Reklama

Reklama

Dvě znepřátelené smečky vlkodlaků zápasí o malého chlapce, jehož život je osudově spjat s jejich budoucností. Jedni jej chtějí zabít, druzí zachránit. Bitva na život a na smrt začíná v akčním hororu, plném napětí a dokonalých triků! (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (104)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Už po pár minutách je zkušenému divákovi jasné, že něco je špatně a že to něco bude špatně celý film. Takže už brzy po začátku otrávené koukání po časomíře a nadávání si typu "co já debil jsem si to zase pustil". A jakmile se na scéně objeví otravný vlkodlačí spratek, je to definitivní konec všem nadějím. Skinwalkers svým slabomyslným obsahem, banálními dialogy, nezajímavými herci a nevábným "televizním" zpracováním připomíná všechny ty Tvajlajty a podobné sajrajty (tedy popravdě Twilight ani moc neznám, ale šel mi dobře do rýmu se sajrajtem). Z celého třeskutě blbého a nezábavného filmu je asi nejlepší obrázek na jeho papírovém DVD obalu. Řeknu to jasně, krátce, výstižně, spisovně a přísně kinematografickologicky - je to prostě nuda k posrání a sračka na entou. A zakončím to jako obvykle - jedna hvězda za to, že jsem viděl ještě mnohem větší sračky, třeba Kolju. ()

topr harley 

všechny recenze uživatele

Průměrný snímek , kterému jsem dal za 3 jenom kvůli tomu, že filmů o vlkodlacích je v poslední době strašně málo.Ve filmu není ani špetka originálnosti film nijak nepřekvapí ale taky nijak zvlášť nezklame. Je to klasické zpracování. Pár honiček, pár lekaček a trocha toho zabíjení ( které není nejak zvlášť vydařené). Masky vlkodlaků jsou spíše podprůměrné. Film na jedno zkouknutí, nic víc. ()

Reklama

Mortemiss 

všechny recenze uživatele

Dech mi to nevyrazilo, obyčejný akční horor s partou texaských chlupáčů, kteří rádi maso a holky. Souboj vegetariánů s masojedlíky, kteří se mezi sebou perou a perou a perou a perou..... dokud nenarazí na malého kučíka, který je dokáže roznést na kopytech. Ale pozor!!!! Tady veškerá legrace končííí!! Kučík je synem velkého gaye texasských masojedlíků a přesto jej chtějí sníst za to, že je napůl vegetarián. No humus!!!!! Taká nespravedlnost, ale ono to nakonec dopadne dobře, tatínkova bokovka dopadne jako síto s pár dírama navíc a táta se ne/uzdraví. ()

Marek1991 odpad!

všechny recenze uživatele

Zatiaľ som tých hororov nevidel až tak veľa, ale väčšina z nich bola riadne amatérska. Ako horor s vlkodlačou témou to nevyšlo a bolo to skôr podivné. Neviem, či tam bolo niečo, čo sa mi páčilo, ale myslím, že asi nič. Veľmi sa mi k tomu nechce vyjadrovať, lebo takýchto filmov sa dá vyrobiť veľa a ak je to odfláknuté, len s cieľom zarobiť tak to nestojí skoro ani za komentár. Pri takýchto veciach to nazývam: "Zabitý horor!" ()

Ruut 

všechny recenze uživatele

jsem vůl a kajuje se za to, aneb z mé šcfd pošty: Nazdar! Neznám Tě, a Ty neznáš mne, ale chtěla bych Tě na něco upozornit. Psal jsi v komentáři pod filmem Vlci (2006), že se Ti tam líbila Rhona Mitra. Taky jsi psal, že chodila v tom filmu v bikinách a motorkářském ohozu, jenže to nebyla ona. Rhona hrála tu Timothyho mámu. Tuhle vlkodlačí motorkářku hrála Natassia Malthe. Ne že bych chtěla poučovat, ale udělej si jasno v tom, která sexy kočka se Ti tam líbila! :-) ------------- původní koment: Rhona Mitra - Rhona Mitra je sexy dračice - Rhona Mitra se celý film producíruje před kamerou v sexy bikinách a motorkářské bundě - Rhona Mitra je fakt kus. Jo a taky pitomý scénář, zbytečně dlouhá představovačka a vysvětlování a neobratné akční scény. A taky zjištění že měsíc po prvních podívání jsem si chtěl tento film pustit znova, protože jsem si vůbec nepamatoval že bych na něj už koukal ... ()

Galerie (14)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo v kanadském Ontariu. (Terva)
  • Jedná se o první snímek, který vznikl ve spolupráci společností Lions Gate Entertainment a Constantin Films. (Terva)

Související novinky

Underworld of the Dead?

Underworld of the Dead?

12.04.2007

Dopřejte neschopnému, ale zato nadšenému tvůrci ždibec úspěchu a zavalí vás tunami dalších pozlacených výkalů. Určitě je znáte velí jim Paul W.S. Anderson. Dalším do party je Courtney Solomon, který… (více)

Reklama

Reklama