudené z našej planéty do vesmírneho priestoru. Takýto paškvil nemôže byť súčasťou kinematografického univerza a mal by uzrieť svetlo nášho sveta len skrz kanalizačné potrubie. Bohužiaľ, obávam sa, že i v tomto neslávne preslávenom fekálnom prostredí by napáchal viac škody než osohu. Takže sa navraciam k pôvodnej vyhladzovacej myšlienke. Fyzické kópie spáliť a digitálne platformy oprostiť od tohto „naprosto“ sprostého snímku. A každý HDD, SSD a server na ktorom sa tento pseudofilm nachádzal tiež povinne spáliť. Ja už som založil slušný ohníček a od radosti preskakujem vatru. Ale netlieskajte, ja len konám službu spoločnosti. Zachraňujem dôležitý čas pre ďalšie generácie. Čas je vskutku vzácny pán, no neúprosný zlodej života a nevedno sa s ním, aj keď na pár minút, zahrávať a tráviť ho sledovaním tohto veľkého, smradľavého (to kvázi „dielo“ skutočne precítite) a nechutného exkrementu. Nie, nie vy už nemusíte ja som ho videl! A spálil, pochopiteľne! ()

c.tucker 

všechny recenze uživatele

Hodně volné pokračová, které nikam nevede, je stejně zakopané jako předchozí díl. Ice Cube zase nic moc. Tentokrát je zde největší vysírka John C. McGinley - tentokrát ani není zábavný jako ve většině svých rolí. nebýt některých celkem dobrých věcí, sice nevým kterých, ale i tak, byla by to naprostá sr__ka. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Komediální pokračování obvykle nedosahují úrovně prvních dílů, ale v tomto případě snad ani nešlo natočit něco slabšího, než bylo utahané Už jsme tam? Tentokrát stačilo, aby nejmenovaný černý rapper plně rozvinul svůj komediální antitalent a pokorně nechal zábavu na licencovaném všeumělovi Chuckovi. Když se k tomu přidali slepí instalatéři a termitiště zvané domov, tak jsem si jist, že mne koukání na afroamerické rodinné problémy bavilo o dost víc, než když nezbedné děti terorizovaly svého budoucího tatínka. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (3)

  • Film byl poslán do kin pod názvem „Needs Work“. (Pumiiix)
  • Nickova hláška: "Neumím karate, ale ovládám ka-razay!" (I don't know karate, but I know ka-razay!) je ve skutečnosti část textu Jamese Browna z písničky "The Payback", která vyšla v roce 1974 na stejnojmenném albu. (HappySmile)
  • Elektrikář v čase 30:00 odjíždí Ladou 2104 kombi. (DexMASTER094)

Reklama

Reklama