Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nesmělý mladík vyznává lásku hezké dívce, bohužel umírá v tentýž den. Jeho matka, zabývající se restaurátorstvím se s tím nechce smířit a syna oživí díky knize Voodoo. Bohužel netuší, jakou chuť k jídlu mají takové Zombie a to v tak mladém věku. (LIVINGDEAD)

Recenze (22)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Málo bizarní, málo šťavnaté. V závěru se sice objeví pokus o gore masakr, ale děj k němu spěje šouravými krůčky. Řada likvidačních akcí je bez nápadu i vtipu. Jak si vystrčený zadeček říkal o řádný kousanec, či utržená hlava se nabízela k fotbalovému utkání...žel, nic z toho se nekonalo. Nakonec i ručky v sekačce prozrazovaly latex z Číny, a tak jen vnitřnosti budily dojem opravdovosti. K Soumraku mrtvých to má hodně daleko, snad i Mrtví k snídani pobavili více. Nejvtipnější tak byly titulky Livingdeada: ,,Nemusí se ti to oplatit. Já pohledam Jessicu. Těším se, že jsem přežil. Těžko zvládatelné. Mdlosti. Vyblbovat...." Mrzí mne, že neumím zdatně anglicky a že když si s překladem dá někdo práci, nepohlídá si, aby dialogy nebyly jak od neandrtálce. ()

mosnak 

všechny recenze uživatele

Tak jsem se konečně k tomuto snímku dostal .... a ? Nic moc :-( A to i přes to,že můj nejoblíbenější film je Shaun of the dead, tak jsem chtěl dát této zombie-komedii šanci! Myslím,že by se z toho dalo vytřískat víc. Někdo tady psal,že ve filmu jsou k vidění super masky, strašně moc krve atd. Žádné super masky jsem neviděl a krev vypadala jako hoooodně poředěný kečup. Sorry maximálně 40%! ()

Reklama

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Po docela dlouhé době jsem konečně zhlédl film, který se maličko vyhoupl nad průměr. Začátek sice moc nadějně nepůsobil (šel spíše v duchu teenagerské komedie), ale jak začalo zombíků přibývat, hladina zábavnosti se radikálně zvýšila a vyvrcholila ve scéně se sekačkou, u níž na Braindead nevzpomenout jednoduše nelze. Oceňuju taky poměrně sympatické hrdiny a dobře vypadající gore. Dvěma slovy: příjemná zombiárna. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Neni to až zas tak zábavný jak sem čekal, hlavně teda ze začátku, kdy se nic moc neděje, nepadne skoro žádná hláška a vtipný situace by se daly spočítat na prstech jedný ruky bez prstů. Nicméně druhá půlka už je daleko hodnotnější, kdy zombáků, mrtvol a vnitřonstí přibývá geometrickou řadou, tu a tam se objeví nějaká solidní hláška nebo vtipná scénka, až to nakonec vyvrcholí naprosto úžasnou sekací sekvencí, která mi připomněla starej dobrej Braindead a jeho sekačkovou párty v závěru, to bylo parádní. 3,5* ()

Galerie (6)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se v Dublinu (Irsko). (BMW12)

Reklama

Reklama