Reklama

Reklama

Diamantoví psi

všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Skupina lovců pokladů se vydává za dlouho ztraceným pokladem - buddhistickým diamantovým artefaktem nesmírné ceny, který je prý ukryt v mongolských horách. Hledači si jako průvodce najmou dobrodruha, bývalého vojáka americké armády, Ronsona. Nikdo z nich však netuší, že tato výprava změní celý jejich život… (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (62)

VanTom 

všechny recenze uživatele

Nudné laciné béčko s neskutečně toporným Dolphem Lundgrenem v hlavní roli. Očekávat exotickou tombraiderovku bylo hodně naivní, v hrobce (jedna místnost velikosti panelákového obýváku) strávíme cca 3 minuty, a přestože se děj odehrává ve Středním Mongolsku, vidět není nic, co by nemohlo být natočeno někde v lomu za Prahou. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Dolph zvolil zajimavou holohlavou image vsechno odstartoval poradnou bitkou nacez dostal nabidku delat ochranu archeologicky expedici za prastarym artefaktem co nosi smulu a privodi smrt vsem co ho chtej ziskat uz zhruba v 10 minute sem pochopil ze je treba rezignovat na neco jako je scenar a jenom vypnout mozek a bavit se ve filmu najdem snad vsechna mozna klise ale je to celkem akcni prijemne krvavy a furt se neco deje Dolph je tradicne ultimatni akce sice totalne nizkorozpoctova ale presto slusne natocena a neceho jako hapyend se vazne nedockame spis to konci neutralne takze plesk tam tri hvezdy slusna jednoducha beckova akcni zalezitost ()

Reklama

Maty85 

všechny recenze uživatele

Velice primitivní, avšak realisticky provedený snímek z oblasti Mongolska, což se také velmi cenní. Žádný přehnaný akční scény a nic takového, prostě klídek a plno mrtvol kolem. Klidně bych i přidal na hodnocení za výbornýho Lundgrena, bez něhož by asi film neměl vůbec žádnou cenu, ale na druhou stranu jde občas vidět, že už víceméně mele z posledního a pohybuje se spíš jako nějaký důchodce na přechodu pro chodce. O dost víc se mi líbila od Lundgrena "Krvavá pomsta" z téhož roku. A poslední věta z obsahu o filmu zde uvedenou "Nikdo z nich však netuší, že tato výprava změní celý jejich život…" bych změnil na "Nikdo z nich však netuší, že tato výprava bude jejich poslední" ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Snímek 'Lovci poladů' (2004) zaznamenal přijatelný úspěch, čímž si vysloužil volné pokračování a vzniku dalších obdobných počinů, hlavně na nízkorozpočtovém poli, mezi které patří i tento snímek  Dolpha Lundgrena, který se opět postavil jak před kameru, tak i za ní. Dobrodružný žánr o hledání pokladů byl doménou především v osmdesátých letech a tam ohledně současného diváckého ne zrovna vehementnímu nezájmu, kromě výše zmíněného snímku, zůstal. Dolph nepřekvapujíc hraje bývalého vojáka, tentokrát dlužící v Mongolsku peníze a aby si je vydělal, je mu nabídnuta odměna za nalezení určitého buddhistického artefaktu. A tak jde a samozřejmě je mu v patách nějaká parta chtíc totéž. Více než akčně dobrodružná etuda celý koncept spíše cílí na dramatičnost, kde to každou chvilkou někde o něco zaškobrtne. To něco jsou scenáristické podivnosti ve snaze zaujmout, ale jakoby se to vymklo kontrole. Celkově k tomu špatná kamera, podivné dialogy, poměrně nevýrazné akční scény. Nakonec, je to přeci jen nízkorozpočtový počin, takže nic světoborného se z toho už dopředu očekávat ani omylem nedá. Jako z nouze ctnost může posloužit, ale pokud je to možné, je lepší sáhnout po nějaké osmdesátkové klasice, kterých je na výběr více než dost. Jak stejně špatných, tak i těch daleko lepších. ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

Myslel jsem si, že někdejší akční hvězda Dolph Lungren na tom bude v roce 2007 tak špatně, jak je na tom špatně třeba Steven Seagal. A je to takové sporné. Podle mně na tom tak špatně není, protože jeho role klaďase v tomto akčně dobrodružném snímku je dobrá. Jeho výkon je docela přijatelný. Dvd obal lže!!! Lže v jedné věci a to konkretně, že Lungren je stále ve formě a je svalnatý, ale není to tak. Vypadá docela uboze, avšak rány rozdává jako by byl Ivan Drago, až na tu vypracovanou postavu. Scénář je slušný, ale docela nudný. Akce je ve filmu dost málo, ale na druhou stranu když už tam je, tak je vskutku dobře a hlavně reálně natočena. Pravdou zůstává, že by ji tam mohlo být více. Ostatní herecké výkony byli nic moc. A hlavní záporáci byli nemastní a neslaní. Jsem zvědav, kam si to Lungren požene dál. Zda-li spadne na úroveň Seagala, nebo jestli se vyšvihne a bude mít comeback. Nechám se překvapit, i když vím, že comeback asi nebude, ale kdo ví? ()

Galerie (6)

Zajímavosti (5)

  • Natáčení probíhalo v Mongolsku od září do listopadu roku 2006. (Terva)
  • Pôvodný režisér Shimon Dotan bol počas natáčania vyhodený a nahradený Dolphom Lundgrenom. (m.a.t.o.)
  • Do čínských kin se film dostal až v roce 2009. (Cheeker)

Reklama

Reklama