Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Bývalý policista, který se nyní protlouká jako čistič místa činu, se nevědomky podílí na krytí trestného činu ve svém posledním zaměstnání. (Filmbox)

Recenze (179)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Od desíti k pěti a od pěti... no dejme tomu ke třem. Zkrátka od výborného začátku přes průměrný střed až k podprůměrné zápletce a k ubohému finále ve stylu patnáctého dílu deváté řady jakéhosi spotřebního kriminálního TV seriálu. A je mi to líto, protože začíná to opravdu skvěle, s jemně cynickým a drsným humorem, který mám tolik rád. Vlastně to začalo až příliš skvěle na to, aby se to něčím nepodělalo. A taky že jo, netrvalo dlouho a přišly rodinné scény dédyho a jeho princezny. "No dobře", říkal jsem si, "úlitba diváckému stádu a jen taková vedlejší větev scénáře...". Ale kdepak, ona to byla prosím dost možná ta hlavní větev. Co naplat, že Samuel L. hraje prvoligově a Ed Harris mu zdatně sekunduje, na tuhle banální televizní inscenaci mohli najmout klidně nějaké druhořadé kanadské herce a ušetřit tak fůru prachů na honorářích. Ale aspoň jsem dostal zajímavý tip na fakt nechutnou negerskou fachu, kterou bych docela rád někdy zkusil, třeba až mě přestane bavit lézt po stráních s motorovkou. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Kupodivu výbornej thriller, kterej si nehraje na žádný napínavosti, ale dokáže fakt výborně vybudovat celej příběh, kterej po většinu doby působí hodně originálně a dokáže zaujmout, krom toho Samuel L. Jackson a Ed Harris opět skvělý a Eva Mendes taková řešnička na tomhle filmu, druhá věc ale je, že konec je fakt hodně uspěchanej a k celkový propracovanosti příběhu moc nesedne, to už je taková celkem čekaná tuctovka, ale nějak mi to nevadilo ()

Reklama

MATADOR 

všechny recenze uživatele

Zde Renny Harlin bohužel přestřelil. Film o bývalém policistovi ( S. L. Jackson ), který má opravdu zajímavou profesi Zametače stop nebo-li uklízeče v daném slova smyslu. Zametač stop je originální ve filmech oním řemeslem, které se mi líbilo a úklid byl zpracován velmi dobře ( rozuměno jeho postup ). Ale i tak je škoda, že se najde "pouze" dobrý námět, ale scénář je na tom nakonec podstatně bídněji. A zde to opravdu nezachrání ani ty známé tváře, což je velká škoda. PS: Na mistra Propera to prostě nemá ! ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Po prima začátku, který rozhodně není pro slabší nátury film sklouzl do průměrného thrilleru. Jackson i Harris byli fajn, ale konec snímku mne nijak nepřekvapil a pointa mi byla jasná už od poloviny. Škoda, ten námět byl zajímavý a rozhodně v podobném duchu šel udělat celej film. Tady se dá říci, že jakmile se přestalo čistit, přestal film odsýpat... Dávám tři lahve Listerine (toho modrýho původního, né ty oranžový :-) * * * ()

Josefin 

všechny recenze uživatele

Kdo uklidí, když někdo umře nebo se stane vražda no přece firma Terry Clean . V hlavních rolích Samuel L. Jackson, Ed Harris a další herci. Začátek měl tak nádherně našlápnuto aspoň na 4*, ale asi nikdy nepochopím jak takový námět mohli zprznit . René Harlin měl vzít na scénaristu nějaký bičík a popravdě i ty herecké výkony ochabovaly.Tak tomuhle se říká zničená naděje na trhák. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (4)

  • Rozpočet: 25 000 000 dolárov. [Zdroj: IMDb] (m.a.t.o.)
  • Keď Tom hovorí Eddiemu o knihe úplatných policajtov, je možné vidieť pilier, na ktorom je nastriekaný názov hlavného mesta Fínska, Helsinky, čo je odkaz na osobu Rennyho Harlina, ktorý sa vo Fínsku narodil. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama