Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bývalý policista, který se nyní protlouká jako čistič místa činu, se nevědomky podílí na krytí trestného činu ve svém posledním zaměstnání. (Filmbox)

Recenze (179)

Beky 

všechny recenze uživatele

Ať vás ani nenapadne podívat se dolu na obsazení, na skvostné obsazení neuvěřitelně podprůměrné detektivky, kde lahodí oku solidní kamera a známé tváře!! Film neni špatně natočený, to snad Harlin ani neumí, v posledních několika letech, ale bere práci béčkovou a ke kloudnému scénaři (...kloudné akci... ) se ne a ne dohrabat!! Fandim mu, držim palce, zavírám oči, ale nadprůměr se ještě nekoná!! Scénaristická blamáž se všim všudy!! Jednou větou: Pěkný vizuál neni vše, dobří herci nestačí...co se asi pokazilo??...možná scénář bude mimo...!! ()

castor 

všechny recenze uživatele

Ryze průměrné, nijak vzrušivé drama, které se sice může spolehnout na několik vysoce kvalitních herců (Samuel L. Jackson, Ed Harris, Robert Forster), ale leccos mu kazí nedotaženost scénáře, absence momentu překvapení i samotné napětí a matná režie, kdy forma viditelně převyšuje obsah.. Naštěstí si Renny Harlin ze svých starých dobrých časů něco pamatuje, takže uklízení mozků po kulce může být občas docela cool!! ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

ZAmetač stop mě mile překvapil. Jde o standartní thriller kterých po světě je milion. A pro svojí jednoduchost se mi možná poměrně líbil. Film příběhem opravdu nevystupuje ze řad těch průměrných thrillerů. Snad jen výbornýma hercema kteří hrály vážně skvěle a JAcksona jsem dlouho neviděl v tak příjemné roli(naposled jsem ho viděl v ne moc dobrém dramatu Země zatracených). Dále je naprosto výborná režie a hlavně hudba která je opravdu geniální. Harlin si vzal povrchní scénář a vymáčkl všechno co z toho jde, a udělal to sakra dobře. Jen škoda tak předvídatelného konce, který kazí celý dojem filmu. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Kupodivu výbornej thriller, kterej si nehraje na žádný napínavosti, ale dokáže fakt výborně vybudovat celej příběh, kterej po většinu doby působí hodně originálně a dokáže zaujmout, krom toho Samuel L. Jackson a Ed Harris opět skvělý a Eva Mendes taková řešnička na tomhle filmu, druhá věc ale je, že konec je fakt hodně uspěchanej a k celkový propracovanosti příběhu moc nesedne, to už je taková celkem čekaná tuctovka, ale nějak mi to nevadilo ()

emo 

všechny recenze uživatele

Neviem poľa čoho si Harlin vyberá scenáre, ale zase to bol krok vedľa. Na filme je vidno, že sa snaží, ale taký nudný pseudothriller o ničom tak skoro neuvidíte. Celý film sa v podstate nič nedeje a hlavná postava svojim dementným a nelogickým správaním prichádza o akékoľvek sympatie zo strany diváka... To, že som koniec tipol po 15 minútach filmu vraví za všetko. Sam Jackon aj Ed Harris tu pôsobia akoby z donútenia a to platí v podstate o celom obsadení. Žiaľ Harlin napriek výraznému talentu avšak ešte výraznejšej neschopnosti pre výber dobrého scenára navždy ostane v kategórii straight to dvd (minimálne u nás)... ()

Galerie (30)

Zajímavosti (6)

  • Keď Tom hovorí Eddiemu o knihe úplatných policajtov, je možné vidieť pilier, na ktorom je nastriekaný názov hlavného mesta Fínska, Helsinky, čo je odkaz na osobu Rennyho Harlina, ktorý sa vo Fínsku narodil. (m.a.t.o.)
  • Natáčalo sa od 29. januára do 15. marca 2007 v Louisiane, USA. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama