Reklama

Reklama

Rovnice smrti

  • Velká Británie W Delta Z (více)
Trailer

Obsahy(1)

Zkušený policista Eddie Argo (S.Skarsgard) během své kariéry toho zažil hodně, tentokrát se však dostal na stopu vraha opravdu výjimečného. Nestačí mu totiž člověka vykuchat, podřezat nebo udusit. Tenhle magor si se svou obětí rád pohraje. Jeho hra má jednoduchá pravidla. Zabij osobu, kterou miluješ, nebo budeš umírat v bolestech jako zvíře. Čím víc Argo postupuje ve svém pátrání, tím je mu jasnější, že tenhle vrah má své plány i s ním. Zajímavost: Prajsova rovnice. Dvojité W je fyzická zdatnost, schopnost předávat geny dalším generacím. Zet je specifický rys. Delta... Sobecký gen. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (97)

Wally 

všechny recenze uživatele

Příjemný thriller, kterému by prospělo, kdyby základní myšlenka v podání oné 'rovnice smrti' byla alespoň trošku logická nebo přinejmenším vysvětlena tak, aby byla uvěřitelná. To se bohužel nestalo a kazí to dojem z filmu ve kterém se mi v trošku atypické roli velice líbil S. Skarsgard. Oproti Mamma Mia neskutečný nárůst kvalitně zahrané role. Na jeden páteční večer dobrý film... ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Dvě až tři hvězdičky, ničím originální a nezajímavý film až na jedno nepravděpodobné překvapení. Téměř podprůměrný krimi thriller nabízející pár nechutných scén, místy nudný děj, povětšinou velmi předvídatelný. Výrazným přínosem jsou špičkový Stellan Skarsgard, který si svoji postavu evidentně s chutí zahrál a tradičně hajzl první třídy Tom Hardy. V rámci žánru si Rovnice smrti vede však mizerně. Tři hvězdičky jen díky hercům. Tečka. ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Velmi slabý pokus na způsob Saw! Kdo byl vlastně Cílová skupina tohodle filmu ?? Celé je to utahané, nudné, nezajímavé, ani Hardy to nezachránil.. Spíše se film zaobírá vyšetřováním, takže to byla spíše Detektivka než li Horror. Má rada tedy Zní Vyhněte se tomu ! Je plno jiných a zajímavějších filmů .. ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Na přebalu dvd se píše něco o mixu SEDM a SAW a tomuto přirovnání bych se po zhlédnutí filmu skutečně nijak nebránil. To, že je film levný, má nevyvážené obsazení (Blairová je těžký omyl) a příliš rutinní režii je věc jiná. Navíc ve světle takového kusu, jako je Fincherovo SEDM, bledne i nejeden ambicióznější snímek. Nevím, jaké ambice měli tvůrci tohoto filmu, z mého pohledu jim nejvíce uškodilo zbytečně brzké vyložení karet a nepřijatelně neomylné vystupování hlavní “hrdinky“. Skarsgårdovu exhibici by se jednoduše zasloužil propracovanější snímek. II Scénář: Clive Bradley. 50% ()

2-Xtreme 

všechny recenze uživatele

Nie moc originálny dej, ktorý je ešte k tomu nie bohviejako natočený. Okrem toho má film další velký zápor a to karema, neskutočene amatérska a roztrasená kamera. Tomu človeku by som nezveril ani reklamu na Persil nie to ešte film. Celé sa to strašne tahá až máte pocit, že to má dve hodiny a nie o 30 minút menej. Ide len o další podpriemerný thriler, dalšia kopia kopie inej kopie. 40% inak povedané, strata času :) ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

  • Ve scéně, kdy je Eddiemu (Stellan Skarsgård) zatloukáván hřebík pod nehet, můžeme dobře vidět při zpomaleném záběru, že Eddie má na prstu přidaný umělý nehet. (Rocky62)

Reklama

Reklama