Reklama

Reklama

Organizm

(TV film)
všechny plakáty
Trailer

Utajované monstrum... se probudilo k životu! Nezničitelné vraždící monstrum chystá PEKLO NA ZEMI... V dobách studené války pracovala armáda na přísně tajném projektu. Podařilo se jí vyvinout nebezpečný živý organismus, který dokáže zničit vše, co mu přijde do cesty. Vraždící monstrum získává energii z pouhého slunečního světla. Lidstvu hrozí katastrofa ve chvíli, kdy se tato dosud utajovaná armádní zbraň dostane na veřejnost a rozpoutá peklo na zemi. Učitel s tajemnou minulostí Frank Sears (Johnathon Schaech) se pokusí spolu s armádní specialistkou Carrie Freebornovou (Erica Leerhsenová) předejít katastrofě. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (49)

Filatov 

všechny recenze uživatele

Začátek filmu byl hodně slušnej a jel si na docela dobrým tajemnu na kvalitu TV filmu. Byl tu docela zajímavý námět a i pár slušných lekaček při otevírání oné komory nebo krypty, ale co Organizm sráží jsou opravdu žalostné efekty jak u rostoucího organismu, tak u ohně ale i u vrtulníků u kterých jsem se musel jenom smát. Nebýt tak špatných triků sáhl bych asi i pro trojku, takhle jenom za dvě a ještě že hereckej tým byl docela sympatickej. ()

schindler 

všechny recenze uživatele

Organism je prvním filmem z nějaké hororové edice, která bude k dostání v trafikách, bohužel soudě podle výše zmiňovaného snímku, kvality nevelké. Takže asi takhle, film začíná jako typické béčko, časem se přidají doslova příšerné vizuální efekty a z béčka se stane céčko a když se ta vojanda se zvláštním výrazem ve tváři nechá namazat krví máme tady déčko. Pak už je naštěstí konec. ()

Reklama

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Já dávám 3 * za počítačové triky. Mně se ta rostoucí masa líbila a rozhodně jsem viděl i horší efekty. Co se týče obsahu, tak děj se docela táhl - už jsem se nemohl dočkat konce a nebylo to nedočkavostí ! Herecké výkony byly slabé, herci nesympatičtí. Nápad to byl ale dobrý...... Jelikož mám rád horrory o mutujících virech a plazmách, požírající lidská těla, jsem rád, že jsem se na tento film podíval. ()

chaosteory 

všechny recenze uživatele

Když Vám řeknu, že v nějakym zašpuntovanym formaldehydu je nějaký hnus a že "to" určitě "nemáte" otevírat, co uděláte? Přesně tak, uděláte pravej opak a dostanete zápletku Organizmu. Hlavní plusy: námět měl potenciál, scéna s hysterickou matkou, atmosféra základny. Hlavní mínusy: slabší efekty, děj po základně naprosto mimo. S minimálním očekáváním slabší průměr. ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Living Hell nie je zďaleka taký prúser, ako by sa na prvý pohľad mohlo zdať... Pravda, za $4,5 mega sa v dnešnej dobe dá natočiť kvalitný akčný sci-fi horor asi iba ťažko a na Organizme (výstižnejší názov než zavádzajúci Living Hell) je to dosť cítiť. Najviac si to pochopiteľne odniesla vizuálna stránka filmu - väčšina použitých CGI efektov nestojí za nič, vraziť však do tohto príbehu viac peňazí, tak by z toho mohol byť celkom slušný mazec v štýle Slizu či The Ruins. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se v USA ve městech Belen a Santa Fe va státě Nové Mexiko. (Terva)
  • Film byl za 4 500 000 amerických dolarů natočen za 29 dní. (Terva)

Reklama

Reklama